Applikationsspecialist, der ønsker at arbejde med automatisering

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Ringsted

Har du lyst til at arbejde med udvikling og drift af Robotic Process Automation (RPA) i Koncern IT i Region Sjælland? Vi søger en Applikationsspecialist, der har teknisk indsigt og motivation for at arbejde med RPA.

Koncern IT søger en applikationsspecialist med interesse for og kendskab til automatiserede processer. Vores nye RPA applikationsspecialist har evnen og gå-på-mod til at gøre en forskel og sikre forankring og videreudvikling af de processer, der bliver brugt indenfor området.

Vi arbejder på at få endnu flere automatiserende processer

Vi har de seneste fire år fokuseret på at få udbredt RPA i Region Sjælland. Der er fokus på de administrative processer hos det administrative personale på regionens sygehuse. RPA er forankret i Koncern IT’s Center of Excellence, og vi udvikler og drifter løsninger dels i Koncern IT og dels i nogle af forretningsområderne, som også har RPA specialister ansat.

Som kommende kollega Jens Munksgaard fortæller: ”I vores RPA Center of Excellence i IT Applikationers administrative team arbejder vi med at udbrede anvendelsen af RPA i Region Sjælland. Vi arbejder for hele tiden at optimere sikkerheden omkring processerne, at gøre dem stabile og strømline metoderne til udvikle RPA til gavn for vores forskellige forretningsenheder”

Vi tilbyder en stilling med opgaver, der spænder bredt og giver masser af gode udfordringer. Du kommer til at følge processerne fra vugge til grav. Opgaver vil spænde fra at deltage i opstartsmøder, oprettelse af procesdesigndokumenter, udvikling af automatiseringsløsninger primært i Power Automate Desktop og herefter sikre at processerne driftes og vedligeholdes løbende. Du forventes at være tovholder på opgaver og mindre projekter.

Har du stor interesse indenfor RPA og en teknisk baggrund?
Du har en relevant it-faglig baggrund enten via uddannelse eller erfaring. Kendskab til udvikling af automatiseringløsninger i Power Automate Desktop er en fordel, men ikke et krav.

Du kan tilegne dig teknisk viden om applikationer/software, og du er god til at bevare overblikket.

Vi forventer, at du har en struktureret tilgang til opgaveløsning, selvstændigt såvel som teambaseret. Du har et stort drive i dit arbejde, er videbegærlig, og er villig til at påtage dig ansvar. Det er vigtigt, at du er proaktiv og vedholdende i opgaveløsning samt har gode samarbejdsevner.

Hvis du har forståelse for udvikling af genbrugelig kode og best practice begreber indenfor programmering er det en fordel. Har du også kendskab til ITIL principper, eller er du ITIL certificeret, er det en fordel.

Det er vigtigt, at du kan navigere i et komplekst setup med mange forskellige samarbejdspartnere. Du vil blive en af vores specialister på området, og vi forventer, at du opnår den tekniske forståelse, der gør, at du kan navigere mellem interessenter i Koncern IT og forretningen og samtidig grave dig ned i automatiserede processer og sikre den bedst mulige drift og udvikling.

En velfungerende afdeling med et stærkt fokus på opgaven

Vi kan tilbyde en afdeling, hvor du vil indgå i RPA-CoE som en del af et mangfoldigt administrativtteam på 20 specialister, og du vil få mulighed for at udvikle dig fagligt og personligt. Vi er optaget af, at vi løser vores opgaver med stor kvalitet, da vi skaber værdi for regionens borgere.Vi har en travl hverdag, men samtidig formår vi at skabe et godt og sundt arbejdsklima med høj medarbejdertilfredshed. Det er vigtigt for os. Vi er også en fleksibel arbejdsplads med fix-tid fra 9-15, og hvor man i høj grad selv kan påvirke ferie- og fridage.

Vi har en fælles kantine, hvor vi prioriterer at mødes sammen og på kryds og tværs, der er mulighed for at købe frokost eller tage din madpakke under armen. Vi har fredagsmorgenmad i IT Caféen og sidder i nye moderne omgivelser. I Koncern IT vil vi gerne hinanden som kolleger, og vi gør en del ud af at mødes i sociale sammenhænge, som fx fredagsbar og seminarer.

Lyder det som noget for dig?

Der er ansøgningsfrist den 24. april 2023, og der vil blive afholdt to samtalerunder. Første samtale forventes at blive afholdt den 3-4. maj, og anden samtale de 10-11.maj. Vi ønsker ansættelse hurtigst muligt.

Skulle du have spørgsmål til stillingen eller Koncern IT generelt, er du velkommen til at kontakte teamleder Helene Su-Min Ting Danielsen på mobil: 20 34 13 34 eller på mail: [email protected]

Løn- og ansættelsesforhold i henhold til gældende overenskomst efter principperne om ny løn. Arbejdstid er 37 timer inkl. frokost med flextidsordning.

Om Koncern IT

Koncern IT ønsker at være en stærkt serviceorienteret organisation. Vi arbejder efter værdisættet FLER – Forandringsparat, Loyal, Engageret, Respektfuld og forventer, at nye kollegaer konstruktivt vil bidrage til, at vi får FLER gode arbejdsdage.

Vi råder over moderne kontorfaciliteter i tilknytning til vores datacenter i Ringsted, tæt på Ringsted station og motorvejen.

Du kan læse mere om Koncern IT på regionens hjemmeside:

http://www.regionsjaelland.dk/koncern-it

Vi glæder os til at høre fra dig.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Frontendudvikler", og befinder sig i kategorien "Informationsteknologi".

Arbejdsstedet er beliggende i Ringsted.

Jobbet er oprettet på vores service den 31.3.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Frontendudvikler
  • Ringsted
  • Fredag den 28. april 2023

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som frontendudviklere i Ringsted

Herunder ser du udviklingen i udbudte frontendudvikler i Ringsted over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal frontendudviklere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte frontendudviklere over tid

Dato Alle jobs som frontendudviklere
26. april 2024 1
25. april 2024 1
24. april 2024 1
23. april 2024 1
22. april 2024 1
21. april 2024 1
20. april 2024 1
19. april 2024 1
18. april 2024 1
17. april 2024 1
16. april 2024 1
15. april 2024 1
14. april 2024 1
13. april 2024 1
12. april 2024 1
11. april 2024 1
10. april 2024 1
9. april 2024 1
8. april 2024 1
7. april 2024 1
6. april 2024 1
5. april 2024 1