Forretningsspecialist til understøttelse af [xxxxx] Wealth Managements ledergruppe - København

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København

Ønsker du en central rolle i Wealth Management, hvor du med en struktureret og proaktiv tilgang understøtter ledelsen? Trives du i et dynamisk arbejdsmiljø, hvor opgaverne bringer dig bredt rundt i organisationen? Og ønsker du en hverdag, hvor opgaverne spænder bredt fra daglig support af ledelsen til udarbejdelse af præsentationer og analyser? Så er du måske vores nye forretningsspecialist.

Daglig ledelsesunderstøttelse, udarbejdelse af oplæg og tværgående opgaver
Som forretningsspecialist i Strategy & Management Support arbejder du tæt på den øverste ledelse i Wealth Management. Det bliver dit ansvar at understøtte ledelsen i dagligdagen med en bred vifte af tværgående opgaver, lige fra strategiske prioriteter, udarbejdelse af oplæg og præsentationer til planlægning af møder, workshops samt understøttelse af eksekveringen på Wealth Managements strategi.

Rollen eksponerer dig bredt i Wealth Management. Du kan derfor forvente en dynamisk hverdag, hvor du får et bredt kendskab til Wealth Managements forretning og organisation. Du skal løbende skal sætte dig ind i forskellige situationer og problemstillinger, hvor du understøtter både strategiske og operationelle opgaver. Vi hjælper hinanden med at løfte de opgaver, der skal løses, og vi har fokus på din udvikling og på at lade dig vokse med opgaven.

Din hverdag bliver afvekslende og arbejdsopgaverne varierende. Du skal bl.a. supportere ledelsen med:

  • præsentations- og mødemateriale samt indstillinger og notater
  • opfølgning på strategieksekvering og mål
  • styring af tværgående opgaver i Wealth Management og med andre enheder i koncernen
  • workshops, fællesmøder og forskellige aktiviteter i forretningsenhederne
  • kalenderstyring og mødeforberedelse samt facilitering og opfølgning heraf
  • ad hoc- analyser og opgaver.

Mange af vores opgaver er kendetegnet ved, at vi arbejder sammen med kolleger på tværs af Nykredit, og du vil få et bredt kendskab til Nykredits forretning og organisation.

Proaktiv, vedholdende og kvalitetsbevidst
Du har en naturlig evne til at tænke strategisk og i helheder, ligesom du har økonomisk indsigt og forståelse. Du har stærke analytiske evner, er en dygtig kommunikator på skrift og i tale og er tilmed rutineret i brugen af Office-pakken. Du kan drive større opgaver, og det falder dig naturligt at følge op, være tovholder og koordinere. Du er hurtig til at sætte dig ind i nye problemstillinger og arbejder vedholdende og effektivt med at nå målene. Du har en videregående uddannelse på kandidat niveau, gerne med erfaring fra den finansielle sektor.

Vi forventer, at du har drive, et stort servicegen og er positiv. Herudover vægter vi, at du er tillidsfuld og kan arbejde under høj fortrolighed i en travl hverdag. Du er god til at opbygge relationer, og er målrettet og engageret, ligesom du trives med at arbejde med korte deadlines. Du er fleksibel, god til at samarbejde og leverer altid arbejde af høj kvalitet. Jobbet kan i perioder kræve arbejde uden for normal arbejdstid.

Din nye arbejdsplads
Ressortområdet ”Wealth Management” rådgiver og servicerer Nykredits mest formuende privatkunder og udbyder kapitalforvaltning og fondsadministration.

Du bliver en del af afdelingen Wealth Strategy & Projects, hvor vi er 14 kolleger fordelt på to teams. Vi er en tværgående enhed, der støtter og assisterer ledelsen i den strategiske udvikling af Wealth Management samt har ansvaret for projektledelse og implementeringer i Wealth Management. Vi har en uformel og humoristisk omgangstone, og vi vil glæde os til at tage godt imod dig som vores nye kollega.

Vil du vide mere?
Har du spørgsmål til stillingen eller Nykredit som virksomhed og arbejdsplads, er du velkommen til at kontakte afdelingsdirektør Jane Hørby Ebbesen på tlf. 44 55 11 68 eller seniorrekrutteringspartner Rasmus Bothmann på tlf. 44 55 18 69.

