Uddannelses- og Udviklingskonsulent

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Næstved

Er du løsningsorienteret og med interesse for blå blink? Kunne du tænke dig at hjælpe Præhospitalt Center med at få etableret en driftssikker kvalitetsorganisation, og har du erfaring med uddannelse af ansatte og måske projekterfaring? Så er det måske netop dig, der skal med på holdet hos os.

Kvalitet, Udvikling & Uddannelse (KUU)varetager opgaver knyttet til uddannelse af ambulancebehandlere, efter- og videreuddannelse for alle driftsområder, kvalitet og behandling af utilsigtede hændelser, forskning, udviklingsindsatser og projektstøtte ved præhospitale udviklingsopgaver opgaver samt sundhedsberedskab og kriseberedskab.

I forbindelse med hjemtaget af det sundhedsfaglige myndighedsområde, ambulancedrift og vagtcentralen er KUUs arbejdsopgaver udvidet væsentligt. KUU varetager instrukser og undervisning for de mere end 1000 Ambulancehandlere, Paramedicinere, Advanced Paramedics, patienttransportpersonale, læger, sygeplejersker, Dispatch og frivillige i Region Sjælland. Det betyder også, at din funktion som Uddannelses- og Udviklingskonsulent udvikler sig i takt med processen, når etableringen overgår til drift.

Jobbet som uddannelses- og udviklingskonsulent
Du skal bistå sikring af kvaliteten i uddannelsen ved brug af resultaterne fra audits og UTH-behandlingen. Du skal selv være med til at forme din stilling i samarbejde med din leder og kolleger, og du har mulighed for at påvirke opgaverne inden for KUUs samlede felt.

Sammen med dine kommende kollegaer i KUU skal du sikre at den præhospitale behandling i Region Sjælland udvikles og forbliver på samme høje niveau.

HVEM er dette stillingsopslag relevant for?
Har du erfaring med undervisning og udvikling af undervisning og ser du det som din fornemmeste opgave at arbejde for at sikre uddannelse på et højt fagligt niveau, så hører vi gerne fra dig.
Præhospital erfaring er en fordel, men for den rigtige kandidat er det dog ikke udslagsgivende. Det vigtigste er, at du går til opgaven med stor interesse og faglighed og at du trives i en rådgivende konsulentfunktion, men har også flair for og lyst til de mere administrative driftsopgaver, der ligger i funktionen.

Vi forestiller os, at du:

  • Har en relevant pædagogisk og/ eller sundhedsfaglig uddannelse suppleret med relevant administrativ erfaring
  • Har erfaring med understøttelse af ledere og kan håndtere fortrolig information
  • Har viden om pædagogik og undervisning, evt. selv erfaring med at undervise
  • Er en stærk kommunikator, skriftligt såvel som mundtligt
  • Har en veludviklet evne til at kunne samarbejde på tværs af mange faggrupper og rækker hånden ud til andre
  • Er struktureret, fleksibel og opsøgende i opgaveløsningen
  • Kan fastholde et mål og nå frem til det inden for deadline
  • Er løsningsorienteret og resilient, samtidig med du kan prioritere mellem dine opgaver
  • Er bevidst om egne kompetencer og beder om hjælp ved behov
  • Har alm. kørekort til rådighed under hele ansættelsen, da mødeaktivitet på andre geografier må forventes. Der stilles tjenestebil til rådighed ifm. mødeaktivitet, uddannelse m.v. Kørsel i egen bil må dog også forventes

Og at du er:

  • Selvstændig og initiativrig
  • Rådgivende og handlingsorienteret
  • Systematisk, styrende og opfølgende
  • Ansvarsbevidst og tager ejerskab for opgaveløsningen
  • Relationelt begavet

Sidst men ikke mindst, er det vigtigt for os:

  • At du har forståelse for og gerne erfaring i det at arbejde i en politisk drevet organisation, og med evnen til at agere inden for disse til tider omskiftelige rammer
  • At du har evnen til at formulere dig skriftlig såvel som mundtligt, dette til forskellige niveauer i vores organisationen samt op mod det politiske niveau
  • At du er strategisk tænkende og kan bevare overblikket
  • At du via samarbejde evner at understøtte fridrift i en dynamisk organisation
  • At du har stærke relationelle kompetencer og kan lide at opdyrke og vedligeholde relationer
  • At du kan se værdien i at indgå i netværk, og har lysten til at skabe faglige netværk
  • At du både trives med at arbejde selvstændigt samt indgå i forpligtende tværfaglige samarbejder i en stor, spændende og kompleks organisation

Hvad er opgaven?

