Udviklingskonsulent til Sekretariatet for Økonomi, Politik og Udvikling

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Herlev

Motiveres du af at arbejde med forskelligartede udviklingsopgaver i en politisk styret organisation? Og kan du omsætte og formidle kompleks viden til en bred vifte af modtagere?


Sekretariatet for Økonomi, Politik og Udvikling i Herlev Kommune søger en udviklingskonsulent til en bred vifte af spændende generalistopgaver.


Om os


Sekretariatet for Økonomi, Politik og Udvikling er et nyoprettet sekretariat, der har til opgave at understøtte det ene af kommunens to direktørområder, som bl.a. dækker over jobcenter, borgerservice, kultur- og idrætsområdet, byplanlægning samt teknik og miljø. Sekretariatet er et centralt bindeled opadtil og på tværs af organisationen og vi er tæt på de politiske beslutninger.


Vi har et spændende, dynamisk og fagligt miljø, hvor vi ofte arbejder på tværs, da vores opgaver involverer flere fagområder.

Herlev Kommune er i gang med en større organisationsændring, og Sekretariatet for Økonomi, Politik og Udvikling er også ved at finde sin rolle i understøttelsen af ovennævnte afdelinger. Arbejdsopgaverne kan derfor ændre sig i takt med, at sekretariatet finder sin form. Sekretariatet består af i alt syv medarbejdere og én sekretariatschef og omfatter også Herlevs kommunale boliganvisning og Lejemål og Tilsyn. I løbet af foråret 2024 flytter vi til et nybygget rådhus centralt beliggende i Herlev Bymidte.


Om opgaverne


Opgaverne er mangeartede og ændrer sig løbende. På nuværende tidspunkt kunne opgaverne være:


  • Udarbejdelse af sagsfremstillinger, notater mv. til betjening af det politiske niveau
  • Koordinering af indsats for ukrainske flygtninge, herunder hjælpe til med indkvartering af nytilkomne flygtninge
  • Understøttelse af ledelsen
  • Tovholder på forskellige projekter, herunder et nyt kontaktcenter
  • Referatskrivning til diverse møder
  • Forskellige driftsopgaver af administrativ karakter.

Om dig


Vi søger en struktureret konsulent, der trives med at arbejde i en politisk styret organisation. Du har lyst til at arbejde med mange forskelligartede opgaver, der løbende ændrer sig – både tungere analyseopgaver og mere administrative driftsopgaver. Du er god til at samarbejde og kan omsætte og formidle kompleks viden til en bred vifte af modtagere både skriftligt og mundtligt.


Du er ansvarlig og ambitiøs på egne og organisationens vegne. Du formår at arbejde både alene og i samarbejde med kollegaer, ledelsen og andre samarbejdspartnere. Du begår dig frit både i formelle og uformelle sammenhænge og ved, hvad du er god til og formår at bede om hjælp, når du har brug for det.

Du forstår vigtigheden i arbejdet med at betjene det politiske niveau og trives med til tider korte deadlines.

Vi har ikke et specifikt krav til din uddannelsesmæssige baggrund, men du har formentlig en akademisk uddannelse, fx samfundsfaglig eller humanistisk. Vi vægter erhvervede kompetencer, og de resultater du har været med til at skabe ligeså højt som formelle uddannelsesmæssige kvalifikationer.

Få mere at vide


Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte udviklingskonsulent Louise Klingenberg Nielsen på tlf. 24 84 65 39 eller sekretariatschef Peter Aagaard Schultz på tlf. 44 52 86 02.


Løn- og ansættelsesvilkår
Stillingen er en fuldtidsstilling på 37 timer med flekstidsordning.


Løn- og ansættelsesforhold i henhold til gældende overenskomst.


Ansøgningsfrist
Vi skal have modtaget din ansøgning senest søndag den 18. februar 2024. Men søg gerne nu, da vi holder ansættelsessamtaler løbende. Vi håber, du kan starte 1. april 2024.


Du bedes vedlægge eksamensbevis sammen med din ansøgning og CV.

Ansøgning
Du søger stillingen online. Husk at vedhæfte din ansøgning, CV og andre relevante bilag. Når du har sendt ansøgningen, modtager du en e-mail som kvittering. Vær opmærksom på, at mailen kan være placeret i din mappe ”Spam/uønsket post”


Om Herlev
Herlev er placeret i hjertet af hovedstadsområdet med en velfungerende infrastruktur. Transportmulighederne til og fra Herlev er gode og bliver forstærket med den kommende letbane og de fire letbanestationer i byen. Samtidig byder Herlev på let adgang til grønne områder. Vi er i fuld gang med at udvikle byen, så den også i fremtiden har et levende handelsliv, en spændende bymidte og er attraktiv at bo og drive virksomhed i.

I Herlev Kommune arbejder vi ambitiøst og målrettet på at sikre, at vores tilbud til borgerne også i fremtiden er på et højt niveau. Det gør vi ved at indrette organisationen med et større fokus på at styrke fagligheden og understøtte dialogen med borgerne, samt forkorte afstanden mellem det lokale politiske niveau og kommunens medarbejdere.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Forretningsudvikler", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Herlev.

Jobbet er oprettet på vores service den 23.1.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Forretningsudvikler
  • Herlev

Lignende jobs

  • Forretningsudvikler i Søborg

    Are you a highly experienced statistician looking for an opportunity to use your statistical knowledge and quality mindset to bring clinical projects to registration and market? Are you ready to wo..
    • Forretningsudvikler
    • Søborg
    Få mere info
  • Forretningsudvikler (vikar) i Brøndby

    Digitaliseringskonsulent til den digitale udvikling af kerneopgaverne i [xxxxx] Har du lyst til at arbejde med digitalisering og tværgående projektledelse og begå dig i en politisk or..
    • Forretningsudvikler
    • Brøndby
    Få mere info
  • Forretningsudvikler i København

    Nu har du mulighed for at få et job i en af Nordens førende Facility Management virksomheder. I jobbet som deltidsvagt hos PKA og Novonesis vil opgaverne, du kommer til at løse, få stor betydning f..
    • Forretningsudvikler
    • København
    Få mere info
  • Forretningsudvikler i Herlev

    Har du erfaring som projektleder, og brænder du for at levere god service og trives du i en driftsvirksomhed med stor omskiftelighed? Så er det måske dig, der skal være vores nye business process m..
    • Forretningsudvikler
    • Herlev
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som forretningsudviklere i Herlev

Herunder ser du udviklingen i udbudte forretningsudvikler i Herlev over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal forretningsudviklere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte forretningsudviklere over tid

Dato Alle jobs som forretningsudviklere
17. maj 2024 2
16. maj 2024 1
15. maj 2024 1
14. maj 2024 1
13. maj 2024 1
9. maj 2024 1
8. maj 2024 1
7. maj 2024 1
6. maj 2024 1
5. maj 2024 1
4. maj 2024 1
3. maj 2024 2
2. maj 2024 2
1. maj 2024 2
30. april 2024 2
29. april 2024 2
28. april 2024 2
27. april 2024 2
26. april 2024 2
25. april 2024 2
24. april 2024 2
23. april 2024 1
22. april 2024 1
21. april 2024 1
20. april 2024 1
19. april 2024 1
18. april 2024 1
17. april 2024 1