Udvikler og Scrum Master til RPA platform

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Frederiksberg

Vi søger 1-2 erfarne udviklere som også kan fungere i rollen som Scrum Master for vores RPA team. Så er du en dygtig facilitator af scrum processer, og har du samtidigt stærke programmeringskompetencer og kan fungere som tech-savy, når Microsofts low-code univers ikke er tilstrækkeligt, så har vi jobbet til dig.

Du har set lyset i moderne automatiseringsteknologier, hvor du forstår hvilken værdi, de bringer til udviklingen. Samtidig har du også erfaret, at low-code ikke kan stå alene. Vi er et team, der har forskellige vinkler ind i low-code verdenen, og vi søger en teknisk bagstopper, som udover at skulle kode low-code, også har en bred erfaring indenfor kode fx omkring API’er, servere, databaser mm. Vi søger ikke bestemte kodesprog, da det som regler er forskelligt, hvilke kompetencer en given proces kræver. Teamet er bestående af hybrider, der spænder fra forretningsafklaring til kodning. Vi har forskellige tyngder i forskellige ender, men det er vigtigt for os, at vi alle kan lidt indenfor de forskellige discipliner.

Ud over opgaven som udvikler skal du varetage rolle som Scrum Master i teamet. Vi arbejder endnu ikke efter Scrum, men ønsker at prøve det som arbejdsmetode. Du skal derfor sammen med teamet implementere Scrum og sikre at vi arbejder metodisk og opnår de resultater, vi ønsker. Vi lægger vægt på, at du som Scrum Master er faciliterende frem for ledende, og at du formår at implementere de nye processer i samarbejde med teamet, så I i fællesskab afprøver og tilpasser metoderne til jeres arbejde.

Har du erfaringer med RPA, Power Platformen, Dynamics, Sharepoint, Azure eller Office365 er det en fordel, men det er ikke en forudsætning.

En stærk ambition ift. automatisering
Siden 2017 har Frederiksberg Kommune arbejdet med RPA. Vi udvikler og drifter RPA-løsninger på desktop niveau. Klassisk RPA. Vi mener, at tiden er moden til at løfte blikket og udnytte de muligheder og den sammenhængskraft, som cloud tilbyder. Det kalder vi RPA 3.0.

Vores vision for RPA 3.0 er, at Frederiksberg Kommune skal være frontløbere indenfor automatisering i danske kommuner. For os betyder det:

  • Fuld udnyttelse af mulighederne i Power Platformen, Azure og O365
  • Nytænke interaktion og human-in-the-loop i alle processer - fx gennem Teams eller PowerApps
  • Dele processer i logiske dele med et genbrugeligt, modulært design
  • Udvikle processer som MVP, så vi ikke beskriver os selv ihjel og i stedet skaber et agilt udviklingsmiljø
  • En tilgang hvor API first bliver guidende for udvælgelsen af processer, og hvor desktop-automatisering kun udføres, hvor det er nødvendigt

RPA 3.0 er vores første vigtige trin hen imod hyperautomation, hvor enheden på sigt muligvis kan udvikle sig og blive dygtige til bl.a. Process Mining og AI.

Et afslappet og stærkt fællesskab
Organisatorisk bliver du en del af kommunens centrale digitaliseringsenhed, der ligger i afdelingen Analyse, Strategi, Digitalisering & IT. Vi bidrager bla. til, at kommunen kan arbejde mere med og udforske nye teknologier. I digitaliseringsenheden vil vi skabe et stærkt fællesskab om opgaveløsningen, hvor alle kan udvikle basis RPA-flows, og hvor vi derudover hver især opbygger forskellige spidskompetencer, som tilsammen giver os de bedste forudsætninger for at lykkes med automatiseringsdagsordenen.

Atmosfæren i enheden er afslappet og nede på jorden. Du bliver ikke målt og vejet i hver eneste leverance, og du skal ikke gøre rede for hver eneste time. Skal vi leve op til vores modige vision, skal der være tid og plads til udvikling og nørderi.

Løn og ansættelsesvilkår
Løn og ansættelsesvilkår sker i henhold til gældende overenskomst. Forventet tiltrædelse hurtigst muligt. For yderligere oplysninger om stillingen kan du kontakte Digitaliseringskonsulent Jens Brændgaard Poulsen på [email protected] eller Digitaliseringschef Sanne Klietsch på 28982160. Send din ansøgning, CV og eventuelt yderligere materiale senest tirsdag d. 12. marts kl. 12.00. Vi holder ansættelsessamtaler løbende og senest i uge 11.

Frederiksberg er en levende by med et dynamisk bysamfund. Byens sjæl bygger på vores historie og klassiske arv og er med til at præge den spændende udvikling af Frederiksberg som en grøn, sund og pulserende del af Hovedstaden.
Vi er en moderne kommune, der betjener 104.305 borgere. Frederiksberg Kommune ønsker at fremme ligestillingen og opfordrer derfor alle kvalificerede til at søge uanset alder, køn, religion, etnisk tilhørsforhold eller handicap.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Forretningsudvikler", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Frederiksberg.

Jobbet er oprettet på vores service den 27.2.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Forretningsudvikler
  • Frederiksberg
  • Tirsdag den 12. marts 2024

Lignende jobs

  • Forretningsudvikler i København

    Er du en person, der trives med en alsidig arbejdsdag? Kan du lide at identificere forbedringsmuligheder og implementere praktiske løsninger baseret på fakta? Så kunne du være den perfekte kandidat..
    • Forretningsudvikler
    • København
    Få mere info
  • Forretningsudvikler i København

    Nu har du mulighed for at få et job i en af Nordens førende Facility Management virksomheder. I jobbet som deltidsvagt hos PKA og Novonesis vil opgaverne, du kommer til at løse, få stor betydning f..
    • Forretningsudvikler
    • København
    Få mere info
  • Forretningsudvikler i København

    Til sekretariatet for Danish Alliance for Renewables leder vi efter en kollega, som kan være med til at facilitere og assistere nogle af Danmarks ledende grønne virksomheder med deres strategiske t..
    • Forretningsudvikler
    • København
    Få mere info
  • Forretningsudvikler i København

    Calling all innovators, disruptors, and dreamers! Join L’Oréal, the world's #1 beauty company present in over 150 markets. For over 100-years, we’ve been transforming, fueled by data, tech, i..
    • Forretningsudvikler
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som forretningsudviklere i Frederiksberg

Herunder ser du udviklingen i udbudte forretningsudvikler i Frederiksberg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal forretningsudviklere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte forretningsudviklere over tid

Dato Alle jobs som forretningsudviklere
28. maj 2024 3
27. maj 2024 4
26. maj 2024 4
25. maj 2024 4
24. maj 2024 4
23. maj 2024 4
22. maj 2024 3
21. maj 2024 3
20. maj 2024 2
19. maj 2024 2
18. maj 2024 2
17. maj 2024 2
16. maj 2024 2
15. maj 2024 2
14. maj 2024 3
13. maj 2024 3
12. maj 2024 4
11. maj 2024 4
10. maj 2024 4
9. maj 2024 6
8. maj 2024 6
7. maj 2024 6
6. maj 2024 6
5. maj 2024 5
4. maj 2024 6
3. maj 2024 5
2. maj 2024 5
1. maj 2024 7
30. april 2024 7
29. april 2024 5
28. april 2024 5