  • Udfærdigelse af sundhedsfaglige instrukser i samarbejde med den lægefaglige vicedirektør
  • Udvikling og udfærdigelse af undervisning og tilhørende materialer
  • Planlægning og gennemførelse af undervisning
  • Kompetenceafklaring og faglige vurderinger af medarbejdere
  • Deltagelse og sparring i behandling af audits, UTH og klager.
  • Deltagelse i elevrekruttering til ambulancetjenesten i samarbejde med Ambulance Sjælland.
  • Undervisning af instruktører
  • Planlægning, gennemførsel og facillitering af forskellige kvalitative indsatser i forhold til interne medarbejdergrupper
  • Mødeaktiviteter med leverandører til det præhospitale område

Vi tilbyder til gengæld dig et alsidigt og udviklende job på en arbejdsplads, hvor faglighed og saglighed ligger til grund for alt, hvad vi gør, og hvor de færreste arbejdsdage er ens. Hos os får du arbejdsopgaver med mening, og som gør en forskel for regionens borgere.

Kommer du med dit engagement, så leverer vi et fællesskab af gode kolleger, højt humør og en uformel omgangstone i et tillidsbaseret og anerkendende miljø. Vi sørger også for, at du får introduktion, oplæring og evt. supplerende uddannelse ud fra din baggrund og erfaring. Du planlægger i høj grad selv din arbejdsdag og har flextid.

Hvis du har lige så store ambitioner som os, og du sammen med dygtige og kompetente kolleger vil være med til at gøre en forskel, så er du måske Præhospitalt Centers kommende kollega.

Præhospitalt Center har en ledelsesstruktur med medindflydelse og frihed under ansvar. Vi fejrer vores succeser, er blevet akkrediteret af IKAS i 2021 uden anmærkninger, har temadage, personalemøder, årlige medarbejderudviklingssamtaler, frugtordning, grøn smiley fra Arbejdstilsynet og ikke mindst regionens flotteste udsigt over by, vand og skov m.m.

Med udgangspunkt i ”One Call Does It All”, er vores grundværdier anerkendelse, professionalisme, engagement og handlekraft – og vi forudsætter, at du kan identificere dig med disse.

HVOR ligger din arbejdsplads?
Du bliver ansat i KUU og med ansættelsessted i Præhospitalt Center, Ringstedgade 61 i Næstved. Selvom du primært har din tjeneste i PHC, kan der være opgaver og mødeaktivitet i hele regionen.

HVORNÅR starter din ansættelse?
Vi ønsker at ansætte dig fra den 1. januar 2024.
Ansøgningsfristen er den 16/11-23 og vi kan oplyse, at samtalerne vil blive holdt den 23/11-23.

HVORDAN og HVORLEDES bliver det i praksis?
Opbygningen af Ambulance Sjælland er i fuld gang, og det påvirker naturligvis også Præhospitalt Center. Derfor vil du blive ansat i en organisation der er under reformering og udvikling, og hvor det at håndtere forandringer og nyskabelser er en del af hverdagen.
Vi kan garantere dig en spændende, udfordrende og ansvarsfuld stilling med en meget bred kontaktflade til medarbejdere og ledere.

Vi vil gøre vores bedste til at sikre, at du bliver godt og vel introduceret og integreret. Vi ser det som vores vigtigste opgave, hvorfor vi udarbejder et skræddersyet introduktionsprogram, som sikrer, at du kommer hele vejen rundt i vores organisation, for dermed at give en forsmag på, hvilke opgaver der bliver håndteret og hvem der er ansvarlig for hvad.

Såfremt du finder ovenstående interessant, men har brug for svar på nogle opklarende spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Lægefaglig Vicedirektør Lars Bredevang Andersen telefon 23 23 09 49.

Vi slutter med HVORFOR
Egentlig bør vi altid starte med HVORFOR! Så spørg dig selv: Hvorfor har du lyst til at søge? Hvorfor er du den rette kandidat? Hvorfor skal du være vores nye kollega og uddannelses- og udviklingskonsulent? Det er disse ’hvorfor’er’ du skal skrive i den ansøgning, du selvfølgelig sender, så du bliver afklaret med, at en stilling hos os er det rette for dig, og så vi kan læse, hvad du gør dig af tanker for dit fremtidige virke som vores kollega.
Vi glæder os til at høre fra dig!

Bliv en del af noget større
Præhospitalt Center favner alle regionale ansatte, der arbejder med det præhospitale område. Det inkluderer Befordringsservice; Ambulance Sjælland; Kvalitet, Udvikling og Uddannelse; Administrationen samt den præhospitale forskningsenhed.

