Senior Business Solution Architect

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hele Danmark

Har du god indsigt i Data & Analytics samt Business Intelligence-løsninger? Vil du have tid med din familie og samtidig bruge din erfaring til at shine og gøre en stor forskel for dine samarbejdspartnere?Har du god indsigt i Data & Analytics samt Business Intelligence-løsninger? Vil du have tid med din familie og samtidig bruge din erfaring til at shine og gøre en stor forskel for dine samarbejdspartnere?Så er vores Data & Analytics Team måske lige dig 👀Så er vores Data & Analytics Team måske lige digSom Senior Business Solution Architect hjælper du vores kunder med at være et skridt foran, når vi tager dem med på en livslang og ambitiøs datadreven rejse. En rejse, der ikke kun handler om data, men i særdeleshed også om de værdiskabende forretningsbehov og menneskene ude hos vores kunder, som skal og bør blive bedre i stand til at træffe vigtige beslutninger baseret på deres data. I vores Data & Analytics Business Line er vores store passion at gøre verden mere datadreven #DataForABetterTomorrow  og grundet vores vækst, leder vi nu efter flere dygtige kompetencer til teamet ⭐Læser du stadig med? – Fedt, fortsæt endelig med at scrolle videre!Din rolle Din rolleMed titlen som Senior Business Solution Architect  får du ansvar for:
  • Afdække kunders forretningsmæssige behov og indgå i pre-sales og workshop aktiviteter med kolleger samt drive yderligere kommercialisering af kunder
  • Omsætte kunders forretningsmæssige mål til BI-løsninger ved hjælp af den nyeste Microsoft teknologi og moderne metoder
  • Fungere som forretnings-lead og deltage på kundeprojekter
  • Have domæne-ansvar for, videreudvikle og fungere som Track Lead indenfor et eller flere udvalgte forretningsområder
  • At indtage rollen som ’Trusted Digital Advisor’ indenfor dine områder
  • Kendskab til udvikling og etablering af ETL og DW
  • Afdække kunders forretningsmæssige behov og indgå i pre-sales og workshop aktiviteter med kolleger samt drive yderligere kommercialisering af kunderOmsætte kunders forretningsmæssige mål til BI-løsninger ved hjælp af den nyeste Microsoft teknologi og moderne metoderFungere som forretnings-lead og deltage på kundeprojekterHave domæne-ansvar for, videreudvikle og fungere som Track Lead indenfor et eller flere udvalgte forretningsområderAt indtage rollen som ’Trusted Digital Advisor’ indenfor dine områder’Trusted Digital Advisor’Kendskab til udvikling og etablering af ETL og DW
    Er der flere BI discipliner, som du har erfaring med og brænder for? Vi ved og forstår, at mennesker er forskellige – og lige præcis de kompetencer, du kommer med, er unikke for dig. Vi kommer længst, hvis vi spiller dig god. Så lad os sammen lægge en plan for dit drømmejob hos os 🙌Hvorfor vælge Columbus? Hvorfor vælge Columbus?Columbus er en global konsulentvirksomhed, der tilbyder at understøtte vores kunder 360 grader i deres digitaliserings-rejse inden for ikke bare Data, AI og Analytics, men også indenfor Cloud ERP, Commerce, Application Management, CXE og IT Infrastruktur. Vi har kontorer i hele landet; Ballerup, Aarhus, Middelfart, Aalborg og Viborg.Vi har et stort udviklingspotentiale i en flad organisationsstruktur – hvilket betyder, at der ikke er langt fra beslutning til handling. Alle gør en kæmpe forskel i vores flotte vækst. I teamet besidder vi alle forskellige styrker og spidskompetencer, og du vil møde kolleger, der er specialister på hver deres område, ligesom dig selv. Det er det, der skaber teamånd og giver dig plads til at shine og gøre en forskel.Variationen af projekter og opgaver er sjovt – Du kommer til at levere løsninger til såvel mellemstore som store kunder, lokalt og globalt. Samtidig vil du både indgå i projekter af større teams samt agere som primær konsulent på projekter.Hos os er der plads til dig med din familie, så dit arbejde og privatliv kan hænge sammen. Så trives vi nemlig alle bedst – det er en del af vores værdier. Selvom antallet af projekter bliver til flere og vores team vokser, så betyder det ikke at du er på farten hele tiden. Der er også plads til din familie - Vi styrer nemlig selv vores tid, for vi har tillid til hinanden og prioriterer vores familier højt, både på medarbejder- og leder niveau. Dette blev understøttet, da Columbus forbedrede funktionærlovens forpligtelser om 50 % løn i 14 uger. I Columbus får alle forældre nemlig 100 % løn udbetalt i 24 uger under barselsorlov 👏Fik vi nævnt, at vi udover en hel masse personalegoder også holder af det kollegiale sammenhold, bl.a. med gin/vin smagning, hyggelige fredagsbarer, teamdage og firmafester? 🎉Om dig Om digLigesom os har du en udpræget passion for at gøre verden mere data dreven baseret på de nyeste teknologier og metoder, som bl.a. kommer til udtryk med din proaktive og detaljeorienterede tilgang. Det kribler så meget i dig, at du faktisk ikke kan lade være med at udforske nye måder at gøre verden mere data dreven på.Kvalifikationer:
  • Erfaring med forretningsprocesser, herunder Finans
  • Erfaring med en eller flere forretningsmæssige discipliner, eksempelvis Finans eller SCM
  • Erfaring fra deltagelse i Data & Analytics projekter
  • Kendskab til eller erfaring med Microsoft Data Platform
  • Erfaring med et eller flere frontend værktøjer, gerne Microsoft Power BI
  • Professionelt niveau af både dansk og engelsk, skriftligt og mundtligt.
  • Erfaring med forretningsprocesser, herunder FinansErfaring med en eller flere forretningsmæssige discipliner, eksempelvis Finans eller SCMErfaring fra deltagelse i Data & Analytics projekterKendskab til eller erfaring med Microsoft Data PlatformErfaring med et eller flere frontend værktøjer, gerne Microsoft Power BIProfessionelt niveau af både dansk og engelsk, skriftligt og mundtligt.Derudover ser vi det som et stort plus, hvis du har erfaring med systemer som Azure Modern Data Platform og Microsoft Power Platform.Bliv en del af vores team!  Bliv en del af vores team!Hos os behøver du ikke sende motiverede ansøgninger og besvare lange spørgeskemaer. Den tid er forbi. Ansøg med CV og/eller LinkedIn.Vi afholder samtaler løbende og glæder os til at høre fra dig 😊


