SAP BI Front-end udvikler

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hele Danmark

SAP BI Front-end udvikler


Brænder du for SAP og drømmer du om en nøgle rolle i en ambitiøs vækstvirksomhed?

Så er det sikkert dig vi står og mangler i vores BI team.

Har du nogle års erfaring med design og udvikling af BI-løsninger i SAP BW og vil du tage det næste skridt i karrieren, så har vi det helt rigtige job til dig. Du kan glæde dig til at blive en del af en succesfuld virksomhed i stor vækst, men stadig med mennesket i centrum. Vi er afslappede, bekymrer os ikke så meget om antallet af stjerner på dine skuldre og kommer du med en god idé, er det ret nemt at få et OK.

Lidt om din nye rolle:

I din hverdag vil din indsat have det formål at hjælpe virksomheden, ved at levere relevant indsigt på en letforståelig måde. Dette løser du ved dagligt at definere, designe og udvikle det fremtidige set up for SAC & AFO BI-rapportering baseret på SAP BW4/HANA – dette sker i samarbejde med dine team kolleger og i tæt dialog med slutbrugerne ude i forretningen. Nøgleordene er standardisering, automatisering og strømlining. Parallelt med dine udviklingsopgaver vil du opbygge og drive et fællesskab af superbrugere på tværs af forskellige forretningsområder.

Dine primære opgaver bliver at:

• Deltage i implementeringen af det nye BW4/HANA miljø
• Designe og udvikle design, rapporter & dashboards i SAC & AFO
• Deltage i alle vores SAC Planning projekter/opgaver (budget, estimat, CSR osv.)
• Bygge og køre et superbruger fællesskab med yderligere support i AFO, SAC & SAC Planning
• Sikre solid dokumentation af udførte opgaver

Fagligt kan du genkende dig selv i hovedparten af vores ønskeliste her:

• Proaktiv teamplayer med 3+ års erfaring indenfor SAP BW udvikling
• Du trives med at udvikle nye løsninger baseret på dialog med slutbrugere. Dette kræver også, at du har gode sproglige færdigheder for at forstå forretningssproget og oversætte dit eget IT-sprog til noget, der giver mening for kolleger uden din egen

specialist viden.

• Du kan udvikle dashboards, der er selvforklarende og mulige at forstå på få sekunder.
• Du har gode engelsk kundskaber i skrift og tale

Da du bliver en del af et team, hvor tillid og teamwork er lige så naturligt, som micro management er unaturligt, skal du være i stand til at planlægge din tid og levere som lovet inden for aftalte tidsfrister; alternativt hejse flaget i tide, hvis du forudser komplikationer og/ eller har brug for hjælp.

Dit nye team:

Du kommer til at indgå i et lille, agilt team af 6 BI-udviklere inklusive teamets leder Line. Vi arbejder desuden sammen med et skiftende antal eksterne konsulenter. Vores primære fokus er at skabe rapportering der giver sammenhæng på tværs af markeder. Royal Unibrew er enormt datadrevet, hvorfor BI er en prioritet og vi forventer fortsat vækst i teamet. Ud over at vi er meget engageret i BI & Analytics, så får vi også vendt alverdens emner i vores hverdag – det er faktisk alt fra børn og havearbejde til sport, fiskeri og gør det selv projekter. Vi glæder os allerede til at høre hvad du har på tapetet af spændende emner.

En bemærkning fra din nye leder, Line:

Som din leder fungerer jeg som din sparringspartner. Jeg går op i at vi får sat nogle rammer for opgaverne, men har tillid til at du selv kan udfylde rammerne. Min fornemmeste opgave er at kunne hjælpe dig videre og nå dine deadlines – enten selv eller sammen med andre. Når jeg ikke er på job, bruger jeg tiden på at agere chauffør for mine sportsgale teenagebørn eller roder rundt i haven. Jeg glæder mig rigtig meget til at byde dig velkommen i teamet.

