Rekrutteringsfirma

Domænearkitekt, BI

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Aalborg SV

Domænearkitekt, BI

Toneangivende stilling i et forretningsmæssigt udviklende miljø

https://uhc.dk/wp-content/uploads/2023/06/Domaenearkitekt_BI.mp4

Spar Nord Bank er Danmarks 5. største bank og medlem af gruppe 1 pengeinstitutterne, som fordrer stor opmærksomhed i IT-organisationen mod at sikre bankens systemløsninger, aktiver og tilhørende processer. I 2022 blev IT-organisationen formelt lagt sammen med Spar Nord Banks ”Digital Bank” og er i dag blandt de største IT-organisationer i Nordjylland bestående af fagligt stærke specialer inden for drift, udvikling og arkitektur- og programledelse.

Som Domænearkitekt, BI hos Spar Nord Bank bliver du ansvarlig for Spar Nord Banks on-prem BI Platform, som skal migreres til Cloud. I stillingen får du til opgave at fastlægge og kontinuerligt udvikle arkitekturen omkring BI-setup’et. Med direkte reference til Chef for BI-afdelingen bliver du en del af BI-afdelingen, som i dag består af 28 medarbejdere.

Du vil som Domænearkitekt, BI blive en central del af at identificere og løse forretningens behov fra et arkitektonisk perspektiv. Intentionen er at optimere BI platformen mod bankens datastrategi og dermed sikre høj anvendelighed for bankens mange databrugere samt sikre stabilitet og governance.

Opgaverne omfatter i hovedtræk:

  • Designe, bygge og vedligeholde data pipelines ved hjælp af on-prem og Azure teknologier
  • Deltage i at identificere og løse forretningsbehov via BI-løsninger som specialist på BI og Analytics
  • Optimering af nuværende anvendte BI-teknologier og definere roadmap for BI-platformen med henblik på at sikre optimale løsninger og teknologier, der møder forretningsbehovet
  • Samarbejde med den øvrige IT-organisation og forretningsteams for at sikre opfyldelse af databehov og sikre god datakvalitet
  • Deltage i udarbejdelse af arkitekturen og strategisk retning for operating model for fremtidig BI-platform

Din baggrund er funderet i en lignende rolle hos en mellemstor eller større organisation eller fra konsulentvirksomhed, hvor du har tilegnet dig solid erfaring med SQL-programmering, data modellering og data warehouse. Du har gennem dit arbejdsliv desuden opbygget stærk viden om Azure Cloud teknologi og Power BI, eventuelt også til SAP BO og SAS EG.

Du har relevant IT-uddannelse inden for Computer Science, Data Science eller tilsvarende.

Som person er du en team-spiller, som værdsætter samarbejde og faglig udvikling og forankring på tværs af organisationen. Du har et naturligt godt overblik og tænker i helheder. Du er positiv, med et godt humør og trives i et højt fagligt miljø med mange kontaktflader og interessenter.

Spar Nord Bank tilbyder en spændende og udfordrende rolle i et fagligt og forretningsmæssigt udviklende miljø med stor bredde og dybde. Spar Nord Bank er i konstant udvikling, og der findes gode vilkår for udvikling såvel fagligt og personligt.

Arbejdssted: Aalborg

Vil du vide mere om virksomheden eller stillingen, er du velkommen til at kontakte Unique Human Capital, Research Consultant Lotte Kaldahl på mail [email protected]. Alle henvendelser behandles fortroligt.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Frontendudvikler", og befinder sig i kategorien "Informationsteknologi".

Arbejdsstedet er beliggende i Aalborg SV.

Jobbet er oprettet på vores service den 2.6.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Frontendudvikler
  • Aalborg SV

Lignende jobs

  • Frontendudvikler i Aalborg

    Business Central Senior Consultant, AalborgI am working with one of Denmark's top D365 BC/NAV partners, they are looking to bring in a senior consultant, motivated to move into a team lead posi..
    • Frontendudvikler
    • Aalborg
    Få mere info
  • Frontendudvikler (praktik) i Aalborg

    Har du en passion for spiludvikling, og brænder du for at udvikle nogle af de bedste spilleautomater på markedet? Så læs videre her - for vi søger praktikanter til vores team af spiludviklere.C..
    • Frontendudvikler
    • Aalborg
    Få mere info
  • Frontendudvikler i Aalborg

    Er du Nordjyllands bedste UX-designer? Hvis du elsker lækkert design, at skabe intuitive brugeroplevelser og ikke er bange for at sætte barren højt, så er det dig, vi søger til en nyoprettet stilli..
    • Frontendudvikler
    • Aalborg
    Få mere info
  • Frontendudvikler i Aalborg

    Vil du have faglig udvikling i en af Europas førende producenter af indfrysningsudstyr til fødevareindustrien? Vil du være en del af en international organisation, med uanet vækstpotentiale og sund..
    • Frontendudvikler
    • Aalborg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som frontendudviklere i Aalborg SV

Herunder ser du udviklingen i udbudte frontendudvikler i Aalborg SV over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal frontendudviklere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte frontendudviklere over tid

Dato Alle jobs som frontendudviklere
3. maj 2024 0
2. maj 2024 0
1. maj 2024 0
30. april 2024 0
29. april 2024 0
28. april 2024 0
27. april 2024 0
26. april 2024 0
25. april 2024 0
24. april 2024 0
23. april 2024 0
22. april 2024 0
21. april 2024 0
20. april 2024 0
19. april 2024 0
18. april 2024 0
17. april 2024 0
16. april 2024 0
15. april 2024 0
14. april 2024 0
13. april 2024 0
12. april 2024 0
11. april 2024 0
10. april 2024 0
9. april 2024 0
8. april 2024 0
7. april 2024 0
6. april 2024 0
5. april 2024 0
4. april 2024 0
3. april 2024 0