Forretningsorienteret Sr. Project Manager

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København V

Er du en stærk og kompetent Project Manager, og har du erfaring med og forståelse for digitale og brugervenlige løsninger, så er det lige dig vi står og mangler.

Project Office er en del af 3’s udviklingsafdeling, der består af 3 energiske medarbejdere, som primært har fokus på at lede komplekse og tværorganisatoriske projekter. Afdelingens opgaver består i at udvikle og optimere arbejdsgangene i 3, samt koordinere og prioritere IT-udviklingen i den danske organisation.

Som Senior Project Manager vil du have ansvaret for at drive vores transformations projekt med fokus på OMNI-Channel salg og salgskanaler – herunder medvirke til at implementering sker i tråd med vores strategi på området.

Du vil samtidig også skulle kunne løse mindre projekter inden for IT-implementering og forretningsudvikling på tværs af forretningen.

Stillingen

Som Senior Project Manager vil dit primære fokus være på at sikre fremdrift og implementering af vores transformations projekt, samt sikre succesfuld change-management i de relevante kanaler og støttefunktioner.

Du vil have et tværgående fokus, hvor du skal analysere, koordinere og teste systemudvikling sammen med et fast udviklingshold i Danmark og Sverige. Dette indebærer, at du dagligt vil være i dialog med mange forskellige afdelinger i virksomheden og ikke mindst ledelsen i den danske organisation.

Dine opgaver vil bl.a. bestå i at

  • Sikre fortsat fremdrift og levering af OMNI Channel transformations projekt
  • Sikre god implementering og adoption af nye systemer på tværs af forretningen
  • Fokusere på nye IT-behov og forbedringer i relation til vores støttesystemer, der relaterer sig det daglige arbejde i kundeservice, salg og stabsfunktioner.

Profil

Det er essentielt, at du er i stand til at tænke digitalisering bredt i virksomheden og sikre den gode kundeoplevelse på tværs af alle kanaler. Vi forventer, at du tager ejerskab og er en deltagende og aktiv del i udviklingen af vores nye systemer, samt bidrager med at sætte retning for dit ansvars område. Det er i den sammenhæng vigtigt at du ikke er bange for at gå forrest og kan få organisationen med på visionen og projektet.

Vi forventer, at

  • Du har minimum 5 års erfaring fra en lignende stilling – gerne i telebranchen, men ikke et krav
  • Du har gerne uddannelse/kursus i projektledelse, projektstyring eller change management
  • Du har interesse for eller har erfaring med Omnichannel, digital transformation og gode kundeoplevelse
  • Er åben for rejsedage i forbindelse med projekter
  • Du har stærke kommunikative evner og er i stand til at kommunikere på tværs af den danske organisation samt vores svenske kolleger og samarbejdspartnere på enten svensk eller engelsk.

Som person er du innovativ, udadvendt og resultatorienteret. Du formår at skabe relationer på tværs af organisationen og på flere niveauer og kan udvise gennemslagskraft, når det er nødvendigt.

Derudover trives du i et job, hvor du bliver udfordret på levering, og hvor din vindermentalitet komplementerer stramme deadlines. Du kan håndtere flere forskelligartede opgaver på én gang og bevare overblikket, fordi du er god til at planlægge og organisere – også i udfordrende situationer.

Du bliver en del af noget helt særligt

Hos 3 får du billet til et fællesskab bestående af 700 dygtige medarbejdere, som er dedikerede i en sjælden grad. Du får din daglige gang på vores nye hovedkontor i Carlsberg Byen, der er præget af mangfoldighed og mange forskellige personligheder samt en hverdag fyldt med både humor og ambitioner. Vi har – ligesom dig – gejst og viljen til at lykkes, og vi har både plads til forskellighed og store drømme. Vi tilbyder gode udviklingsmuligheder og medarbejderfordele, og ikke mindst et stærkt kollegaskab.

Læs mere om os på 3.dk/om3. Hvis du vil have et indblik i vores hverdag, så tjek 3UdenFilter på Instagram eller søg på #3udenfilter på diverse sociale medier.


Ansøgning og kontakt

Har du lyst til at blive en del af 3, så send din ansøgning og CV hurtigst muligt. Vi holder løbende samtaler. Har du spørgsmål til stillingen, så kontakt Project Office Manager, Theis Enø Larsen på mail [email protected].



Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Forretningsudvikler", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i København V.

Jobbet er oprettet på vores service den 16.8.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Forretningsudvikler
  • København V
  • Mandag den 30. oktober 2023

Lignende jobs

  • Forretningsudvikler i København

    Er du en person, der trives med en alsidig arbejdsdag? Kan du lide at identificere forbedringsmuligheder og implementere praktiske løsninger baseret på fakta? Så kunne du være den perfekte kandidat..
    • Forretningsudvikler
    • København
    Få mere info
  • Forretningsudvikler i København

    Nu har du mulighed for at få et job i en af Nordens førende Facility Management virksomheder. I jobbet som deltidsvagt hos PKA og Novonesis vil opgaverne, du kommer til at løse, få stor betydning f..
    • Forretningsudvikler
    • København
    Få mere info
  • Forretningsudvikler i København

    Til sekretariatet for Danish Alliance for Renewables leder vi efter en kollega, som kan være med til at facilitere og assistere nogle af Danmarks ledende grønne virksomheder med deres strategiske t..
    • Forretningsudvikler
    • København
    Få mere info
  • Forretningsudvikler i København

    Calling all innovators, disruptors, and dreamers! Join L’Oréal, the world's #1 beauty company present in over 150 markets. For over 100-years, we’ve been transforming, fueled by data, tech, i..
    • Forretningsudvikler
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som forretningsudviklere i København V

Herunder ser du udviklingen i udbudte forretningsudvikler i København V over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal forretningsudviklere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte forretningsudviklere over tid

Dato Alle jobs som forretningsudviklere
28. maj 2024 0
27. maj 2024 0
26. maj 2024 0
25. maj 2024 0
24. maj 2024 0
23. maj 2024 0
22. maj 2024 0
21. maj 2024 0
20. maj 2024 0
19. maj 2024 0
18. maj 2024 0
17. maj 2024 0
16. maj 2024 0
15. maj 2024 0
14. maj 2024 0
13. maj 2024 0
12. maj 2024 0
11. maj 2024 0
10. maj 2024 0
9. maj 2024 0
8. maj 2024 0
7. maj 2024 0
6. maj 2024 0
5. maj 2024 0
4. maj 2024 0
3. maj 2024 0
2. maj 2024 0
1. maj 2024 0
30. april 2024 0
29. april 2024 0
28. april 2024 0