Udviklingskonsulent til 0-18 års området med god analytisk sans og flair for økonomi og teknologi

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Freelance - Solrød Strand

Er du dygtig til at analysere og lede processer, og har du flair for økonomi og teknologi? Har du derudover interesse for at bidrage til udviklingen af 0-18 års området i Solrød Kommune? Så kan du blive vores nye udviklingskonsulent.

Som udviklingskonsulent i Sekretariatet Læring og Udvikling vil du få et stort ansvar og mulighed for at lede større opgaver omkring økonomimodeller og brug af teknologi i dagtilbud og skoler. Du vil indgå i et tæt samarbejde med fagprofessionelle og stabene på rådhuset. Dertil er det en kerneopgave i stillingen at implementere ny lovgivning for skolerne og generelt at være tovholder på større opgaver på skoleområdet. Det betyder, at du vil komme til at arbejde med opgaver, som både vedrører styring, data og udviklingsprocesser, og du skal derfor have en stærk analytisk tilgang til opgaver.

Stillingen indeholder også betjening af det politiske niveau og direktionen, hvilket fordrer en god organisationsforståelse, en skarp pen og sans for præcision.

Hvad er dine opgaver

Som udviklingskonsulent hos os vil du blandt andet komme til at arbejde med følgende opgaver:
  • Udarbejde analyser af prognoser, økonomi og kapacitetsudvikling i tæt samarbejde med kommunens Økonomiafdeling og Ejendomscenter
  • Udvikling af nye økonomimodeller for både dagtilbuds- og skoleområdet i samarbejde med økonomiafdelingen og fagprofessionelle
  • Lede arbejdet med nye strategier for brug af teknolog og sikre en god implementering af teknologi i dagtilbud og skoler
  • Være projektleder for Aula og herunder være systemansvarlig
  • Være tovholder på implementering af ny lovgivning og aftaler på skoleområdet, fx udvikle en ny ramme for kvalitetssamtaler og facilitere 'Samarbejde om skolen'
  • Betjene direktion og byrådet, særligt i forhold til skoleområdet
  • Konsulentfunktioner i forhold til udvikling og implementering af diverse udviklingstiltag på 0-18 års området


Hvem er vi
Du bliver en del af Sekretariatet Læring og Udvikling, som består af 7 gode kollegaer og en sekretariatschef. Vi arbejder med drifts- og udviklingsopgaver på dagtilbuds- og skoleområdet, så Solrød kommunes børn og unge trives, lærer, udvikler sig og dannes - og bliver livsduelige.

Vi arbejder projektorienteret og tæt sammen om sekretariatets opgaver, hjælper hinanden og sparrer om opgaverne. Du får en fagligt ambitiøs arbejdsplads med god mulighed for faglig og personlig udvikling. Du får også en arbejdsplads, hvor vi sætter pris på et godt, uformelt arbejdsmiljø, og hvor vi værdsætter hinandens forskellighed.

Læring og Udvikling er et lille sekretariat med en bred opgaveportefølje. Det betyder, at du vil få mange forskellige store og små opgaver og derfor skal have et godt overblik og trives med skiftende opgaver og hurtige deadlines.

Dine kvalifikationer
Du må gerne have en akademisk baggrund eller en baggrund fra skoleområdet og have minimum et par års erfaring fra den kommunale verden. Det vil være en fordel, hvis du:
  • Er analytisk særdeles stærk og har sans for præcision
  • Har kendskab til eller flair og interesse for økonomi og teknologi
  • Er en erfaren projekt- og procesleder
  • Er en skarp formidler, både skriftligt og mundtligt, med en god forståelse af målgrupper
  • Ved hvordan man begår sig i en politisk styret organisation, hvor både faglighed, ledelse, styring og økonomi skal spille sammen
  • Kan samarbejde og kommunikere på en respektfuld måde med mange forskellige fagpersoner og skaber løsninger gennem dit samarbejde
  • Har gerne erfaring med skoleområdet
  • Har et godt overblik, er struktureret og trives i en travl hverdag
  • Kender dig selv - dine styrker og svagheder


Løn og ansættelsesvilkår
Stillingen er på 37 timer om ugen. Løn og ansættelsesvilkår sker i henhold til gældende overenskomst.

