Business Developer - Aid & Relief

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hvidovre

Drives du af vækst, udvikling og gode resultater? Kunne du tænke dig at blive en del af en international virksomhed og indgå i et engageret og velfungerende team? Så kan vi tilbyde dig et spændende og udfordrende job som Business Developer i en af Skandinaviens største globale transport- og logistikvirksomheder.

Med mere end 30 års erfaring inden for Aid & Relief, kan Scan Global Logistics tilbyde en lang række tjenester over hele verden. Vi har kompetence og kapacitet til at opfylde de mest krævende opgaver og tidsplaner i de fjerneste områder af verden. Du bliver en del af et dansk team med en lang række erfarne og ambitiøse kollegaer og et stærkt sammenhold på tværs af organisationen.

Vi tilbyder dig
Du indgår i vores Business Development Team i Aid & Relief på 3 personer. Vi udvikler transportløsninger til de mest krævende steder på kloden og tilbyder til nødhjælpsorganisationer i hele verdenen.

Der er tale om en hybrid stilling, hvor mange af dine kompetencer kommer i spil.

Du kommer til at arbejde med udvikling af vores løsninger, prissætning, afgivelse af tilbud samt kontraktforhandling. Du bliver projektleder for implementering af kontrakter.

Udvidelse af vores kundeportefølje og opbygning af salgsmuligheder, er også en del af dine opgaver.

Dit arbejdssted er på vores spritnye hovedkontor, med fremragende faciliteter, beliggende Hvidovre.

Hvad kan du forvente?
Vi beskæftiger os primært med cross trade, så størstedelen af opgaverne løses i samarbejde med kollegaer og partnere i andre dele af verden med en bred kontaktflade til kunder, leverandører, agenter og samarbejdspartnere globalt.

Verdenssituationen er med til at sætte vores dagsorden, og hverdagen byder på ansvar og mange nye udfordringer.

Vi arbejder for at fremme en kultur, hvor ”respect, integrity, entrepreneurship & fun” er en del af vores fælles hverdag, og udgør vores DNA – og den måde vi tilgår både vores kunder, kollegaer og partnere på.

Vi forventer, at duDrives du af vækst, udvikling og gode resultater? Kunne du tænke dig at blive en del af en international virksomhed og indgå i et engageret og velfungerende team? Så kan vi tilbyde dig et spændende og udfordrende job som Business Developer i en af Skandinaviens største globale transport- og logistikvirksomheder.Drives du af vækst, udvikling og gode resultater? Kunne du tænke dig at blive en del af en international virksomhed og indgå i et engageret og velfungerende team? Så kan vi tilbyde dig et spændende og udfordrende job som Business Developer i en af Skandinaviens største globale transport- og logistikvirksomheder.Vi tilbyder digHvad kan du forvente?Vi forventer, at du
  • har en baggrund som speditør med min. 5 års erfaring – gerne inden for nødhjælpsområdet
  • kommunikerer særdeles godt på dansk og engelsk både skriftligt og mundtlig
  • er struktureret og går systematisk til dine ansvars- og arbejdsopgaver
  • er ansvarsbevidst, serviceminded, lytter aktivt til kundernes behov og er på forkant med at imødekomme deres forventninger
  • er en teamplayer, som naturligt tager aktivt del i teamets mange opgaver
  • har et godt humør, er initiativrig og kan lide at blive mødt med udfordringer
  • har en baggrund som speditør med min. 5 års erfaring – gerne inden for nødhjælpsområdetkommunikerer særdeles godt på dansk og engelsk både skriftligt og mundtliger struktureret og går systematisk til dine ansvars- og arbejdsopgaverer ansvarsbevidst, serviceminded, lytter aktivt til kundernes behov og er på forkant med at imødekomme deres forventningerer en teamplayer, som naturligt tager aktivt del i teamets mange opgaverhar et godt humør, er initiativrig og kan lide at blive mødt med udfordringer
    For at du kan blive en succesfuld del af vores nye team er det vigtigt, at du er en positiv teamplayer med en ”can do”-attitude. Vi lægger desuden stor vægt på, at du forstår at kombinere god service med en sund forretningsforståelse, og har en proaktiv tilgang til arbejdsopgaverne.

    Fik vi din opmærksomhed?
    Vi håber, at du har lyst til at blive en del af vores team, og har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte Mathias Seierøe Madsen, Business Development Director, Aid & Relief, Ocean, telefon +45 2672 7747 eller besøge vores hjemmeside www.scangl.com.

    Vi ser frem til at modtage din ansøgning og dit CV. Vi gennemgår ansøgninger løbende og afslutter ansøgningsprocessen, når den rigtige kandidat er fundet.
    Fik vi din opmærksomhed?www.scangl.com


    Information og data

    Denne ledige stilling har jobtypen "Forretningsudvikler", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

    Arbejdsstedet er beliggende i Hvidovre.

    Jobbet er oprettet på vores service den 7.6.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

    Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
    • Forretningsudvikler
    • Hvidovre

    Lignende jobs

    • Forretningsudvikler i Måløv

      Do you want to contribute to the corporate investment portfolio and strategy within Research & Early Development (R&ED), with the aim of impacting our pipeline? Do you have a scientific background .
      • Forretningsudvikler
      • Måløv
      Få mere info
    • Forretningsudvikler i Bagsværd

      Are you a strong people leader motivated by building the right team and making it thrive and perform? Do you have an urge to make complex processes simple and effective with a natural focus on opti..
      • Forretningsudvikler
      • Bagsværd
      Få mere info
    • Forretningsudvikler i Søborg

      At Alfa Laval, we always go that extra mile to overcome the toughest challenges. Our driving force is to accelerate success for our customers, people, and planet. You can only achieve that by havin..
      • Forretningsudvikler
      • Søborg
      Få mere info
    • Forretningsudvikler i København S

      <p>Vil du blive en del af et team bestående af nogle af landets dygtigste driftsrådgivere? Kan du inddrage, hjælpe og udfordre kunderne i projektløsningen samt tage en aktiv forretningsudvikl..
      • Forretningsudvikler
      • København S
      Få mere info

    Statistik over udbudte jobs som forretningsudviklere i Hvidovre

    Herunder ser du udviklingen i udbudte forretningsudvikler i Hvidovre over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal forretningsudviklere.

    Se flere statistikker her:
    Statistik over udbudte forretningsudviklere over tid

    Dato Alle jobs som forretningsudviklere
    5. maj 2024 0
    4. maj 2024 0
    3. maj 2024 0
    2. maj 2024 0
    1. maj 2024 0
    30. april 2024 0
    29. april 2024 0
    28. april 2024 0
    27. april 2024 0
    26. april 2024 0
    25. april 2024 0
    24. april 2024 0
    23. april 2024 0
    22. april 2024 0
    21. april 2024 0
    20. april 2024 0
    19. april 2024 0
    18. april 2024 0
    17. april 2024 0
    16. april 2024 0
    15. april 2024 0
    14. april 2024 0
    13. april 2024 0
    12. april 2024 0
    11. april 2024 0
    10. april 2024 0
    9. april 2024 0
    8. april 2024 0
    7. april 2024 0
    6. april 2024 0
    5. april 2024 0