[xxxxx] søger organisationsudviklingskonsulenter (Genopslag)

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København K

Kan du arbejde på tværs uden at komme på tværs? Motiveres du af komplekse problemstillinger og det lange seje træk, så er du måske vores nye organisati-onsudviklingskonsulent til tværgående organisationsudviklings- og transformationsprocesser i Kriminalforsorgen?

Om jobbet
Kriminalforsorgen har et stort fokus på arbejdsmiljø og herunder arbejdet med at sikre en god og sund kultur i organisationen. Vi søger derfor to organisationskonsulenter, der får til opgave, at arbejde med kulturforandring og arbejdsmiljøfremmende tiltag i Kriminalforsorgen. Du vil blive forankret i Center for HR og Uddannelse i Direktoratet for Kriminalforsorgen.

Som organisationsudviklingskonsulent vil dine hovedopgaver falde inden for to overordnede kategorier; dels planlagte implementerings- og transformationsopgaver og dels løbende task force opgaver.

Du vil skulle arbejde på tværs af Kriminalforsorgens områder og institutioner og herigennem bistå implementeringen af arbejdsmiljøunderstøttende centrale initiativer lokalt på Kriminalforsorgens institutioner. Det gør du blandt andet ved at være til stede på institutionerne, observere og lytte til de lokale behov samt i tæt dialog med ledelsen, arbejds-miljøorganisationen og samarbejdsorganisationen bidrage til oversættelsen af centrale tiltag til initiativer, så de opleves relevante og sammenhængende i en lokal kontekst.

Task force opgaverne er kendetegnet ved at blive iværksat lokalt i kølvandet på en pludseligt/akut opstået situation og er en særlig indsats, der planlægges og tilrettelægges med henblik på at imødegå arbejdsmiljøudfordringer i kølvandet på hændelsen. Task force indsatsen har til formål at bidrage til organisations- og kulturudvikling samt styrke sammenhængskraften på den enkelte institution. Task force opgaverne er desuden kendetegnet ved at være et tilbud om understøttelse til den enkelte institution i tilfælde, hvor der er behov for en helhedsorienteret, koordineret og fokuseret indsats over længere tid, der skal styrke arbejdsmiljøet og trivslen.

Du vil som organisationsudviklingskonsulent tilrettelægge og afvikle task force opgaverne i tæt samarbejde med koordinator for organisationskonsulenterne, den lokale ledelse, område HR, det interne psykologkorps og øvrige interessenter afhængig af den konkrete sag, og vil kræve at du – mens task force opgaven pågår – i et stort omfang er tilstede på den enkelte institution/matrikel.

På længere sigt vil der skulle gennemføres uddannelse af medarbejdere i Kriminalforsorgen i de metoder, der arbejdes med på området.

Om dig
Du er en erfaren organisationskonsulent med mange facetteret erfaring med at udvikle, tilrettelægge og understøtte implementeringen af arbejdsmiljø- og trivselsfremmende initiativer. Du er tillidsvækkende, professionel og arbejder relationelt og du er trænet i at balancere forskellige og modsatrettede behov og oversætte centrale indsatser til meningsskabende lokale tiltag.

Du er lyttende men formår samtidigt at udfordre status quo på en anerkendende måde med inddragelse af den lokale ledelse. Desuden er du en erfaren kommunikator og en stærk og troværdig formidler og har evt. også erfaring som underviser, mægler mv.

Det er et krav, at du har erfaring med tilsvarende opgaver fra en statslig/offentlig institution og forstår at navigere i en politisk styret organisation. Det er desuden en fordel, hvis du har erfaring med at afvikle dialogsamlinger eller lignende med udgangspunkt i principperne for Restorative Justice. Du trives med at arbejde selvstændigt og har en god fornemmelse for, hvornår du kan agere på egen hånd og hvornår du skal involvere andre. Du trives med en omskiftelig hverdag og du har nemt ved at omstille dig ved skiftende krav og behov til din opgaveløsning.

Løn- og ansættelsesvilkår
Du bliver ansat som chefkonsulent i henhold til AC overenskomsten. Hvis du i forvejen er ansat som tjenestemand, vil der være mulighed for at bevare din tjenestemandsansættelse. Der vil herudover være mulighed for at forhandle tillæg afhængig af erfaring og kvalifikationer.

