Forretningsudvikler: Digital innovation og fremtidens energisystemer

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Fredericia

Kan du gøre det luftige konkret? Og vil du bruge de evner til at sætte digitale potentialer i spil i energisektoren?Vi søger en ny kollega, som er dygtig til at bære koncepter hele vejen fra ide til businesscase og som er motiveret for at sætte digitale potentialer i spil for en grønnere verden. Det sidste lyder måske som en floskel, men her vil din opgave faktisk være at bringe de digitale potentialer i spil i den grønne sags tjeneste; både nationalt og internationalt. Den profil, vi søger, har passion for og erfaring med energisektoren – du kommer nemlig til at sidde med en nøglerolle i at fremme digitaliseringsprojekter for Energinet, og det kræver, at du har lidt ballast med.Dine primære opgaver omfatter at:
  • Igangsætte, modne og drive indsatser indenfor det digitale, grønne energisystem med både interne og eksterne samarbejdspartnere – nationalt og internationalt
  • Netværke og bidrage med viden om danske indsatser og løsninger på europæisk niveau, og bringe europæiske dagsordener i spil i Energinet.
  • Bygge bro mellem nye digitale muligheder og de eksisterende løsninger, systemer og markedsregler; både indenfor el og gas.
  • Finde, skabe og modne digitale potentialer og projekter internt i Energinet
  • Bidrage til at udleve Energinets digitale strategi ved at facilitere Energinets indsats for et digitalt sammenhængende energisystem
  • Jobbet er komplekst med en stor berøringsflade – men også superspændende og med mulighed for at skubbe på de vigtigste grønne dagsordener. Da jobbet er nyoprettet, er der rig mulighed for selv at være med til at forme din dagligdag. Det kan være, at du kan se værdipotentialer, som vi ikke har fået øje på endnu.”Vi arbejder med nogle meget komplekse og vigtige problemstillinger; både i nationalt og internationalt regi. Det kræver entusiasme og gå-på-mod – ikke mindst fordi du og teamet er selvstyrende og har et stort ansvar. Til gengæld sørger jeg for at skabe et miljø, hvor der er frie rammer, og hvor der er fokus på din udvikling og trivsel.”
    Jakob Fauerskov, Afdelingsleder og kommende leder.I Energinet DataHuber der et fladt hierarki og fokus på mennesket. Du får derfor rig mulighed for at påvirke både jobbet, vores fælles mission og din udvikling – og høj fleksibilitet i forhold til, om du arbejder på kontoret eller hjemme. I hverdagen bliver du en del af et selvstyrende team, som arbejder med dataøkosystemer og fremtidens digitale, grønne energisystem. Teamet tæller allerede dygtige fagprofiler inden for forretningsudvikling samt data- og digital infrastruktur, og det faglige udgangspunkt er “data spaces”.Glæd dig til at få en nøglerolle i at skabe et digitalt og sammenhængende grønt energisystem. Selvom vi ikke forventer, at du kan alt fra dag 1, har vi store forhåbninger til dig og vores samarbejde i teamet.Vi ønsker os derfor en kollega som
  • Er dygtig til at omsætte luftige ideer til konkrete testforløb via fx facilitering og business cases (gå fra ideer til business cases)
  • Har erfaring med at bygge digitale services eller initiativer
  • Har erfaring med internationalt samarbejde med fx universiteter, TSO’er og netselskaber
  • Har erfaring med at igangsætte og drive innovationsprojekter i samarbejde med fx myndigheder, organisationer og virksomheder.
  • Gerne har erfaring med forandringsledelse og det at skabe opbakning til innovative projekter
  • Kan formidle det komplekse, så det bliver letforståeligt
  • Er selvledende i opgaver, initiativer og projekter, men først og fremmest er en holdspiller
  • Er udadvendt og trives i et bredt samarbejde, hvor andre inddrages i opgaveløsningen
  • Har et digitalt mindset og er komfortabel med at arbejde på tværs af forskellige tekniske og kommercielle teams
  • ”Vi er et lille men tæt team, som arbejder på de helt store dagsordener i den grønne omstilling af energisystemet. Fordi du kommer ind midt i en spændende og travl tid, får du brug for din erfaring fra branchen – alt det specifikke skal vi nok sørge for at sætte dig ind i.”
    Maiken Munk, forretningsudvikler og kommende kollegaAnsøgning og kontaktVi glæder os til at modtage din ansøgning med cv og andre relevante bilag via linket ”ansøg om job” senest 15. august 2023. Vi holder samtaler løbende og tillader os at lukke rekrutteringen før ansøgningsfristen, hvis vi finder de rette kandidater inden da. Har du spørgsmål til jobbet, er du meget velkommen til at kontakte afdelingsleder Jakob Faurskov på tlf. +45 5130 9582.Links til læsning om dataspaces:Dataspaces.dk Data-økosystemer i Energinet (whimsical.com)Vi ser mangfoldighed som en styrke og opfordrer alle kvalificerede, uanset baggrund, til at søge jobbet. Vi arbejder aktivt og målrettet med mangfoldighed i Energinet og opfordrer dig derfor til at udelade billede, oplysninger om alder, civilstand og lignende, for at minimere ubevidste biases i processen. Du kan læse mere om vores mangfoldighedspolitik her.Energinet Datahub A/S ejer og driver DataHub – et centralt og uafhængigt it-system, der samler alle oplysninger om danskernes elforbrug og produktion. Vi sikrer afregning, standardiserede processer og ensartet kommunikation mellem aktørerne i elmarkedet. Vi er et datterselskab i Energinet-koncernen, som varetager samfundets interesser, når Danmark skal forsynes med el og gas, og energisystemet omstilles til grøn energi. Vores kultur hænger tæt sammen med vores samfundsansvar, og vi arbejder aktivt med FN’s verdensmål omkring bæredygtig energi, klimaindsats, partnerskaber for handling samt industri, innovation og infrastruktur. Ved at vise vejen for grøn omstilling kan vi være med til at løse den globale klimaudfordring. Nye løsninger kræver, at vi evner at se problemstillinger fra mange vinkler, og derfor er mangfoldighed et nøgleord i vores kultur. Vi bestræber os på at lytte, involvere og dele vores viden. Med afsæt i værdierne mod og tillid lægger vi vægt på hele tiden at udvikle os som organisation og som mennesker. Læs mere på vores hjemmeside www.Energinet.dk.Se film om Energinet.


