Graduate til Produkt- & Konceptforvaltning i Banking Forretningsudvikling - København

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København

Som graduate i Produkt- & Konceptforvaltning i Banking Forretningsudvikling skal du deltage i løbende udvikling og vedligehold af vores bankprodukter- og koncepter. Som graduate hos os får du ansvar fra første dag. Vi har øje for dig, dine evner og dit udviklingspotentiale, og vi garanterer, at du får sat turbo på både din faglige og personlige udvikling. Og så vil du opleve et stærkt sammenhold med de andre graduates i organisationen.

Som graduate hos os tager du del i vores strategi: Vi vil være hele Danmarks foreningsejede og samfundsansvarlige finansielle virksomhed, som bidrager til et grønnere Danmark. Som foreningsejet virksomhed føler vi et særligt ansvar for at være med til at løse de udfordringer, vi som samfund er fælles om.

Kickstart din karriere som graduate
Som graduate i Nykredit gennemgår du et unikt læringsforløb. Vores målrettede udviklingsprogram og mentorsparring sikrer, at der er fokus på dig og din udvikling både under og efter forløbet. Du vil opleve en stejl læringskurve, der gør, at du hurtigt bliver klar til at tage endnu større ansvar og sætte dit fingeraftryk på organisationen. Også din personlige udvikling er i højsædet, og du skal have lyst til at arbejde med og udfordre dig selv.

Du bliver fastansat hos os allerede fra første dag, og vil i de første 12 måneder af din ansættelse være en del af vores graduateforløb med opstart i begyndelsen af september – dog med mulighed for tidligere tiltrædelse. Under hele forløbet vil du være fast tilknyttet afdelingen Produkt & Konceptforvaltning i Banking Forretningsudvikling.

Dit kommende forløb i Produkt- & Konceptforvaltning
Du bliver du en del af et team, der beskæftiger sig med Product Lifecycle Management og ejer en stor del af Nykredits bankprodukter- og koncepter til både privat og erhvervskunder.

Du får en aktiv rolle i løbende udvikling og vedligehold af vores produkter og koncepter, hvilket blandt andet indebærer: observationer af markedet, udarbejdelse af analyser samt rapportering, idéer til optimeringer og forbedringer samt implementering af produkt-, koncept og prisændringer. Herudover vil du bidrage til sikre, at vi er compliant på vores ansvarsområder samt holde løbende fokus på vores produkter og koncepters performance samt effektrealisering. Opgaverne vil give dig snitflader på tværs af hele organisationen. Du får dermed mulighed for at opbygge et stort netværk og få et unikt indblik i den finansielle sektor. I dagligdagen vil du arbejde tæt sammen med kollegerne i teamet, som er specialister inden for vores bankprodukter og koncepter på tværs af privat og erhverv.

Bring dine kompetencer i spil
Det er et krav, at du:

  • afslutter din kandidatuddannelse til sommer eller har afsluttet den inden for det seneste år
  • har taget en relevant kandidatuddannelse med fokus på økonomi
  • har faglig erfaring fra studiejob, praktikophold eller lignende.

Herudover lægger vi vægt på, at du:

  • har forretningsfokus og er frisk på at udfordre din teoretiske viden
  • formår at omsætte dine skarpe strategiske, analytiske og økonomiske kompetencer i praksis
  • er drevet af at bruge dine tillærte modeller/metoder til analysearbejde og sikre efterfølgende beslutning og effektuering
  • har lyst til at udfordre os og komme med nye perspektiver i forhold til bl.a. mulighed for automatisering og løbende forbedringer
  • trives i at bygge netværk og kommunikere med specialister fra mange forskellige fagområder.

Vi tilbyder dig
I Nykredit har vi skabt et graduateprogram, der gør det muligt for dig at bringe din teoretiske viden i spil, bidrage til at gøre Nykredits strategi til konkrete resultater og være ambitiøs på dine egne såvel som Nykredits vegne. Du bliver en del af et struktureret og velafprøvet graduateforløb, der garanterer dig den bedste start på din karriere. Vi prioriterer din udvikling og dine muligheder og vægter en tillidsfuld kultur med holdånd og handlekraft. Vi tilbyder en konkurrencedygtig løn, god pensionsordning og arbejdsforhold, der passer til mennesker, som også har et liv uden for arbejdet – og stadig er klar til at gå den ekstra mil for Nykredit.

Er du et af vores nye graduatetalenter? Læs mere om Nykredit og vores graduateprogram på vores hjemmeside.

