Du kan kalde det en assurandør, men vi leder efter dig der elsker at sælge og skabe gode kundeoplevelser

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Vojens

Du kan kalde det en assurandør, men vi leder efter dig der elsker at sælge og skabe gode kundeoplevelser

If Forsikringscenter Haderslev/Kolding/Sønderborg

Du behøver ikke have brancheerfaring. Vi leder efter dig, der elsker at sælge og samtidig sætter en ære i at performe og skabe resultater på et højt niveau uden at gå på kompromis med kvaliteten og den gode kundeoplevelse.

Drømmer du om frihed til at styre din egen hverdag, motiveres du af kontinuerlig udvikling i en spændende branche, hvor du har mulighed for at tjene en yderst attraktiv løn og tage dine salgsevner til nye højder? Har du hjertet på rette sted, så du kan levere kundeoplevelser i verdensklasse af høj kvalitet? Og elsker du at have det sjovt imens?

Så er du måske vores nye kollega og kommende assurandør, som vi er på udkig efter i If Forsikringscenter Haderslev!

Om jobbet

Som assurandør i If Forsikringscenter Haderslev bliver du del af et team, som er performanceorienteret, og som sætter en ære i at levere fantastiske kundeoplevelser gennem forsikringssalg.

Du kan forvente at lære en masse, når du starter hos os. Du får en grundig produkt- og salgstræning, der effektivt hjælper dig i gang, samt uddannelse på Forsikringsakademiet.

Udover nogle enkelte faste mødetidspunkter på kontoret er din arbejdsdag meget fleksibel. Du får ansvar for at booke forsikringsmøder med potentielle kunderne og afholde dem på et højt fagligt og kvalitetsmæssigt niveau, så de får en skræddersyet forsikringsløsning, der er tilpasset deres behov. Vi har minimeret det administrative arbejde for dig, så derfor kan du koncentrere dig om salget.
Når du ikke er på kundemøder, vil din daglige gang være på kontoret, hvor du i høj grad samarbejder med dit team.

Hvem er If Forsikringscenter Haderslev?

If Forsikringscenter Haderslev er et selvstændigt Forsikringscenter under If Skadeforsikring. Vores base er i Kolding/Haderslev området, og vi er i rivende udvikling og har høje ambitioner. Dem skal du være med til at indfri sammen med resten af teamet. Du får mulighed for at blive en del af et miljø, hvor vi tror på, at det skal være sjovt at gå på arbejde. Ud over at være professionelle kan vi også lide at der er plads til at være sammen uden for banen. Kulturen er i den grad præget af sammenhold, selvstændighed og gå på mod, så er du klar til at blive en del af et vinderteam?

Hvem er du?

For os er det ikke vigtigt, at du har branchekendskab; derimod forventer vi, at du har erfaring med kundekontakt og er resultatorienteret. At sætte en ære i at opnå fastsatte mål ved et højt drive, struktur og selvdisciplin er naturligt for dig.

Du er desuden en dygtig kommunikator, der er troværdig og tillidsvækkende, og du kan tale med kunderne i øjenhøjde og forstå deres behov for at finde den rigtige forsikringsløsning.

Hvad ligger der af forventninger til jobbet?

Du skal være i stand til at strukturere en travl hverdag, der både byder på aftenarbejde og en forventning om at møde ind på kontoret på få fastlagte dage. Du skal yderligere stå til rådighed i forbindelse med aktiviteter som fx messedeltagelse.

I din dagligdag får du rig mulighed for fleksibilitet, hvor der også er plads til at være kreativ og idérig, og du kommer selvfølgelig ikke til at stå alene. Bag dig har du dygtige kolleger, samt et leder-team som står klar med sparring, så vi sammen bliver en succes.

Jobbet kræver kørsel, og det er derfor et krav, at du har egen bil til rådighed samt gyldigt kørekort.
Desuden vil du skulle forevise straffeattest.

Du vil blive grundigt uddannet i at sælge forsikringer, og det forventes, at du efter 3 måneder er i stand til at levere dit salgsbudget. Du vil på din rejse blive eksamineret på FOAK, som et lovkrav i branchen.

Vi vil meget gerne i kontakt med dig - du behøver ikke skrive en motiveret ansøgning, men blot sende dit CV eller din LinkedIn profil uploadet til pdf på mail til: [email protected]

Du er også velkommen til at ringe 21 71 16 60 og få en snak med Søren, Indehaver Haderslev, eller Salgschef Claus Brand på 2112 4334

If Forsikringscenter Haderslev er en selvstændig virksomhed, der sælger privatforsikringer for If. If er Nordens førende skadeforsikringsselskab med 3,6 millioner kunder og 6.900 ansatte. Vi har specialiseret os i skadesforsikring for at kunne tilbyde vores kunder – både privatpersoner og virksomheder – de bedste løsninger og den bedste service. Er uheldet ude, yder vi hurtig og kvalificeret hjælp – det er dét, vi er her for!

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Forsikringsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Vojens.

Jobbet er oprettet på vores service den 30.6.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Forsikringsmedarbejder
  • Vojens
  • Mandag den 31. juli 2023

Statistik over udbudte jobs som forsikringsmedarbejdere i Vojens

Herunder ser du udviklingen i udbudte forsikringsmedarbejder i Vojens over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal forsikringsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte forsikringsmedarbejdere over tid

Dato Alle jobs som forsikringsmedarbejdere
11. maj 2024 0
10. maj 2024 0
9. maj 2024 0
8. maj 2024 0
7. maj 2024 0
6. maj 2024 0
5. maj 2024 0
4. maj 2024 0
3. maj 2024 0
2. maj 2024 0
1. maj 2024 0
30. april 2024 0
29. april 2024 0
28. april 2024 0
27. april 2024 0
26. april 2024 0
25. april 2024 0
24. april 2024 0
23. april 2024 0
22. april 2024 0
21. april 2024 0
20. april 2024 0
19. april 2024 0
18. april 2024 0
17. april 2024 0
16. april 2024 0
15. april 2024 0
14. april 2024 0
13. april 2024 0
12. april 2024 0
11. april 2024 0