    Information og data

    Denne ledige stilling har jobtypen "Forretningsudvikler", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

    Arbejdsstedet er beliggende i Fredericia.

    Jobbet er oprettet på vores service den 17.5.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

    Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
    • Forretningsudvikler
    • Fredericia
    • Tirsdag den 15. august 2023

    Lignende jobs

    • Forretningsudvikler i Kolding

      Nicon Industries blev grundlagt i 1999 og har hovedkontor i Esbjerg. De har i dag tre produktionsafdelinger, to i Esbjerg og en i Frederikshavn. De er en velrenommeret aktør inden for Offshore og d..
      • Forretningsudvikler
      • Kolding
      Få mere info
    • Forretningsudvikler i Sydjylland

      Er du klar til at sætte dit markante aftryk på fremtidens teknologi i en spændende virksomhed? For anonym kunde, søger vi en visionær IT Udviklingschef, der er drevet af innovation, ledelse og ikke..
      • Forretningsudvikler
      • Sydjylland
      Få mere info
    • Forretningsudvikler i Kolding

      - Skab effektive leverancer og forstærk kundetilfredsheden i et dynamisk nordisk softwaremiljø Har du et skarpt fokus på planlægning og struktur, motiveres du af at have overblikket, og ser du .
      • Forretningsudvikler
      • Kolding
      Få mere info
    • Forretningsudvikler i Vejle

      Hos vores kunde Psykiatrisk Hospital i Vejle søger vi to afløsere til rengøring af kontorer og patientstuer. Der er mulighed for fastansættelse.I Coor er det dig, der gør forskellen.Hvad bliv..
      • Forretningsudvikler
      • Vejle
      Få mere info

    Statistik over udbudte jobs som forretningsudviklere i Fredericia

    Herunder ser du udviklingen i udbudte forretningsudvikler i Fredericia over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal forretningsudviklere.

    Se flere statistikker her:
    Statistik over udbudte forretningsudviklere over tid

    Dato Alle jobs som forretningsudviklere
    10. maj 2024 3
    9. maj 2024 3
    8. maj 2024 3
    7. maj 2024 2
    6. maj 2024 1
    5. maj 2024 1
    4. maj 2024 1
    3. maj 2024 1
    2. maj 2024 1
    1. maj 2024 1
    30. april 2024 1
    29. april 2024 1
    25. april 2024 1
    24. april 2024 1
    23. april 2024 1
    22. april 2024 1
    21. april 2024 1
    20. april 2024 1
    19. april 2024 1
    18. april 2024 1
    17. april 2024 1
    16. april 2024 1
    15. april 2024 1
    14. april 2024 1
    13. april 2024 1
    12. april 2024 1
    11. april 2024 1
    10. april 2024 1