Vil du også mere end forsikring? Det vil vi i [xxxxx]

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Ballerup

Vil du også mere end forsikring? Det vil vi i Topdanmark

Vil du være med til at udvikle nye og relevante værditilbud til både nuværende og nye kunder, så læs endelig videre.

Brænder du for at udvikle, tænke nyt og gribe en skæv idé? Har du en god grundforståelse af forsikring, -eller er du indstillet på at få det? Ønsker du at være med til at sætte dagsordenen i Topdanmark? En dagsorden, der består af at tilbyde vores kunder relevante og forsikringsnære værditilbud, der giver værdi og gør hverdagen lettere for vores alle vores kunder. Både private, virksomheder og vores mange landbrugskunder.

Har du allerede kendskab til, at forsikring er dybt forbundet med IT og jura? Ved du, at strømlinede processer giver bedst mulighed for at tilbyde værdiskabende kundeoplevelser? Så har vi det perfekte job til dig, hvor du får både indflydelse og rig mulighed for at udvikle dig i et af Danmarks største forsikringsselskaber.

Vi tilbyder

Du bliver en del af Pris og Produkt og vil specifikt være en del af “Ny forretning og forsikringsjura”, hvor vi blandt andet har ansvaret for at udvikle værditilbud, der er ”mere end forsikring”. Vores kerneopgave er, i samarbejde med vores interessenter, at udvikle og sikre, at vi tilbyder de produkter og services som skaber værdi for kunder, kolleger og Topdanmark. Lige så vigtigt er det, at vi lykkes med at implementere vores nye løsninger således, at vi bidrager til at realisere Topdanmarks strategiske mål.

Vi er en fleksibel arbejdsplads, så hjemmearbejdsdage er naturligt for os. Dertil tilbydes løn efter kvalifikationer, god pensionsordning og omsorgsdage. Vi er ambitiøse på Topdanmarks og egne vegne og har en uformel og rar omgangstone.

Dine primære opgaver vil være, at

  • Indgå i og medvirke til at sikre et tæt samarbejde med vores vigtige interne interessenter. Alt hvad vi laver, bliver til i tværgående samarbejde bredt i Topdanmark
  • Udfordre det gængse og tænke bedre alternativer
  • Deltage i og drive vigtige indsatser i Pris og Produkt og på tværs af Topdanmark
  • Gribe og dyrke de gode idéer, som du selv og andre får, og drive dem et stykke af vejen mod endelige afklaringer
  • Teste idéer for at blive klogere
  • Understøtte implementering af nye produkter og løsninger samt at sikre fokus på gode intuitive processer for vores kunder og kolleger

Jobbet er meget alsidigt - med et mix af både små og store (udviklings-) opgaver, hvor du vil få indflydelse på både din arbejdsdag, planlægning og egne opgaver.

Her er vores forventninger til dig

Du er nysgerrig af natur og god til at undersøge og tænke i nye muligheder. Du er stærk i samarbejdet, og det falder dig naturligt at sætte en dagsorden samt at opsøge og håndtere interessenter. Det vil være en fordel, at du har kendskab og forståelse for skadeforsikring, Det afgørende er imidlertid, at du interesserer dig for forsikring og er nysgerrig efter at få indsigt i Topdanmark som forretning.

Desuden skal du kunne genkende dig selv i nedenstående punker

  • Du har erfaring fra en lignende stilling i en større organisation
  • Du behøver ikke at have en videregående uddannelse, men det er afgørende, at du kan tænke abstrakt og arbejde med flere udfaldsrum
  • Du har været driver eller stærkt involveret i større komplekse projekter
  • Du stortrives i et uformelt og tværfagligt miljø, hvor vi sammen sigter mod at lykkes for vores kunder, kolleger og aktionærer
  • Du er holdspiller og god til at spille andre bedre
  • Du kommunikerer letforståeligt til alle i en organisation

Uanset hvad – så leder vi efter dig med masser af motivation, engagement og energi.

Har vi fanget din interesse?

Vil du vide mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte Chef for Ny forretning og forsikringsjura, Trine Møller på 21535741. Vi glæder os til at høre fra dig.

Send venligst din ansøgning med CV via linket her på siden senest den 31. oktober 2023. Vi behandler ansøgningerne løbende, og vi lukker processen, når vi har fundet den rigtige. Send derfor gerne din ansøgning allerede i dag.

Et stærkere ståsted for vækst
I Topdanmark får du mulighed for at udfolde dig. Vi driver en sund forretning i den finansielle sektor, og vi har ressourcer og vilje til at teste nye idéer og træffe beslutninger, der holder os på forkant. Det giver bedre rum til dig og dit job. Hos os er du med til at udvikle, og du har mandat til at løse dine opgaver. Du får lov til at tage ansvar af ledere, der anerkender dig og din professionalisme. Og så tager vi hensyn til dit liv under planlægningen af vores arbejde. Det gør Topdanmark til en anderledes finansiel arbejdsplads.

Læs mere her


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Forsikringsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Ballerup.

Jobbet er oprettet på vores service den 14.10.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Forsikringsmedarbejder
  • Ballerup
  • Tirsdag den 31. oktober 2023

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som forsikringsmedarbejdere i Ballerup

Herunder ser du udviklingen i udbudte forsikringsmedarbejder i Ballerup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal forsikringsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte forsikringsmedarbejdere over tid

Dato Alle jobs som forsikringsmedarbejdere
2. maj 2024 1
1. maj 2024 1
30. april 2024 1
29. april 2024 1
28. april 2024 1
27. april 2024 1
26. april 2024 1
25. april 2024 1
24. april 2024 1
23. april 2024 1
22. april 2024 1
21. april 2024 1
20. april 2024 1
19. april 2024 1
18. april 2024 1
17. april 2024 1
16. april 2024 1
15. april 2024 1
14. april 2024 1
13. april 2024 1
12. april 2024 1
11. april 2024 1
10. april 2024 1
9. april 2024 1
8. april 2024 1
7. april 2024 2
6. april 2024 2
5. april 2024 2
4. april 2024 1
3. april 2024 1
2. april 2024 1