Applikationsspecialist til økonomisystemer

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Ringsted

Har du interesse for, og kendskab til applikationer inden for det økonomiske område? Og har du evnen og gå-på-mod til at gøre en forskel og sikre forankring og videreudvikling af applikationerne? Så er du måske vores nye Applikationsspecialist!

Oracle Cloud og meget andet
Det største system i systemporteføljen for økonomi er vores ERP-løsning, hvor de økonomiske processer, lagerstyring og indkøb håndteres. Vi er i en spændende overgang fra vores Oracle on-premise løsning til Oracle Cloud, hvor vi forventer at gå i luften med Oracle Cloud 1. januar 2024. Du vil derfor få en hverdag hvor du dels skal være med til at vedligeholde den gamle løsning, og dels være med i projektet omkring den nye.

Som applikationsspecialist vil du spille en afgørende rolle i vores overgangsproces. Du vil være med til at sikre, at Oracle Cloud-applikationen er konfigureret og tilpasset optimalt af leverandøren i forhold til de IT-tekniske krav der er sat. Du vil arbejde tæt sammen med Application Manageren og det tekniske team, for at sikre en problemfri implementering og senere vedligeholdelse og drift af Oracle Cloud og dertil hørende komponenter.

Et komplekst setup med mange forskellige samarbejdspartnere
Du vil blive vores specialist på området og det forventes, at du opnår den tekniske forståelse, der gør, at du kan navigere mellem interessenter i IT og forretning, og samtidig kan dykke lidt længere ned i applikationen og sikre den bedst mulige drift og udvikling.

Du arbejder tæt sammen med dine kolleger i Koncern IT, dine kunder i forretningen samt leverandører, hvorfor du skal kunne navigere i et komplekst setup med mange forskellige samarbejdspartnere.

Vi tilbyder en stilling med opgaver, der spænder bredt og giver masser af gode udfordringer.
Eksempelvis kommer du til at løfte opgaver som at:

  • Opnå kendskab til testprocessen og være udøvende på det operationelle og procesuelle plan
  • Fungere som tovholder/projektleder på mindre opgaver/projekter
  • Sikre at leverandøren leverer de relevante opgraderinger samt udvikler mest hensigtsmæssigt
  • Deltage i arbejdet omkring koordinering og planlægning af løbende vedligeholdelse, optimering samt opgradering af applikationerne
  • Sørge for at regionens ITIL processer omkring bl.a. change management bliver overholdt

Har du sans for detaljen og god til at bevare overblikket?
Vi forestiller os at du har en relevant IT-faglig baggrund enten via uddannelse eller erfaring. Det er en fordel hvis du har kendskab til Oracle Cloud, Linux, ITIL-principper eller er ITIL certificeret, men det er ikke et krav.

Du kan tilegne dig teknisk viden om de enkelte applikationer/software, og du er god til at bevare overblikket. Vi forventer samtidig, at du har forståelse og kendskab til daglig drift og i stand til at sætte dig i kundens/forretningens sted. Du har sans for detaljen og er i stand til at udarbejde brugervenlig dokumentation og vejledninger.

Som person er du proaktiv, du kan selv drive processerne og du har en struktureret tilgang til din opgaveløsning, selvstændigt såvel som teambaseret.

En velfungerende afdeling med et stærkt fokus på opgaven
Vi er et mangfoldigt administrativtteam på 20 specialister, hvor du vil få mulighed for at udvikle dig fagligt og personligt. Vi er optaget af, at vi løser vores opgaver med stor kvalitet, da det skaber værdi for regionens borgere.

Vi har en travl hverdag, men samtidig formår vi at skabe et godt og sundt arbejdsklima med høj medarbejdertilfredshed, hvilket er vigtigt for os. Vi er en fleksibel arbejdsplads med fix-tid fra 9-15, og hvor man i høj grad selv kan påvirke ferie- og fridage.

I Koncern IT vil vi gerne hinanden som kolleger, og vi gør en del ud af at mødes i sociale sammenhænge, som fx ved fredagsmorgenmad, gå-hjem-møder og seminarer.