Vi tilbyder:

Du vil komme til at udfolde dine kompetencer i et uformelt og afslappet miljø med plads til at være lige den person, du er. Vi deler gerne viden samt hjælper og støtter hinanden. Du kan naturligvis se frem til en konkurrencedygtig lønpakke med masser af fordele, herunder alle de Faxe Kondi Boosters/Cult/Rockstar/ du kan drikke. Vi arbejder også ud fra en meget fleksibel model, som vi tilpasser helt efter behovene. Selvfølgelig har vi også en rigtig dejlig frokostordning, god kaffe og alle de andre rammer der skaber en god arbejdsdag. Vi har desuden mulighed for bad og omklædning, hvis du nu skulle være en af dem der f.eks. cykler på arbejde.

Kontakt og ansøgning:

Ansøg venligst på vores hjemmeside ved at trykke på knappen "Ansøg".
Du behøver ikke sende en lang ansøgning; dit CV er nok.

Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte BI Team Manager, Line Eirfeldt på +45 2859 7723.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Om Royal Unibrew

Hos Royal Unibrew får du branchens mest dedikerede, energiske og erfarne kolleger. Sammen bygger vi de bedste rammer for et job, der matcher netop din hverdag og dine karrieredrømme.

Royal Unibrew producerer, markedsfører, sælger og distribuerer kvalitetsdrikkevarer. Vi er en sammenslutning af mere end 35 bryggerier og drikkevareproducenter fra hele Danmark, og er især kendt for traditionsrige, lokalt forankrede brands som Faxe Kondi, Egekilde, Royal Beer, Ceres og Odense Pilsner samt partnerbrands som Pepsi MAX og Heineken. I dag er vi Danmarks andenstørste drikkevarevirksomhed.

Vi startede rejsen i 1856 og har stadig i dag et stærkt kommercielt fokus, en klar vækststrategi og en ambitiøs bæredygtighedsstrategi - både herhjemme og internationalt. Du får over 1200 kolleger i Danmark og mere end 2400 kolleger uden for landet i bl.a. Finland, Italien, Frankrig, Norge, Canada og de baltiske lande.

Hos os er du med til at udfordre rammerne for bæredygtig produktion og distribution. Du er med til at sikre et bredt udvalg af drikkevarer, vi kan mødes om – på dansegulvet, i 3. halvleg eller over et måltid – samtidig med at du er med til at styrke dansk sport, musik og foreningsliv.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Frontendudvikler", og befinder sig i kategorien "Informationsteknologi".

Arbejdsstedet er beliggende i Hele Danmark

Jobbet er oprettet på vores service den 26.5.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Frontendudvikler

Lignende jobs

  • Frontendudvikler i Juelsminde

    Do you have a solid technical background within industrial bakery, leadership skills, and extrovert drive, and can you navigate within application and sales of food ingredients in the global food i..
    • Frontendudvikler
    • Juelsminde
    Få mere info
  • Frontendudvikler i Juelsminde

    Are you passionate about developing new products and testing these in new applications? Do you have experience working in a dairy-plant or a pilot dairy plant? Would you like on the practical side .
    • Frontendudvikler
    • Juelsminde
    Få mere info
  • Frontendudvikler i Hillerød

    [xxxxx] is providing world leading analytical equipment that contribute to the sustainable use of our planet’s agricultural resources and thus to the nutrition and health of the people of the world..
    • Frontendudvikler
    • Hillerød
    Få mere info
  • Frontendudvikler i Kolding

    Frontendudvikler søges til organisation/virksomhed i 6000 Kolding
    • Frontendudvikler
    • Kolding
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som frontendudviklere i Hele Danmark

Herunder ser du udviklingen i udbudte frontendudvikler i Hele Danmark over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal frontendudviklere i Hele Danmark.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte frontendudviklere i Hele Danmark over tid

Dato Alle jobs som frontendudviklere
27. april 2024 132
26. april 2024 132
25. april 2024 132
24. april 2024 129
23. april 2024 129
22. april 2024 130
21. april 2024 133
20. april 2024 134
19. april 2024 136
18. april 2024 131
17. april 2024 130
16. april 2024 133
15. april 2024 137
14. april 2024 135
13. april 2024 134
12. april 2024 133
11. april 2024 134
10. april 2024 132
9. april 2024 139
8. april 2024 139
7. april 2024 146
6. april 2024 148
5. april 2024 149
4. april 2024 144
3. april 2024 143
2. april 2024 141
1. april 2024 141
31. marts 2024 143
30. marts 2024 141
29. marts 2024 140
28. marts 2024 144