Rekrutteringsfirma

BMW Danmark søger Area Manager til eftermarkedet

København

Få yderligere info om stillingen
Kan du sætte dine erfaringer inden for kunderejsen og eftermarkedet i spil? Vil du bidrage til at udvikle fremtidens bilforhandlere og servicepartnere ved at skabe engagement, motivation og gode resultater omkring dig? Har du et innovativt og helhedsorienteret mindset?

Så er denne stilling hos BMW noget for dig!

På vegne af BMW Danmark er Centrum Personale på udkig efter en Area Manager, som har erfaring med optimering og udvikling af eftermarkedet i detailbranchen. Du ved, hvad der rører sig inden for detail, og hvad der skal til for at udvikle en forretning med fokus på kundetilfredshed og salg.

Har du ydermere kendskab til bilbranchen, er dette en klar fordel.

Om BMW Danmark som arbejdsplads

BMW Danmark ønsker at bevare sin førende position på bilmarkedet og tilbyder et spændende job i en veletableret organisation, hvor medarbejdertrivsel og udviklingsmuligheder er i fokus. I 2024 er BMW Danmark af Great Place to Work certificeret som en virkelig god arbejdsplads.

BMW Danmark arbejder ud fra ONE BMW strategien, som tager udgangspunkt i kunden igennem hele ejerskabet og via en holistisk tilgang nedbryder silotænkning både på hovedkontoret, hos forhandlere og partnere.

BMW Danmark har kontor i Sydhavnen i København og et tæt samarbejde med hovedkontoret i Stockholm. Hos BMW Danmark arbejdes der meget på tværs af organisationen, og alle bidrager til en stærk samarbejdskultur og åben dialog.

Om stillingen som Area Manager – Eftermarkedet

Som Area Manager bliver du en del af et engageret team, der har fokus på forretningsudvikling og Premium kvalitet – præcis, som BMW er kendt for.

Din primære opgave bliver at udvikle og implementere indsatser, der skal styrke BMW’s eftermarked. Dermed får du mulighed for at gå i dybden med hele kunderejsen – i tæt samarbejde med BMW Danmarks dedikerede forhandlere, servicepartnere samt dine kolleger på både det danske og nordiske hovedkontor.

Du skal derfor være god til stakeholder management, da stillingen involverer mange interessenter, og du skal motiveres af relationsopbygningen til interne og eksterne samarbejdspartnere, som er en vigtig del af ONE BMW kulturen.

Med dine stærke kommunikations- og samarbejdsevner vil du bidrage til at implementere de tiltag, der skal sikre den fortsatte udvikling af BMW’s markedsandele i hele Danmark.

Dine ansvarsområder vil bl.a. være at:

  • Opsætte og opnå mål for kundetilfredshed, omsætning, serviceprocesser, kapacitet og effektivitet
  • Udføre rollen som Key Account Manager og bindeled mellem forhandlere og organisationen
  • Identificere nye muligheder hos nuværende og potentielle samarbejdspartnere
  • Vurdere og komme med inputs til, hvordan BMW kan sikre en Premium kundeoplevelse
  • Supportere lancering og implementering af nye kundeserviceprogrammer, herunder den digitale kunderejse
  • Overvåge og sikre, at alle BMW’s standarder efterleves
  • Afsøge nye forretningsområder for at sikre eftermarkedet i den elektriske omstilling

Dine faglige kvalifikationer:

  • Du har en videregående uddannelse i erhvervsøkonomi eller lign.
  • Du har min. fem års erfaring fra en lignende stilling (gerne fra bilbranchen og importørleddet).
  • Du har tidligere arbejdet med eftermarkedet og stakeholder management.
  • Du taler og skriver flydende dansk og engelsk.

Dine personlige egenskaber:

  • Du er resultatorienteret og klar på at videreudvikle BMW eftermarkedet.
  • Du har høj kvalitet som drivkraft i dit arbejde – og ”kører” gerne den ekstra mil for at komme i mål.
  • Du har en ’can-do’ attitude, som gør, at du tænker ud af boksen og finder løsninger.
  • Du er struktureret og velorganiseret.
  • Du er udadvendt og opbygger nemt relationer.
  • Du har situationsfornemmelse og ved, hvornår du kan gå på kompromis og hvornår du skal stille krav.

Søg stillingen som Area Manager:

Finder du stillingen interessant, så send os din ansøgning allerede i dag via formularen nedenfor.

Centrum Personale afholder samtaler løbende, da stillingen ønskes besat snarest muligt.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte chefkonsulent Connie Pilgaard på tlf.: 33 24 40 80 eller via mail på: [email protected].

Om BMW Danmark

BMW Danmark importerer biler, motorcykler, reservedele og tilbehør af mærkerne BMW og MINI og er en del af BMW Group, som har et globalt salgsnet i 140 lande. I Danmark udføres salg og service af 9 autoriserede forhandlere og 17 serviceværksteder. Grundlaget for BMW Groups succes har altid været ansvarsbevidsthed og langsigtede løsninger, og BMW Danmark er 12 år i træk kåret som vinder i kundetilfredshedsundersøgelsen AutoIndex med Danmarks mest tilfredse bilejere.

Læs mere om BMW her.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Forretningsudvikler", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i København

Jobbet er oprettet på vores service den 9.4.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Få yderligere info og kontakt på Centrum Personale A/S's hjemmeside: klik her......
Faste stillinger og vikariater
– inden for mange brancher og på de fleste stillingsniveauer

Når du kigger efter et nyt job, tilbyder Centrum Personale flere muligheder; Vi rekrutterer til både faste stillinger, projektansættelser og vikariater. Hos os kan du finde mange stillingstyper og de fleste stillingsniveauer – fra et receptionistjob til en stilling som økonomichef.