I Solrød Kommune prioriterer vi fleksibilitet til medarbejderne i forhold til arbejdstilrettelæggelsen. Vi arbejder ud fra en udvidet flekstidsordning med Fleksibel Fredag, som indebærer, at Rådhuset er lukket for borgeradgang om fredagen. Som medarbejder kan du derfor frit vælge at holde fleksfri, arbejde hjemme eller på kontoret om fredagen.

Ansøgningsfrist
Hvis du ønsker at søge stillingen, skal vi have din ansøgning senest den 15. august. Du søger stillingen via vores hjemmeside www.solrod.dk.

Ansættelsessamtaler
Vi afholder ansættelsessamtalerne i to runder og ønsker stillingen besat pr. 1. oktober 2022. samtale afholdes den 22. august og 2. samtale afholdes den 29. august 2022.
Ved 2. samtale vil der indgå en case-baseret opgave, og du skal udfylde en personprofil, som indgår i samtalen. Vi indhenter referencer mellem og 2. samtale hos nuværende eller tidligere leder og en kollega
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte sekretariatschef Lone Jessen Skovsbøll på tlf. 2324856.

I Solrød Kommune gør vi en forskel sammen med borgerne. Vi arbejder for at virkeliggøre byrådets vision om, at Solrød skal være det bedste sted at leve og bo. Som arbejdsplads er vi et fællesskab, hvor vi løfter opgaverne på tværs af institutioner og afdelinger, og hvor du som medarbejder er en vigtig medspiller. Vi er i bevægelse og har hele tiden fokus på at lære og blive bedre. Vi tager ansvar for at løse opgaverne med blik for helheden, og du har som medarbejder indflydelse på løsningen af opgaverne og på din arbejdsplads.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Forretningsudvikler", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Solrød Strand.

Jobbet er oprettet på vores service den 20.7.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Forretningsudvikler
  • Solrød Strand
  • Mandag den 15. august 2022

Lignende jobs

  • Forretningsudvikler i Måløv

    We are continuously expanding our research both within our core and new therapeutic areas. We are therefore looking for an experienced scientist to support our peptide and protein discovery as well..
    • Forretningsudvikler
    • Måløv
    Få mere info
  • Forretningsudvikler i Frederiksberg

    We are on the lookout for a technically qualified freelance profile for a global client. You’d work out of their Copenhagen office with visits to the Central Jutland region as part of their robot..
    • Forretningsudvikler
    • Frederiksberg
    Få mere info
  • Forretningsudvikler i Måløv

    Are you an experienced scientist in the field of induced pluripotent stem cells (iPSCs) and Liver 3D Models? Do you have a deep passion for experimental biomarker discovery and qualification, drive..
    • Forretningsudvikler
    • Måløv
    Få mere info
  • Forretningsudvikler i Måløv

    Are you an expert in metabolomics with a strong track record in applying LC-MS based untargeted and targeted metabolomics workflows? Do you have experience in other omics technologies such as prote..
    • Forretningsudvikler
    • Måløv
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som forretningsudviklere i Solrød Strand

Herunder ser du udviklingen i udbudte forretningsudvikler i Solrød Strand over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal forretningsudviklere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte forretningsudviklere over tid

Dato Alle jobs som forretningsudviklere
22. maj 2024 1
21. maj 2024 1
20. maj 2024 1
19. maj 2024 1
18. maj 2024 1
17. maj 2024 1
16. maj 2024 1
15. maj 2024 1
14. maj 2024 1
13. maj 2024 1
12. maj 2024 1
11. maj 2024 1
10. maj 2024 1
9. maj 2024 1
8. maj 2024 1
7. maj 2024 1
6. maj 2024 1
5. maj 2024 1
4. maj 2024 1
3. maj 2024 1
2. maj 2024 2
1. maj 2024 2
30. april 2024 2
29. april 2024 1
28. april 2024 1
27. april 2024 1
26. april 2024 1
25. april 2024 1
24. april 2024 1
23. april 2024 1