Lyder det som noget for dig?
Hvis du vil være en del af teamet, så send os din ansøgning senest den 12. juni 2023. Samtaler vil blive afholdt løbende og der vil være to samtalerunder. Tiltrædelse ønskes den 1. august.

Løn- og ansættelsesforhold i henhold til gældende overenskomst efter principperne om ny løn. Arbejdstid er 37 timer inkl. frokost med flextidsordning.

Skulle du have spørgsmål til stillingen eller Koncern IT generelt, er du velkommen til at kontakte teamleder Helene Su-Min Ting Danielsen på mobil: 20 34 13 34 eller på mail: [email protected]

Vi glæder os til at høre fra dig!

Koncern IT – Fælles om digitalisering
Koncern IT er regionens fælles IT-organisation, og vi er ansvarlige for digitale løsninger til Region Sjælland. I Koncern IT er vi højt specialiserede og dedikerede medarbejdere med mange forskellige fagligheder, der tilsammen gør os til et stærkt hold.

Vi er cirka 500 ansatte, der hver dag går på arbejde for at levere digitalisering til gavn for medarbejdere, borgere og patienter. Vi er en arbejdsplads, hvor jobtilfredsheden er høj, og hvor der er fokus på fleksibilitet - herunder muligheden for hjemmearbejde.

Vi er centralt placeret i Ringsted, så det er nemt at komme til os med både bil og tog. Vores supportorganisation er placeret på regionens sygehuse - tæt på vores ca. 20.000 brugere.

Fra 1. september danner vi et helt nyt center, Koncern Digitalisering, der skal understøtte endnu stærkere borgernære digitale løsninger.

Lær os bedre at kende:

Hjemmeside: Koncern IT som arbejdsplads - Region Sjælland - Vi er til for dig (regionsjaelland.dk)

LinkedIn: https://bit.ly/40K6MMT



Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Frontendudvikler", og befinder sig i kategorien "Informationsteknologi".

Arbejdsstedet er beliggende i Ringsted.

Jobbet er oprettet på vores service den 23.5.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Frontendudvikler
  • Ringsted
  • Mandag den 12. juni 2023

Lignende jobs

  • Frontendudvikler i Roskilde

    Ønsker du en selvstændig stilling, hvor din ekspertise får stor betydning for projekternes succes? Hos [xxxxx] har du nu muligheden for at blive en central del af vores team, da vi søger en tekni..
    • Frontendudvikler
    • Roskilde
    Få mere info
  • Frontendudvikler (freelance) i Hele Danmark

    Sharp frontend intern interested in learning and performing CostBits Remote InternshipStudent Salary Unpaid We are a core..
    • Frontendudvikler
    • Hele Danmark
    Få mere info
  • Frontendudvikler i Hele Danmark

    Om virksomheden EDT-Europe is a subsidiary of Emerging Display Technologies Corp. Ltd (EDT) Since its establishment in 2000, EDT has supported customers and distributors across Europe fro..
    • Frontendudvikler
    • Hele Danmark
    Få mere info
  • Frontendudvikler i Kalundborg

    Om jobbet Er du klar til at hoppe ind i en verden, hvor digital kommunikation møder kreativitet, og hvor dit skrivebord – på fælleskontoret eller hjemme – er din kreative legeplads? Team Kommunik..
    • Frontendudvikler
    • Kalundborg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som frontendudviklere i Ringsted

Herunder ser du udviklingen i udbudte frontendudvikler i Ringsted over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal frontendudviklere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte frontendudviklere over tid

Dato Alle jobs som frontendudviklere
26. april 2024 1
25. april 2024 1
24. april 2024 1
23. april 2024 1
22. april 2024 1
21. april 2024 1
20. april 2024 1
19. april 2024 1
18. april 2024 1
17. april 2024 1
16. april 2024 1
15. april 2024 1
14. april 2024 1
13. april 2024 1
12. april 2024 1
11. april 2024 1
10. april 2024 1
9. april 2024 1
8. april 2024 1
7. april 2024 1
6. april 2024 1
5. april 2024 1