    Information og data

    Denne ledige stilling har jobtypen "Forretningsudvikler", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

    Arbejdsstedet er beliggende i Hele Danmark

    Jobbet er oprettet på vores service den 13.12.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

    Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
    • Forretningsudvikler

    Lignende jobs

    • Forretningsudvikler i Silkeborg

      Fri kontakt
      Brænder du for at få indflydelse på en virksomheds strategi og at prøve kræfter med at opbygge en salgsenhed? Har du teknisk indsigt og dygtig til at sælge business to business? Trescal. Trescal er den globale uafhængige ekspert i kalibreringstjenester. Trescal har 5.
      • Forretningsudvikler
      • Silkeborg
      Få mere info
    • Forretningsudvikler i Århus N

      <p>Vil du blive en del af et team bestående af nogle af landets dygtigste driftsrådgivere? Kan du inddrage, hjælpe og udfordre kunderne i projektløsningen samt tage en aktiv forretningsudvikl..
      • Forretningsudvikler
      • Århus N
      Få mere info
    • Forretningsudvikler i Odense

      <p>Vil du blive en del af et team bestående af nogle af landets dygtigste driftsrådgivere? Kan du inddrage, hjælpe og udfordre kunderne i projektløsningen samt tage en aktiv forretningsudvikl..
      • Forretningsudvikler
      • Odense
      Få mere info
    • Forretningsudvikler i Vejle

      <p>Vil du blive en del af et team bestående af nogle af landets dygtigste driftsrådgivere? Kan du inddrage, hjælpe og udfordre kunderne i projektløsningen samt tage en aktiv forretningsudvikl..
      • Forretningsudvikler
      • Vejle
      Få mere info

    Statistik over udbudte jobs som forretningsudviklere i Hele Danmark

    Herunder ser du udviklingen i udbudte forretningsudvikler i Hele Danmark over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal forretningsudviklere i Hele Danmark.

    Se flere statistikker her:
    Statistik over udbudte forretningsudviklere i Hele Danmark over tid

    Dato Alle jobs som forretningsudviklere
    4. maj 2024 338
    3. maj 2024 331
    2. maj 2024 335
    1. maj 2024 342
    30. april 2024 345
    29. april 2024 328
    28. april 2024 346
    27. april 2024 346
    26. april 2024 345
    25. april 2024 337
    24. april 2024 352
    23. april 2024 345
    22. april 2024 353
    21. april 2024 356
    20. april 2024 362
    19. april 2024 365
    18. april 2024 360
    17. april 2024 358
    16. april 2024 349
    15. april 2024 362
    14. april 2024 373
    13. april 2024 374
    12. april 2024 375
    11. april 2024 369
    10. april 2024 367
    9. april 2024 364
    8. april 2024 362
    7. april 2024 374
    6. april 2024 377
    5. april 2024 367
    4. april 2024 364