Centrum Personale har 30 års erfaring inden for HR-, vikar- og rekrutteringsområdet. Vi udmærker os med solid viden på området, indblik i mange brancher og et bredt netværk.

Vi benytter vores egen emnebank aktivt, når vi løser opgaver for en lang række virksomheder. Da vi ikke annoncerer alle stillinger, er det en god ide at blive en del af emnebanken og hermed stå i første række til nye jobmuligheder.

Centrum Personales rekrutteringskonsulenter arbejder med et stort personligt engagement og lægger vægt på, at kunder og kandidater får en positiv oplevelse i mødet med Centrum Personale.
Læs mere på: www.centrum-personale.dk
Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • 09.04.2024
  • Forretningsudvikler
  • København

Lignende jobs

  • Forretningsudvikler i København

    Fri kontakt
    Are you motivated by leading and running Business-Critical projects? Do you thrive navigating among diverse agendas and cultures securing that projects are always delivered on time? Then please apply for this exciting Project Manager position in Karnov Group!
    • Forretningsudvikler
    • København
    Få mere info
  • Forretningsudvikler (studiejob) i København S

    <p>We invite you to bring your dedication and skills into play as you work at the center of enabling Ramboll Management Consulting. You will support us in growing the business and delivering .
    • Forretningsudvikler
    • København S
    Få mere info
  • Forretningsudvikler i København

    <p>Do you want to push the boundaries of your profession and develop your excellence in an open, collaborative and empowering culture? Are you an experienced HSEQ Coordinator with a focus on .
    • Forretningsudvikler
    • København
    Få mere info
  • Forretningsudvikler i København S

    <p>Vil du blive en del af et team bestående af nogle af landets dygtigste driftsrådgivere? Kan du inddrage, hjælpe og udfordre kunderne i projektløsningen samt tage en aktiv forretningsudvikl..
    • Forretningsudvikler
    • København S
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som forretningsudviklere i København

Herunder ser du udviklingen i udbudte forretningsudvikler i København over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal forretningsudviklere i København.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte forretningsudviklere i København over tid

Dato Alle jobs som forretningsudviklere
29. april 2024 99
28. april 2024 102
27. april 2024 100
26. april 2024 103
25. april 2024 106
24. april 2024 107
23. april 2024 104
22. april 2024 103
21. april 2024 107
20. april 2024 106
19. april 2024 110
18. april 2024 109
17. april 2024 103
16. april 2024 102
15. april 2024 101
14. april 2024 104
13. april 2024 104
12. april 2024 107
11. april 2024 102
10. april 2024 101
9. april 2024 101
8. april 2024 101
7. april 2024 105
6. april 2024 107
5. april 2024 105
4. april 2024 104
3. april 2024 108
2. april 2024 103
1. april 2024 107
31. marts 2024 104
30. marts 2024 110

Værd at vide når du søger job som forretningsudvikler i København

Har du også drømt om at bo og arbejde i de charmerende gader i København? Så er du ikke alene! Men drømmene bliver sjældent til virkelighed uden lidt hårdt arbejde.

Mens København måske for nogle først og fremmest vækker billeder af hyggelige cafeer og historiske bygninger, banker et travlt erhvervsliv i hjertet af København. Hovedstaden huser et væld af brancher, men nogle skiller sig ud med et særligt højt antal ansatte.

Bydele i København

København byder på mere end smukke gader og hyggelige cafeer. De forskellige kvarterer har hver deres unikke atmosfære og erhvervsliv, hvilket kan påvirke din jobsøgning. Lad os dykke ned i nogle populære områder:

Indre By: Pulsens centrum med internationale virksomheder, finansverden og detailhandel. Perfekt for jobsøgende inden for finans, jura, medier og marketing. Tempoet er højt, og konkurrencen kan være hård.

Find ledige jobs i Indre By

Østerbro: En blanding af moderne boliger, historiske bygninger og innovative virksomheder. Hjem til Novo Nordisk og Vestas Wind Systems. Gode muligheder inden for life science, teknologi og bæredygtige løsninger.

Find ledige jobs i Østerbro

Nørrebro: Multikulturelt og kreativt med studerende, kunstnere og små startups. Populært blandt unge fagfolk og jobsøgende inden for den kreative sektor og servicebranchen.

Find ledige jobs i Nørrebro

Vesterbro: Tidligere industriområde forvandlet til et trendy sted med restauranter, barer og designvirksomheder. Tiltrækker kreative sjæle og jobsøgende inden for mode, design og underholdning.

Find ledige jobs i Vesterbro

Valby: Familievenligt og roligt med gode skoler og grønne områder. Mange offentlige institutioner og virksomheder inden for service og administration. Attraktivt for børnefamilier og jobsøgende i den offentlige sektor.

Find ledige jobs i Valby

Amager: Et område i rivende udvikling med fokus på moderne arkitektur og bæredygtighed. Hjem til Ørestad og store virksomheder som DSV og Ørsted. Gode muligheder inden for logistik, energi og transport.

Find ledige jobs på Amager

Mere information om København

Hvis du er på udkig efter et job i København, er det vigtigt, at du sætter dig grundigt ind i, hvordan jobmarkedet fungerer, og hvor i byen du vil arbejde og bo. Vi har samlet en guide med alle relevante oplysninger om København, så du kan få et samlet overblik. Læs mere om København i denne guide: København: Byen der byder på både drømmejob og spændende udfordringer