Coor søger Køkkenchef til FOOD by Coor kantiner

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København V

Vil du sætte de kreative og økonomiske rammer for en kantine, der leverer mad, som rækker ud over det sædvanlige?

Så kom, og stå i spidsen for en kantine bemandet af madlavningsnørder, der bruger lokale råvarer, fokuserer på bæredygtighed og insisterer på at lave .

Lokale råvarer og høj kvalitet

I samarbejde med resten af holdet laver du kvalitetsmad i vores FOOD by Coor kantine hos vores kunde PKA (Politiet, Kriminalforsorgen og Anklagemyndigheden) Øst Danmark. Vi tror på, at vores mad skal emme af friskhed, ansvarlighed og kreative nuancer.

Der er stor efterspørgsel efter måden, vi tænker madlavning på. Vi åbner snart nye kantiner, og vi vil gerne have dig med på rejsen. Vi sørger for, at du bliver lært grundigt op i vores arbejdsgange og -metoder af erfarne kolleger.

Et skræddersyet ledelsesteam

Alle vores kantiner er ledet af en Køkkenchef, og de større også af en Souschef. Det er oftest Køkkenchefen, som har flest administrative ledelsesmæssige opgaver og kundekontakt, mens Souschefen leder slagets gang i køkkenet.

Men vi skræddersyer gerne opgaverne til dig, hvis du som Køkkenchef ønsker at bruge mere tid på gulvet. Det afhænger alt sammen af dine kompetencer og dine kollegaer i kantinen.

Sæt rammerne for medarbejderne, og skab god kontakt med kunden

Om vi tilbereder en salat med årstidens grøntsager eller nørkler med de gode udskæringer på dyret, så er det altid med økologi, omhyggelighed og reduktion af madspild i fokus. Som leder sørger du for, at medarbejderne holder fast i den kurs og har det generelle ansvar for personaleledelsen.

Du bestemmer, hvad vi skal servere med udgangspunkt i en årsplan og de rammer, vi har aftalt med kunden. Det er dig, der står for kreativiteten, men du kan naturligvis sparre med dine kollegaer i køkkenet samt med vores kreative køkkenchef, der er placeret i vores backoffice-afdeling

Det bliver også dig, der:

  • varetager kontakten med kunden med fokus på mersalg og den gode relation
  • sikrer budget, fakturering og avancen
  • planlægger menuen i samarbejde med dit team
  • sætter dit eget hold af kokke, catere, bagere, slagtere og køkkenpersonale
  • varetager administrative opgaver samt registrering og opfølgning på afvigelser

Start: Hurtigst muligt.

Arbejdssted og tid

Dit kommende arbejdssted bliver hos vores kunde PKA i København. Din stilling er på 37 timer fra mandag til fredag cirka fra kl. 07.00-15.00 med mulighed for en smule fleksibilitet inden for tidsrummet 06.00 -16.00. Enkelte gange laver vi mad til særlige arrangementer – fx større aftenmenuer til bestyrelsesmøder. Derfor skal du være indstillet på at arbejde uden for den normale arbejdstid, når der er behov for det.

Hvad kan Coor tilbyde mig?

Hos Coor får du en fantastisk arbejdsplads med en masse gode kollegaer. Udover det får du:

  • løn i henhold til gældende overenskomst for området og efter dine kvalifikationer samt ansvaret i jobbet
  • en god pensionsordning
  • sundhedsforsikring, som betyder, at du hurtigt kan få behandling hos fx fysioterapeut, kiropraktor mv.
  • feriehusordning (lejlighed i Spanien og sommerhuse i Danmark)
  • en personaleforening, som tilbyder billetter til attraktive priser samt Logbuy rabatordning (elektronik, tøj, restauranter mv.)

I Coor bliver du også en del af en virksomhed med

  • mulighed for at tale med din leder, hvis du har behov for fx ændring af din arbejdstid/arbejdssted, så I sammen kan forsøge at finde nye løsninger
  • plads til dine idéer, fordi vi har en udbredt forbedringskultur
  • høj grad af diversitet og hjælpsomme kollegaer
  • et trygt og sikkert arbejdsmiljø hvor vi arbejder aktivt med at forebygge arbejdsulykker
  • fokus på din trivsel, udvikling og uddannelse. I Coor er der mange karrieremuligheder, og dette job kan evt., på sigt, være springbrættet til andre spændende muligheder i Coor

Du har gode ideer til både smag og minimering af madspild

Vi ser gerne, at du er en nørd ligesom os. At du holder dig opdateret på de nyeste trends i madverdenen og brænder for at tænke kreativt i forhold til smag, præsentation, minimering af madspild og brugen af hele dyr. Samtidig er du empatisk, involverende og nyder at gå forrest, så du passer ind i vores ”” tankegang.

