Application Manager til Det Billeddiagnostiske Område

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Ringsted

Gør en forskel indenfor et spændende område – vi har brug for dig!

Vi søger en Application Manager til Det Billeddiagnostiske Område, hvor vi blandt meget andet håndterer applikationerne for radiologien og kardiologien i Region Sjælland. Det er et spændende område i rivende udvikling, og hvor mange store projekter er i gang og i pipeline de kommende år.

Som Application Manager vil du være ansvarlig for:

At forvalte IT applikationerne indenfor området, hvilket bl.a. dækker over håndteringen af forskellige service-og vedligholdelsesaftaler. Det indebærer meget licens-, leverandør- og kontraktstyring. Derudover vil du skulle løse opgaver som ændringshåndtering, roadmap-udarbejdelse og sagshåndtering samt diverse ad hoc opgaver relateret til området.

Du vil sammen med flere applikationsspecialister håndtere områdets opgaver. Det forventes, at du som Application Manager har det overordnede overblik og er strategisk tænkende. Du vil i meget tæt samarbejde med applikationsspecialisterne beslutte, hvordan I prioriterer jeres opgaveløsning både på kort sigt (KanBan) og i et længere perspektiv (Roadmap).

Som Application Manager skal du kunne sikre og bevare overblikket over både drift og udvikling - også når det går stærkt. Du påtager dig rollen med at involvere den relevante ledelse, sikre opbakning , at beslutninger bliver truffet i rette tid samt at indgå i et tæt og loyalt samarbejde med både interne og eksterne interessenter.

Det er en fordel, at du har erfaring med drift og vedligehold af applikationer. Det er vigtigt at kunne håndtere og koordinere mange opgaver både som projektdeltager og i en drifts situation. Vi lægger vægt på, at du arbejder proaktivt og selvstændigt - og at du tager ansvar for, at opgaverne bliver løst. Samtidig med, at du fokuserer på helheden og sørger for, at vi når i mål bedst muligt.

Vi har fart på, og det kræver derfor af dig, at du er en rolig profil, der ikke lader sig rive med. Du skal kunne træffe hurtige og velovervejede beslutninger - og samtidig beholde overblikket.

En velfungerende afdeling med et stærkt fokus på opgaven

Vi kan tilbyde en afdeling, hvor du vil indgå i et mangfoldigt team på 8 specialister, hvor du vil få mulighed for at udvikle dig fagligt og personligt. Vi er optaget af, at vi løser vores opgaver med stor kvalitet, da vi skaber værdi for r borgere gennem udvikling og vedligeholdelse af vigtige applikationer til brug i fx behandlingsforløb.

Vi har en travl hverdag, men samtidig formår vi at skabe et godt og sundt arbejdsklima med høj medarbejdertilfredshed. Det er vigtigt for os. Vi er også en fleksibel arbejdsplads, hvor der vil være mulighed for at arbejde hjemmefra, når opgaverne tillader det.

Med Koncern IT som arbejdsplads vil du få stort ansvar og medbestemmelse. Der er højt til loftet, en uformel tone og mange gode og dedikerede kollegaer.

Lyder det som noget for dig?

Så send os din ansøgning allerede i dag.

Der er ansøgningsfrist den 26. februar 2023. Der vil blive afholdt to samtalerunder, og vi ønsker ansættelse hurtigst muligt. Vi forventer at afholde samtaler løbende.

Løn- og ansættelsesforhold sker i henhold til gældende overenskomst efter principperne om ny løn. Arbejdstid er 37 timer inkl. frokost med flextidsordning.

Skulle du have spørgsmål til stillingen eller Koncern IT generelt, er du velkommen til at kontakte teamleder Sara Møller på [email protected] eller på 61 68 80 27. Sara er teamleder for Billeddiagnostisk team i IT Applikationer, og hende du vil referere til.

Om Koncern IT

Koncern IT er Region Sjællands fælles it-organisation med ca. 430 medarbejdere. Vi leverer digitale løsninger til regionens virksomhedsområder og til regionens sygehuse. Og vi er med vores supportorganisation placeret på regionens sygehuse tæt på mange af vores 19.000 brugere.

Vi har et uformelt og udviklende arbejdsmiljø, og vi holder os ajour med trends og teknologiske fremtidsmuligheder og kombinerer det med løbende kompetenceudvikling.

Koncern IT arbejder efter værdisættet FLER – Forandringsparat, Loyal, Engageret, Respektfuld, og vi forventer derfor, at du konstruktivt vil bidrage til, at vi får FLER gode arbejdsdage.

Vi råder over moderne kontorfaciliteter i tilknytning til vores datacenter i Ringsted, tæt på Ringsted station og motorvejen.

Du kan læse mere om Koncern IT på regionens hjemmeside: http://www.regionsjaelland.dk/koncern-it.

Vi glæder os til at høre fra dig!


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Frontendudvikler", og befinder sig i kategorien "Informationsteknologi".

Arbejdsstedet er beliggende i Ringsted.

Jobbet er oprettet på vores service den 7.2.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Frontendudvikler
  • Ringsted
  • Søndag den 26. februar 2023

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som frontendudviklere i Ringsted

Herunder ser du udviklingen i udbudte frontendudvikler i Ringsted over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal frontendudviklere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte frontendudviklere over tid

Dato Alle jobs som frontendudviklere
26. april 2024 1
25. april 2024 1
24. april 2024 1
23. april 2024 1
22. april 2024 1
21. april 2024 1
20. april 2024 1
19. april 2024 1
18. april 2024 1
17. april 2024 1
16. april 2024 1
15. april 2024 1
14. april 2024 1
13. april 2024 1
12. april 2024 1
11. april 2024 1
10. april 2024 1
9. april 2024 1
8. april 2024 1
7. april 2024 1
6. april 2024 1
5. april 2024 1