Vil du vide mere?
Har du spørgsmål til stillingen, vores graduateforløb eller Nykredit som virksomhed og arbejdsplads, er du velkommen til at kontakte afdelingsdirektør Cherie Bay Bausager, 24 90 96 21 eller seniorrekrutteringspartner Christian L. Henningsen, 44 55 18 43.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning, dit CV og dine eksamenskarakterer.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Forretningsudvikler", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i København

Jobbet er oprettet på vores service den 13.2.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Forretningsudvikler
  • København
  • Fredag den 03. marts 2023

Lignende jobs

  • Forretningsudvikler i København

    Er du en person, der trives med en alsidig arbejdsdag? Kan du lide at identificere forbedringsmuligheder og implementere praktiske løsninger baseret på fakta? Så kunne du være den perfekte kandidat..
    • Forretningsudvikler
    • København
    Få mere info
  • Forretningsudvikler i København S

    <p>Vil du blive en del af et team bestående af nogle af landets dygtigste driftsrådgivere? Kan du inddrage, hjælpe og udfordre kunderne i projektløsningen samt tage en aktiv forretningsudvikl..
    • Forretningsudvikler
    • København S
    Få mere info
  • Forretningsudvikler i København

    <p>Do you want to be at the heart of the clean and sustainable energy industry, helping to guide the public and private sector in the delivery of technologies and systems to meet global and n..
    • Forretningsudvikler
    • København
    Få mere info
  • Forretningsudvikler i Frederiksberg

    På vegne af kunde søger vi nu en Label Coordinator til deres dejlige kontor i København tæt på vand, offentligt trafik og shopping.Du kommer til at arbejde i et reguleret miljø, hvor du aktivt .
    • Forretningsudvikler
    • Frederiksberg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som forretningsudviklere i København

Herunder ser du udviklingen i udbudte forretningsudvikler i København over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal forretningsudviklere i København.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte forretningsudviklere i København over tid

Dato Alle jobs som forretningsudviklere
2. maj 2024 103
1. maj 2024 106
30. april 2024 109
29. april 2024 99
28. april 2024 102
27. april 2024 100
26. april 2024 103
25. april 2024 106
24. april 2024 107
23. april 2024 104
22. april 2024 103
21. april 2024 107
20. april 2024 106
19. april 2024 110
18. april 2024 109
17. april 2024 103
16. april 2024 102
15. april 2024 101
14. april 2024 104
13. april 2024 104
12. april 2024 107
11. april 2024 102
10. april 2024 101
9. april 2024 101
8. april 2024 101
7. april 2024 105
6. april 2024 107
5. april 2024 105
4. april 2024 104
3. april 2024 108
2. april 2024 103

Værd at vide når du søger job som forretningsudvikler i København

Har du også drømt om at bo og arbejde i de charmerende gader i København? Så er du ikke alene! Men drømmene bliver sjældent til virkelighed uden lidt hårdt arbejde.

Mens København måske for nogle først og fremmest vækker billeder af hyggelige cafeer og historiske bygninger, banker et travlt erhvervsliv i hjertet af København. Hovedstaden huser et væld af brancher, men nogle skiller sig ud med et særligt højt antal ansatte.

Bydele i København

København byder på mere end smukke gader og hyggelige cafeer. De forskellige kvarterer har hver deres unikke atmosfære og erhvervsliv, hvilket kan påvirke din jobsøgning. Lad os dykke ned i nogle populære områder:

Indre By: Pulsens centrum med internationale virksomheder, finansverden og detailhandel. Perfekt for jobsøgende inden for finans, jura, medier og marketing. Tempoet er højt, og konkurrencen kan være hård.

Find ledige jobs i Indre By

Østerbro: En blanding af moderne boliger, historiske bygninger og innovative virksomheder. Hjem til Novo Nordisk og Vestas Wind Systems. Gode muligheder inden for life science, teknologi og bæredygtige løsninger.

Find ledige jobs i Østerbro

Nørrebro: Multikulturelt og kreativt med studerende, kunstnere og små startups. Populært blandt unge fagfolk og jobsøgende inden for den kreative sektor og servicebranchen.

Find ledige jobs i Nørrebro

Vesterbro: Tidligere industriområde forvandlet til et trendy sted med restauranter, barer og designvirksomheder. Tiltrækker kreative sjæle og jobsøgende inden for mode, design og underholdning.

Find ledige jobs i Vesterbro

Valby: Familievenligt og roligt med gode skoler og grønne områder. Mange offentlige institutioner og virksomheder inden for service og administration. Attraktivt for børnefamilier og jobsøgende i den offentlige sektor.

Find ledige jobs i Valby

Amager: Et område i rivende udvikling med fokus på moderne arkitektur og bæredygtighed. Hjem til Ørestad og store virksomheder som DSV og Ørsted. Gode muligheder inden for logistik, energi og transport.

Find ledige jobs på Amager

Mere information om København

Hvis du er på udkig efter et job i København, er det vigtigt, at du sætter dig grundigt ind i, hvordan jobmarkedet fungerer, og hvor i byen du vil arbejde og bo. Vi har samlet en guide med alle relevante oplysninger om København, så du kan få et samlet overblik. Læs mere om København i denne guide: København: Byen der byder på både drømmejob og spændende udfordringer