Samtidig har du gerne et godt kundetække og en sans for økonomi og administration i høj nok grad til, at du kan varetage de dele af jobbet med hjælp fra vores backoffice – god mad gør det ikke alene.

Derudover har du:

  • en uddannelse som cater, kok, smørrebrødsjomfru eller lignende
  • ledelseserfaring fra lignede job.

Er du i tvivl om du kan alt hvad jobbet kræver? Så bare send din ansøgning afsted alligevel. Du kan måske ikke sætte flueben ved 100% af det vi har listet op i stillingsopslaget, men det er også helt ok. Så længe vi kan mærke din passion og lyst til at arbejde med os, er vi åbne for et eventuelt samarbejde uanset, hvilken baggrund du medbringer. Det kan jo være, at det er lige præcis dig, der er det perfekte match til Coor og jobbet. Vi glæder os til, at modtage din ansøgning/dit CV.

Det er en forudsætning for ansættelse, at du kan sikkerhedsgodkendes af Politiets Efterretningstjeneste (PET).

Hvordan søger jeg jobbet?

Nysgerrig på at vide mere?

Coor leverer serviceydelser, derfor er det vigtigt, at du som medarbejder kan yde ”Service i Stjerneklasse” – med dette menes at leve op til Coors tre ledestjerner, der symboliserer virksomhedens værdier og ligger til grunde for, hvordan vi udfører vores arbejde i det daglige:

* vi ser lidt længere frem

* vi er lydhøre

* vi skaber fremgang

Vi har stort fokus på, at alle medarbejdere arbejder i et godt og sikkert arbejdsmiljø, hvor man trives og kan gå glad på arbejde hver dag.

Du kan læse mere om Coor og FOOD by Coor her:


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Forretningsudvikler", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i København V.

Jobbet er oprettet på vores service den 2.5.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Forretningsudvikler
  • København V

Lignende jobs

  • Forretningsudvikler i København

    Fri kontakt
    Are you motivated by leading and running Business-Critical projects? Do you thrive navigating among diverse agendas and cultures securing that projects are always delivered on time? Then please apply for this exciting Project Manager position in Karnov Group!
    • Forretningsudvikler
    • København
    Få mere info
  • Forretningsudvikler i København

    Fri kontakt
    Kan du sætte dine erfaringer inden for kunderejsen og eftermarkedet i spil? Vil du bidrage til at udvikle fremtidens bilforhandlere og servicepartnere ved at skabe engagement, motivation og gode resultater omkring dig? Har du et innovativt og helhedsorienteret mindset? Så er denne stilling hos BMW noget for dig!
    • Forretningsudvikler
    • København
    Få mere info
  • Forretningsudvikler i København

    <p>Do you want to push the boundaries of your profession and develop your excellence in an open, collaborative and empowering culture? Are you an experienced HSEQ Coordinator with a focus on .
    • Forretningsudvikler
    • København
    Få mere info
  • Forretningsudvikler i København S

    <p>Vil du blive en del af et team bestående af nogle af landets dygtigste driftsrådgivere? Kan du inddrage, hjælpe og udfordre kunderne i projektløsningen samt tage en aktiv forretningsudvikl..
    • Forretningsudvikler
    • København S
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som forretningsudviklere i København V

Herunder ser du udviklingen i udbudte forretningsudvikler i København V over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal forretningsudviklere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte forretningsudviklere over tid

Dato Alle jobs som forretningsudviklere
28. april 2024 0
27. april 2024 0
26. april 2024 0
25. april 2024 0
24. april 2024 0
23. april 2024 0
22. april 2024 0
21. april 2024 0
20. april 2024 0
19. april 2024 0
18. april 2024 0
17. april 2024 0
16. april 2024 0
15. april 2024 0
14. april 2024 0
13. april 2024 0
12. april 2024 0
11. april 2024 0
10. april 2024 0
9. april 2024 0
8. april 2024 0
7. april 2024 0
6. april 2024 0
5. april 2024 0
4. april 2024 0
3. april 2024 0
2. april 2024 0
1. april 2024 0
31. marts 2024 0
30. marts 2024 0
29. marts 2024 0