Vi inviterer løbende til samtaler.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Forretningsudvikler", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i København

Jobbet er oprettet på vores service den 11.8.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Forretningsudvikler
  • København
  • Torsdag den 25. august 2022

Lignende jobs

  • Forretningsudvikler i København

    Er du en person, der trives med en alsidig arbejdsdag? Kan du lide at identificere forbedringsmuligheder og implementere praktiske løsninger baseret på fakta? Så kunne du være den perfekte kandidat..
    • Forretningsudvikler
    • København
    Få mere info
  • Forretningsudvikler i København

    Til sekretariatet for Danish Alliance for Renewables leder vi efter en kollega, som kan være med til at facilitere og assistere nogle af Danmarks ledende grønne virksomheder med deres strategiske t..
    • Forretningsudvikler
    • København
    Få mere info
  • Forretningsudvikler i København

    Calling all innovators, disruptors, and dreamers! Join L’Oréal, the world's #1 beauty company present in over 150 markets. For over 100-years, we’ve been transforming, fueled by data, tech, i..
    • Forretningsudvikler
    • København
    Få mere info
  • Forretningsudvikler i Ørestad

    Vil du være med til at gøre Metroen til københavnernes foretrukne transportmiddel?Kan du omsætte viden om vores kunder til konkrete forbedringstiltag i Metroen? Kan du holde overblik over og koordi..
    • Forretningsudvikler
    • Ørestad
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som forretningsudviklere i København

Herunder ser du udviklingen i udbudte forretningsudvikler i København over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal forretningsudviklere i København.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte forretningsudviklere i København over tid

Dato Alle jobs som forretningsudviklere
31. maj 2024 111
30. maj 2024 118
29. maj 2024 118
28. maj 2024 118
27. maj 2024 124
26. maj 2024 124
25. maj 2024 124
24. maj 2024 123
23. maj 2024 120
22. maj 2024 119
21. maj 2024 120
20. maj 2024 118
19. maj 2024 122
18. maj 2024 121
17. maj 2024 118
16. maj 2024 118
15. maj 2024 116
14. maj 2024 111
13. maj 2024 107
12. maj 2024 108
11. maj 2024 104
10. maj 2024 103
9. maj 2024 102
8. maj 2024 107
7. maj 2024 101
6. maj 2024 102
5. maj 2024 104
4. maj 2024 105
3. maj 2024 98
2. maj 2024 103
1. maj 2024 106

Værd at vide når du søger job som forretningsudvikler i København

Har du også drømt om at bo og arbejde i de charmerende gader i København? Så er du ikke alene! Men drømmene bliver sjældent til virkelighed uden lidt hårdt arbejde.

Mens København måske for nogle først og fremmest vækker billeder af hyggelige cafeer og historiske bygninger, banker et travlt erhvervsliv i hjertet af København. Hovedstaden huser et væld af brancher, men nogle skiller sig ud med et særligt højt antal ansatte.

Bydele i København

København byder på mere end smukke gader og hyggelige cafeer. De forskellige kvarterer har hver deres unikke atmosfære og erhvervsliv, hvilket kan påvirke din jobsøgning. Lad os dykke ned i nogle populære områder:

Indre By: Pulsens centrum med internationale virksomheder, finansverden og detailhandel. Perfekt for jobsøgende inden for finans, jura, medier og marketing. Tempoet er højt, og konkurrencen kan være hård.

Find ledige jobs i Indre By

Østerbro: En blanding af moderne boliger, historiske bygninger og innovative virksomheder. Hjem til Novo Nordisk og Vestas Wind Systems. Gode muligheder inden for life science, teknologi og bæredygtige løsninger.

Find ledige jobs i Østerbro

Nørrebro: Multikulturelt og kreativt med studerende, kunstnere og små startups. Populært blandt unge fagfolk og jobsøgende inden for den kreative sektor og servicebranchen.

Find ledige jobs i Nørrebro

Vesterbro: Tidligere industriområde forvandlet til et trendy sted med restauranter, barer og designvirksomheder. Tiltrækker kreative sjæle og jobsøgende inden for mode, design og underholdning.

Find ledige jobs i Vesterbro

Valby: Familievenligt og roligt med gode skoler og grønne områder. Mange offentlige institutioner og virksomheder inden for service og administration. Attraktivt for børnefamilier og jobsøgende i den offentlige sektor.

Find ledige jobs i Valby

Amager: Et område i rivende udvikling med fokus på moderne arkitektur og bæredygtighed. Hjem til Ørestad og store virksomheder som DSV og Ørsted. Gode muligheder inden for logistik, energi og transport.

Find ledige jobs på Amager

Mere information om København

Hvis du er på udkig efter et job i København, er det vigtigt, at du sætter dig grundigt ind i, hvordan jobmarkedet fungerer, og hvor i byen du vil arbejde og bo. Vi har samlet en guide med alle relevante oplysninger om København, så du kan få et samlet overblik. Læs mere om København i denne guide: København: Byen der byder på både drømmejob og spændende udfordringer