Udviklingskonsulent til Team Udvikling, Direktionssekretariatet

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Herlev

Brænder du for organisationsudvikling og at drive større tværgående projekter i en kommunal organisation? Er du vild med at udvikle projekter til gavn for såvel organisationen som kommunens borgere?
Hvis du kan svare ja, så er du måske vores nye udviklingskonsulent i Team Udvikling i Direktionssekretariatet.

Om Team Udvikling
Team Udvikling er en del af Direktionssekretariatet, der er en stabsfunktion for direktionen. Staben består ud over Team Udvikling også af Team Sekretariat,
Team Jura, Team Kommunikation og Team Service.

Team Udvikling består af i alt fire udviklingskonsulenter, hvoraf den ene er faglig leder. Teamets kerneopgaver er generel organisatorisk udvikling, at drive og kvalificere større tværgående projekter, facilitere og styre processer mv. ofte i samarbejde med centre og stabe.

Om stillingen
Opgaveporteføljen i teamet er mangfoldig og bred, og faglig sparring og godt teamsamarbejde vægtes højt.

Hverdagen er præget af mange forskelligartede opgaver. Derfor er det vigtigt, at du trives både med større opgaver og projekter og mindre ad hoc-opgaver med korte afleveringsfrister.

Opgaverne kan spænde bredt fra projektledelse og inddragende processer i forhold til f.eks. skoleområdet og byudvikling, til tværgående koordinering i forhold til rådhusflytning, udarbejdelse af brugerundersøgelser, understøttelse af frivillighedsområdet mv.

Mange opgaver tager afsæt i de større målsætninger for Herlev Kommune. Det handler f.eks. om den højt prioriterede målsætning om at øge progression for borgerne, og om den fortsatte udvikling af en kommune i vækst.

Vi søger en stærk udviklingskonsulent, der vil være en del af denne spændende udvikling og være med til at løfte både de store og komplekse opgaver samt de mindre ad hoc opgaver.

Personlige kompetencer
Vi lægger i Team Udvikling meget vægt på at have et højt fagligt niveau, en god sparringskultur og samtidig en afslappet og god atmosfære. Du skal kunne begå dig både i det politiske miljø, på direktionsgangen, og når du er rundt i organisationen for at facilitere udviklingsprocesser på mange forskellige niveauer.
Det er ligeledes vigtigt, at du evner at sætte dig for bordenden som møde- eller projektleder samt tage styrings- og projektlederansvar i fora med deltagelse på chef- og direktørniveau.

Vi forventer, at du har følgende kvalifikationer:
Du har en relevant samfundsfaglig uddannelse eller lignende. Derudover forventer vi:
  • At du har organisatorisk og politisk tæft, helst fra en politisk ledet organisation.
  • At du har stor erfaring med projekt- og processtyring og kan udtænke, drive og implementere større forandringsprojekter.
  • At du er en god facilitator.
  • At du kan formidle komplekse problemstillinger i et enkelt og letforståeligt sprog.
  • At du har nemt ved at etablere gode samarbejdsrelationer internt og eksternt.
  • At du har en innovativ tilgang til arbejdet.
  • At du kan have mange bolde i luften på én gang,
  • At du kan arbejde selvstændigt, er handlekraftig, kan sætte retning, overholder deadlines, og ikke mindst går til opgaverne med godt humør.


Løn- og ansættelsesvilkår
Stillingen er fuldtidsstilling (37 timer) og er ledig til besættelse senest den 1. januar 2022.

Ansættelse sker i henhold til gældende overenskomst, og lønnen aftales efter principperne om Ny løn.

Ansøgningsfrist
Vi skal have modtaget din ansøgning senest onsdag den 3. november 2021 kl. 12:00.
Første samtalerunde forventes afholdt den 5. november og den 8. november, mens anden samtalerunde forventes afholdt den 10. november.

Få mere at vide
Du kan læse mere om Herlev Kommune på herlev.dk, og har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte faglig leder Julie Bjerre på tlf. 44 52 6025 eller mobil 4018 3590 eller stabschef Ulla Filtenborg på tlf. 4452 7004 eller mobil 2334 3411.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Forretningsudvikler", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Herlev.

Jobbet er oprettet på vores service den 13.10.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Forretningsudvikler
  • Herlev
  • Onsdag den 03. november 2021

Lignende jobs

  • Forretningsudvikler i Måløv

    Are you interested in having the daily oversight & responsibility of one of the backbone systems in Novo Nordisk clinical trials globally? Are you eager to learn how [xxxxx] develops and run..
    • Forretningsudvikler
    • Måløv
    Få mere info
  • Forretningsudvikler i Måløv

    Do you have a strong passion for developing in vitro biological assays for the functional screening of drug candidates? Are you eager to become part of an international, ambitious, and collaborativ..
    • Forretningsudvikler
    • Måløv
    Få mere info
  • Forretningsudvikler i Ballerup

    Nu har du mulighed for at få et job i en af Nordens førende Facility Management virksomheder. Som medarbjeder hos vores kunde, Tryg, vil opgaverne, du kommer til at løse, få stor betydning for os o..
    • Forretningsudvikler
    • Ballerup
    Få mere info
  • Forretningsudvikler i Herlev

    Nu har du en unik mulighed for at blive en del af Coors Center of Excellens afdeling. I det ene af afdelingens tre teams søger vi en ny kollega, der sammen med resten af teamet koordinerer og suppo..
    • Forretningsudvikler
    • Herlev
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som forretningsudviklere i Herlev

Herunder ser du udviklingen i udbudte forretningsudvikler i Herlev over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal forretningsudviklere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte forretningsudviklere over tid

Dato Alle jobs som forretningsudviklere
31. maj 2024 3
30. maj 2024 3
29. maj 2024 2
28. maj 2024 2
27. maj 2024 2
26. maj 2024 2
25. maj 2024 2
24. maj 2024 2
23. maj 2024 2
22. maj 2024 2
21. maj 2024 2
20. maj 2024 2
19. maj 2024 2
18. maj 2024 2
17. maj 2024 2
16. maj 2024 1
15. maj 2024 1
14. maj 2024 1
13. maj 2024 1
9. maj 2024 1
8. maj 2024 1
7. maj 2024 1
6. maj 2024 1
5. maj 2024 1
4. maj 2024 1
3. maj 2024 2
2. maj 2024 2
1. maj 2024 2