Stillingen er en fuldtidsstilling med en gennemsnitlig arbejdstid på 37 timer om ugen.

Stillingen er forankret i Center for HR og Uddannelse og ansættelsesområdet er Kriminalforsorgen.

Arbejdsstedet er indtil videre Direktoratet for Kriminalforsorgen, Strandgade 100, 1401 København K, men der må forventes en del rejseaktivitet til alle Kriminalforsorgens insti-tutioner i forbindelse med opgavevaretagelsen.

Sikkerhedsgodkendelse er en forudsætning for ansættelsen, ligesom du skal kunne opretholde sikkerhedsgodkendelsen gennem din ansættelse.

Yderligere oplysninger
Du kan få yderligere oplysninger om stillingen ved henvendelse til HR direktør Mik Grüning på telefon 7255 4256.

Hvis du indkaldes til samtale, så skal du til samtalen medbringe identifikation f.eks. pas eller kørekort.

Det er en forudsætning for ansættelse, at du i forbindelse med samtalen giver dit samtykke til, at Kriminalforsorgen må indhente og vurdere oplysninger om dig i det Centrale Kriminalregister.

Alle interesserede uanset personlig baggrund opfordres til at søge.

Om Kriminalforsorgen
Kriminalforsorgen fuldbyrder de straffe, som domstolene idømmer. Det gør vi på vegne af samfundet, og vi er de eneste, der løser den opgave.

Vi er sidste led i straffesagskæden og er sammen med politi, anklagemyndighed og dom-stole en af grundstenene i retsstaten. Uden en stærk kriminalforsorg forsvinder funda-mentet for et trygt og sikkert samfund, hvor lovovertrædere stilles til ansvar for deres handlinger.

Derfor sover Kriminalforsorgen aldrig. Hver dag, hver aften og hver nat går vi på arbejde i Kriminalforsorgen. Det gør vi for at få et samfund med mindre kriminalitet og færre ofre.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Forretningsudvikler", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 15.11.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Forretningsudvikler
  • København K
  • Onsdag den 29. november 2023

Lignende jobs

  • Forretningsudvikler i København

    <p>Do you want to be at the heart of the energy transition industry, guiding the public and private sector in the delivery of technologies and systems to meet global and national net zero tar..
    • Forretningsudvikler
    • København
    Få mere info
  • Forretningsudvikler i København S

    <p>Vil du blive en del af et team bestående af nogle af landets dygtigste driftsrådgivere? Kan du inddrage, hjælpe og udfordre kunderne i projektløsningen samt tage en aktiv forretningsudvikl..
    • Forretningsudvikler
    • København S
    Få mere info
  • Forretningsudvikler i København

    <p>Do you want to be at the heart of the clean and sustainable energy industry, helping to guide the public and private sector in the delivery of technologies and systems to meet global and n..
    • Forretningsudvikler
    • København
    Få mere info
  • Forretningsudvikler i Ørestad

    Are you passionate about clinical systems, quality, and above all training within Clinical Trials?Are you excited by the possibility to be working with clinical systems and sees it as a unique oppo..
    • Forretningsudvikler
    • Ørestad
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som forretningsudviklere i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte forretningsudvikler i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal forretningsudviklere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte forretningsudviklere over tid

Dato Alle jobs som forretningsudviklere
14. maj 2024 0
13. maj 2024 0
12. maj 2024 0
11. maj 2024 0
10. maj 2024 0
9. maj 2024 0
8. maj 2024 0
7. maj 2024 0
6. maj 2024 0
5. maj 2024 0
4. maj 2024 0
3. maj 2024 0
2. maj 2024 0
1. maj 2024 0
30. april 2024 0
29. april 2024 0
28. april 2024 0
27. april 2024 0
26. april 2024 0
25. april 2024 0
24. april 2024 0
23. april 2024 0
22. april 2024 0
21. april 2024 0
20. april 2024 0
19. april 2024 0
18. april 2024 0
17. april 2024 0
16. april 2024 0
15. april 2024 0
14. april 2024 0