Rekrutteringsfirma

Frontend Engineer (Platform)

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København K

Berlingske Media startede som en lille avis for 275 år siden og er i dag landets største digitale mediehus. Tilsammen vender læserne flere side hos husets fem medier (Berlingske, B.T., Weekendavisen, Euroinvestor og 24syv) end hos konkurrenterne. Berlingske Media arbejder konstant med at sikre, at læserne får relevant, engagerende redaktionelt og kommercielt indhold på alle deres medier for at udfylde deres rolle som en fri og ansvarlig presse.

Særligt i 2021 havde Berlingske Media fremgang på deres medier; Berlingske, B.T., Weekendavisien og Euroinvest, hvor den digitale vækst steg. Dette har gjort at Berlingske Media har investerede endnu mere i journalistik, digital udvikling og lyd. En vækstrejse som du har mulighed for at komme med på.

Berlingske media består af ca. 700 medarbejder. De er præget af et fladt hierarki og er en tæt og sammentømret organisation. De er kendt for at have høj anciennitet i virksomheden og prioritere sociale arrangementer højt.

Afdelingen

Som Frontend Engineer bliver du en del af Platformsdomænet, der består af tre udviklingsteams. Du bliver tilknyttet CORE- team som i dag består af én product manager og én Tech Lead som er siddende på kontoret i København, samt én scrummaster, én tester og fire udviklere i Polen. Teamet forventes dog at vokse i Danmark på både frontend- og backendområdet i foråret ‘23

Platformsdomænetes fremmeste opgave er levere en fleksibel, driftssikker og skalerbar platform til Berlingske, B.T., Weekendavisen og Euroinvestor. Platformen skal understøtte det journalistiske workflow med nemme og intuitive værktøjer og et CMS til effektiv publicering af tekst audio og video.

Teamet har I dag en struktur, hvor de arbejder agilt og har daglige standups. Disse ville du selvfølgelig også deltage i, samt være med til at opbygge en teamkultur i et hybrid team placeret i både Polen og Danmark.

Stillingen

Berlingske Media ønsker at levere en fleksibel, driftssikker og skalerbar platform til deres fires sites. Derudover skal Platformen understøtte, at B.T, Berlingske etc. bliver Danmarks hurtigste websites. For at dette kan lade sig gøre skal den nuværende platform, som er skrevet i PHP, omskrives til Node.js på backend og React på frontend området.

I rollen som Frontend Engineer vil du derfor være den eksekverende part på frontend arkitekturen, hvor særlig god og kvalitativ kode i React er i fokus, da den nye platform er en langsigtede løsning. Du vil desuden også være med til at forbedre udviklingsprocessen samt planlægge, estimere og løse tekniske problemer. Derudover er det væsentligt at du forstår at sætte dig ind i brugernes mindset og deltage i udviklingen på baggrund af dette.

I denne udvikling vil der også være tæt samarbejde med konsulenthuset Appear, som er hyret til at kickstarte den nye frontendplatform: Appear deltager med både udviklere og arkitekter i den indledende fase.

Ansvarsområder

  • Udvikling af frontendplatformen i React
  • Planlægge, estimere og løse teknikse problemer
  • Etabliering og efterfølgende videreudvikling af en sund og stabil teknisk platform - inklusiv tilhørende AWS infrastruktur
  • Indgå i bredere diskussioner om arkitektur på tværs af IT.
  • Deltage i daglige stand-ups i teamet


Requirements


Det er ikke afgørende, hvilken uddannelsesmæssig baggrund du kommer med. Det som er vigtigst er, at du har den nødvendige faglige erfaring og motivation vægtes ligeledes højt.

Det er vigtigt at du har;

  • En solid erfaring med frontend udvikling, særligt i React (Typescript/Javascript)
  • Forståelse for Backend udvikling i form af Node.js


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Frontendudvikler", og befinder sig i kategorien "Informationsteknologi".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 7.12.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Frontendudvikler
  • København K

Lignende jobs

  • Frontendudvikler i København

    The software team at Phase One is seeking a clever, passionate and dedicated Senior Embedded Application Engineer to join the team.So if you… Want to work doing bleeding-edge embedded softw..
    • Frontendudvikler
    • København
    Få mere info
  • Frontendudvikler i København

    The Quality Assurance and Testing team at Phase One is seeking a talented, software developer for automated test of photographic hardware and software.So if you… want to work within a leading..
    • Frontendudvikler
    • København
    Få mere info
  • Frontendudvikler i Frederiksberg

    Drømmer du om en rolle som domænearkitekt i et miljø, hvor samarbejde, høj faglighed og en god portion humor er i højsædet? Vil du være med til at designe og definere arkitektur til udvikling på og..
    • Frontendudvikler
    • Frederiksberg
    Få mere info
  • Frontendudvikler i Frederiksberg

    Drømmer du om en rolle som systemejer i et miljø, hvor samarbejde, høj faglighed og en god portion humor er i højsædet? Vil du være med til at drifte, vedligeholde og udvikle en af Danmarks største..
    • Frontendudvikler
    • Frederiksberg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som frontendudviklere i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte frontendudvikler i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal frontendudviklere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte frontendudviklere over tid

Dato Alle jobs som frontendudviklere
9. maj 2024 0
8. maj 2024 0
7. maj 2024 0
6. maj 2024 0
5. maj 2024 0
4. maj 2024 0
3. maj 2024 0
2. maj 2024 0
1. maj 2024 0
30. april 2024 0
29. april 2024 0
28. april 2024 0
27. april 2024 0
26. april 2024 0
25. april 2024 0
24. april 2024 0
23. april 2024 0
22. april 2024 0
21. april 2024 0
20. april 2024 0
19. april 2024 0
18. april 2024 0
17. april 2024 0
16. april 2024 0
15. april 2024 0
14. april 2024 0
13. april 2024 0
12. april 2024 0
11. april 2024 0
10. april 2024 0
9. april 2024 0