Bygningstaksator til Aalborg området

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Nordjylland

Er du en stærk spiller, der bidrager til holdet?

GF Forsikring søger en bygningstaksator til området omkring Aalborg.

Du bliver en del af vores skadeafdeling med ca. 40 taksatorer, hvoraf 15 er bygningstaksatorer.

Du får et spændende og fleksibelt job, hvor du er ansvarlig for at opgøre bygningsskader i dit distrikt. Det meste af din arbejdsdag foregår hos vores kunder, hvor du skal taksere private bygningsskader og besigtige huse ved indtegning. Du planlægger selvstændigt dine arbejdsdage, som er fyldt med mange og spændende opgaver. Du vil få god mulighed for at sparre med dine kompetente kolleger via telefonen eller på team- og erfamøder.

Vi forestiller os, at du haren håndværksmæssig uddannelse og en byggeteknisk baggrund som f.eks. konstruktør, ingeniør eller byggetekniker og muligvis erfaring som bygningstaksator. Du trives i en hverdag, hvor du hele tiden er i kontakt med nye mennesker. Du evner at vise empati for mennesker i svære situationer, samtidig med at du har forståelse for forretningen.

Du er indstillet på at der kan være varierende arbejdstider, og har fleksibiliteten til, i perioder, at yde en ekstra indsats når arbejdsbyrden fordrer det. Du er en rutineret bruger af gængse IT-programmer, da al afrapportering vil ske denne vej. Du er en robust person og er i stand til at holde overblikket i en travl hverdag, der stiller krav om evnen til at kunne prioritere dine opgaver.

Vi stiller arbejdsredskaberne til rådighed, og du har mulighed for at etablere et kontor i din private bolig. Du er bosiddende i området omkring Limfjorden.

Gagen består af en fast løn og pensionsordning i henhold til overenskomsten mellem FA og Forsikringsforbundet. Vi tilbyder en bilordning, hvor du kan vælge mellem egen bil eller firmabil.

Vi har brug for dig hurtigst muligt. Send en ansøgning sammen med dit cv og evt. relevante bilag til os på linket nedenfor senest den 1. November 2021.

Vi indleder ansættelsessamtaler i takt med modtagelse af ansøgninger, så skynd dig at søge denne spændende stilling. Vil du høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Cheftaksator Nikolaj Clasen på tlf. 41 67 59 10.

--


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Forsikringsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Nordjylland

Jobbet er oprettet på vores service den 24.9.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Forsikringsmedarbejder
  • Nordjylland
  • Mandag den 01. november 2021

Lignende jobs

  • Forsikringsmedarbejder i Aalborg SV

    Kørende assurandør til salg af løsninger fra Nordens største forsikringsselskab If Forsikringscenter Aalborg Vil du sælge kvalitet? For det kommer du til, når du præsenterer vores kunder fo..
    • Forsikringsmedarbejder
    • Aalborg SV
    Få mere info
  • Forsikringsmedarbejder i Aalborg

    Tiltaler det dig at arbejde i en virksomhed, hvor uvildighed og kundetilfredshed er i højsædet? Har du indblik i forsikringsmarkedet i Danmark? Så kig her!Vi søger en forsikringsmæglerassistent .
    • Forsikringsmedarbejder
    • Aalborg
    Få mere info
  • Forsikringsmedarbejder i Aalborg

    Semler Mobility A/S tilbyder nu en spændende stilling i vores garanti-team, som har til opgave at supportere garantiafregningen i flere af kædens forretninger. Teamet er placeret på vores lokat..
    • Forsikringsmedarbejder
    • Aalborg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som forsikringsmedarbejdere i Nordjylland

Herunder ser du udviklingen i udbudte forsikringsmedarbejder i Nordjylland over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal forsikringsmedarbejdere i Nordjylland.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte forsikringsmedarbejdere i Nordjylland over tid

Dato Alle jobs som forsikringsmedarbejdere
16. juni 2024 3
15. juni 2024 3
14. juni 2024 3
13. juni 2024 3
12. juni 2024 3
11. juni 2024 3
10. juni 2024 3
9. juni 2024 3
8. juni 2024 3
7. juni 2024 3
6. juni 2024 3
5. juni 2024 3
4. juni 2024 3
3. juni 2024 2
2. juni 2024 2
1. juni 2024 2