Cphbusiness Forskning og Innovation søger en forsknings- og innovationskonsulent

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København K

Kan du sikre en stærk koordination på tværs af organisationen? Trives du i en politisk kontekst, hvor godt samarbejde med en bred vifte af interessenter er afgørende for at få succes? Så er det måske dig, vi søger i Cphbusiness Forskning og Innovation.

Erhvervsakademiet Copenhagen Business Academy (Cphbusiness) søger en initiativrig organisations- og udviklingsfokuseret innovationskonsulent med stærke formidlingsevner og flair for portefølje- og projektledelse.

Om Os

Den organisatoriske enhed Cphbusiness Forskning & Innovation har til opgave at facilitere organisationens egen praksisbaserede forskning samt formidle både egen og andres forskning, såvel direkte til virksomheder som til studerende på Cphbusiness’ fuldtids- og deltidsuddannelser. En formidling, som understøttet af ny teknologi, skal kunne skaleres og dermed skabe værdi for stadigt flere i det danske samfund.

Desuden er det enhedens opgave at fremme forskning i samarbejde med andre danske og internationale partnere og gerne med ekstern finansiering. Endelig er det enhedens opgave at fastholde et skarpt udefra-og-ind-blik, som kan bidrage til, at organisationen som helhed er klar til at imødegå forandringer i det strategiske univers. Enheden refererer direkte til direktionen med en tæt samarbejdsflade til såvel eksterne interessenter som ud i hele organisationen.

Om jobbet

I samarbejde med resten af teamet skal du bidrage til at fremme forskningsindsatsen på Cphbusiness. Det kan både være igennem etablering af partnerskaber, gennem eksternt finansieret projekter eller andre mindre projekter, som du vil være med til at søsætte og eksekvere. Enhedens skarpe ude-fra-og-ind perspektiv er i samarbejde med vores programområder med til at sikre, at dét, der efterspørges i erhvervslivet, er dét, vi forsker i på Cphbusiness.

I samarbejde med Cphbusiness’ projektledere og medieafdeling vil du få en central rolle i at koordinere og sikre eksekvering, når vi skal formidle både egen og andres forskning via forskellige tiltag og former. Du vil også være den, der udvikler og etablerer og i sidste ende implementerer nye koncepter og tiltag, der fremmer videnformidlingen, både internt og eksternt.

Den koordinerende funktion og samarbejdet mellem interessenter internt og eksternt er en vigtig del af jobbet også og ikke mindst fremdriften for opgaveløsningen. Du skal derfor være glad for at kommunikere og skabe relationer med forskellige interessenter.

Om dig

Cphbusiness Forskning & Innovation er kendetegnet ved, at der er plads til forskellighed, vi går til opgaverne med gåpåmod og med et glimt i øjet. Det håber vi, at du vil være en del af. Vi leder derfor efter en, der:

  • Udviser en god helhedsforståelse og har gode evner til samarbejde på tværs af organisationen.
  • Er stærk kommunikativt og i stand til at arbejde med formidling af viden på flere niveauer
  • Er ansvarsbevidst og selvstændig i din opgaveløsning og er i stand til at bevare overblikket – også når det går stærkt.
  • Får ting til at ske, ligesom du er kvalitetsbevidst og har et skarpt blik for kvalitetssikring af både produkter og processer.
  • Har stærke analytiske evner og formulerer dig godt på dansk og engelsk i både skrift og tale.
  • Har erfaring med koordination af processer, projektstyring og porteføljeledelse.

Løn- og ansættelsesvilkår

Du bliver ansat og aflønnet efter den gældende overenskomst mellem Skatteministeriet og den relevante faglige organisation.

Cphbusiness er en mangfoldig arbejdsplads, og vi vil gerne afspejle det omkringliggende samfund. Vi opfordrer derfor alle interesserede uanset alder, køn, religion eller etnisk oprindelse til at søge stillingen.

Stillingen er på 37 timer om ugen.

Vil du vide mere?

Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte konstitueret forsknings- og udviklingschef, Katja Oemig Wæver Jørgensen, på e-mail: [email protected] eller telefon: 3615 4841

Du kan også få indsigt i mere om os på www.cphbusiness.dk.

Sådan søger du

Du søger via nedenstående link. Hvis det ikke er muligt for dig at scanne og vedhæfte relevante dokumenter, må du gerne tage dem med til en eventuel samtale.

Ansøgningsfristen er den 14. august 2023. Vi holder ansættelsessamtaler umiddelbart efter ansøgningsfristen.

Tiltrædelse snarest muligt.

Cphbusiness er landets største erhvervsakademi med afdelinger i København, Lyngby og Hillerød og aktiviteter i Rønne. Vi tilbyder en bred vifte af videregående uddannelser op til professionsbachelor- og diplomniveau, der er stærkt forankret i erhvervslivets praksis. Som offentligt ejet uddannelses- og forskningsvirksomhed er det vores ambition at gøre viden til værdi gennem det personlige lederskab, og det vil vi gøre for stadig flere, stadig bedre og stadig mere effektivt. Vi har årligt omkring 12.000 studerende og tæller godt 450 medarbejdere i arbejdsfællesskabet Cphbusiness. Et arbejdsfællesskab, hvor alle er forpligtet på ambitionen under mottoet We dare, we share, we care.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Forretningsudvikler", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 14.7.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Forretningsudvikler
  • København K
  • Mandag den 14. august 2023

Lignende jobs

  • Forretningsudvikler i København

    <p>Do you want to be at the heart of the energy transition industry, guiding the public and private sector in the delivery of technologies and systems to meet global and national net zero tar..
    • Forretningsudvikler
    • København
    Få mere info
  • Forretningsudvikler i Frederiksberg

    På vegne af kunde søger vi nu en Label Coordinator til deres dejlige kontor i København tæt på vand, offentligt trafik og shopping.Du kommer til at arbejde i et reguleret miljø, hvor du aktivt .
    • Forretningsudvikler
    • Frederiksberg
    Få mere info
  • Forretningsudvikler i København K

    Opportunity You've seen us everywhere, from a road trip, passing over one of our trucks, to the biggest ports on the planet where we touch land to continue our journey All The Way to your front d..
    • Forretningsudvikler
    • København K
    Få mere info
  • Forretningsudvikler i København S

    <p>Vil du blive en del af et team bestående af nogle af landets dygtigste driftsrådgivere? Kan du inddrage, hjælpe og udfordre kunderne i projektløsningen samt tage en aktiv forretningsudvikl..
    • Forretningsudvikler
    • København S
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som forretningsudviklere i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte forretningsudvikler i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal forretningsudviklere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte forretningsudviklere over tid

Dato Alle jobs som forretningsudviklere
4. maj 2024 0
3. maj 2024 0
2. maj 2024 0
1. maj 2024 0
30. april 2024 0
29. april 2024 0
28. april 2024 0
27. april 2024 0
26. april 2024 0
25. april 2024 0
24. april 2024 0
23. april 2024 0
22. april 2024 0
21. april 2024 0
20. april 2024 0
19. april 2024 0
18. april 2024 0
17. april 2024 0
16. april 2024 0
15. april 2024 0
14. april 2024 0
13. april 2024 0
12. april 2024 0
11. april 2024 0
10. april 2024 0
9. april 2024 0
8. april 2024 0
7. april 2024 0
6. april 2024 0
5. april 2024 0
4. april 2024 0