Når du arbejder i Præhospitalt Center, indgår du i et team af dygtige og passionerede kolleger. Du får en hverdag, hvor flere forskellige fagligheder arbejder for et stærkt regionalt akutberedskab – heriblandt læger, sygeplejersker, ambulancefolk og patienttransport-reddere, tekniske disponenter samt Befordringsservice. Sammen skaber vi et godt, udviklende og uformelt arbejdsmiljø med fokus på arbejdsglæde og psykologisk tryghed.

Vores vigtigste opgave er at sikre Region Sjælland professionel præhospital kvalitet inden for akutberedskab, befordring og uddannelse – i et innovativt og anerkendende perspektiv med borgeren i centrum.

Dagligdagen i Præhospitalt Center kan være meget omskiftelig med uforudsigelige opgaver, særligt da vi på nuværende tidspunkt er ved at hjemtage halvdelen af regionens ambulancedrift. Tag gerne et kig på vores Facebook- og LinkedIn-profil, hvor du kan følge med i hverdagen i Præhospitalt Center.

Stillingen er en fuldtidsstilling i dagstid – der kan dog opstå behov for fleksibel tilstedeværelse samt mødeaktivitet m.m. uden for almindelig dagstid. Løn og øvrige ansættelsesvilkår sker efter gældende overenskomst.

Vi ser mangfoldighed som en styrke og opfordrer derfor alle der kan se sig selv i stillingen til at søge. Ansøgere skal kunne dokumentere relevant uddannelse, nuværende ansættelse og erfaring.
For yderligere oplysninger er du velkommen til at kontakte Lægefaglig Vicedirektør Lars Bredevang Andersen på tlf. 23 23 09 49, mail: lbar@regionsjælland.dk
På www.regionsjaelland.dk/phc kan du læse mere om Præhospitalt Center.

Ansøgningsfrist
Vi glæder os til at læse din motiverede ansøgning. Så upload din ansøgning, CV, uddannelsesbevis eller autorisation, samt relevante bilag hurtigst muligt og senest den 16/11-23.

Samtaler
Første samtalerunde afholdes den 23. november 2023.

Tiltrædelse
Den 1. januar 2024 – eller efter aftale.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Forretningsudvikler", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Næstved.

Jobbet er oprettet på vores service den 26.10.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Forretningsudvikler
  • Næstved
  • Torsdag den 16. november 2023

Lignende jobs

  • Forretningsudvikler i Skælskør

    Forretningsudvikler søges til organisation/virksomhed i 4230 Skælskør
    • Forretningsudvikler
    • Skælskør
    Få mere info
  • Forretningsudvikler i Næstved

    [xxxxx] Building & Industry · Industrivej 22 · 4700 Naestved · Denmark [xxxxx] Building & Industry søger R&D Project Manager, nyoprettet nøglerolle i vækstvirksomhe..
    • Forretningsudvikler
    • Næstved
    Få mere info
  • Forretningsudvikler på Sydsjælland

    Nu har du mulighed for at få et job i en af Nordens førende Facility Management virksomheder. I jobbet som servicemedarbejder hos Kriminalforsorgen vil opgaverne, du kommer til at løse, få stor bet..
    • Forretningsudvikler
    • Sydsjælland
    Få mere info
  • Forretningsudvikler i Hele Danmark

    Project Manager – projects with direct customer dialogueTake your next career step at [xxxxx] with a global team that is energizing the transformation of society and industry to achieve a more prod..
    • Forretningsudvikler
    • Hele Danmark
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som forretningsudviklere i Næstved

Herunder ser du udviklingen i udbudte forretningsudvikler i Næstved over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal forretningsudviklere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte forretningsudviklere over tid

Dato Alle jobs som forretningsudviklere
3. maj 2024 1
2. maj 2024 1
1. maj 2024 2
30. april 2024 2
29. april 2024 2
28. april 2024 2
27. april 2024 2
26. april 2024 4
25. april 2024 4
24. april 2024 4
23. april 2024 4
22. april 2024 4
21. april 2024 4
20. april 2024 4
19. april 2024 4
18. april 2024 4
17. april 2024 4
16. april 2024 4
15. april 2024 4
14. april 2024 4
13. april 2024 4
12. april 2024 2
11. april 2024 2
10. april 2024 2
9. april 2024 2
8. april 2024 2
7. april 2024 2
6. april 2024 2
5. april 2024 2
4. april 2024 2
3. april 2024 2