Ambitiøs applikationsspecialist på Laboratorie området

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Ringsted


Vil du gøre en forskel i et spændende og vigtigt område i det danske sundhedssystem i en helt ny digitaliseringsenhed?

Har du lyst og interesse for at være applikationsspecialist i en del af Region Sjællands nye digitaliseringsenhed, Koncern Digitalisering, der er i fuld gang med at blive etableret, så skynd dig at sende din ansøgning afsted til os! Vi er en ny visionær koncernenhed (gældende fra den 1. september 2023), hvor vi er i gang med at samle det digitale område under én hat for at understøtte endnu stærkere borgernære digitale løsninger.

Vi søger en applikationsspecialist til vores Laboratorie område, hvor vi blandt andet håndterer IT applikationerne indenfor Laboratorie Diagnostik i Region Sjælland. Det er et spændende område i rivende udvikling, en udvikling som gør, at vi har en lang række spændende projekter foran os på den korte og lange bane.

Dine opgaver, vores specialer og indsatsområder
Vi i LAB-teamet, og dermed vores kommende kollega, er ansvarlig for drift og vedligeholdelse af laboratorieområdets applikationer. Det gælder både laboratoriesystemer og apparaturer vores kollegaer på klinikkerne benytter. Vores systemer, applikationer og apparaturer sikrer, at der kommer prøvesvar til lægerne, så patienter kan diagnosticeres og behandles rettidigt.

Det skader ikke, hvis du har erfaring med sundhedsrelaterede systemer, hvis ikke skal vi nok sikre, at du bliver introduceret til vores specialer indenfor biokemi, immunologi, mikrobiologi, patologi og genetik. Vi er passioneret omkring vores specialer, som er i rivende udvikling, vores applikationer og de relevante instrumenter nyder godt af det øgede fokus på personlig medicin og genetik.

Vores team er dybt involveret i regionale og nationale projekter som f.eks. en ny patologi og genetik databank, et nyt nationalt blodbankssystem og et projekt, som skal afdække fremtidens behov for laboratoriesystem/systemer.

Vi er et sammentømret og omsorgsfuldt team med et stærkt fokus på opgaven
Vi er et mangfoldigt team på 16 specialister, og du vil utvivlsomt vil få mange muligheder for at udvikle dig fagligt og personligt.

Som kommende kollega Marco Petrus fortæller: "...arbejdet med vores laboratorier er ufatteligt spændende, fordi det er alsidigt og udfordrende, og vi er heldige at have dygtige og hjælpsomme kolleger og samarbejdspartnere omkring os, som også er med til at skabe en mega god arbejdsdag..."

Du vil komme til at tage del i vores stærke faglige team med 3 skarpe tekniske applikation specialister og en “application manager”, sidstnævnte varetager størstedelen af det praktiske omkring leverandører og klinikker, så vores specialister især kan fokusere på det tekniske aspekt. Samarbejdet imellem specialist og applikationsmanager er utroligt vigtigt, og det er væsentligt, at du fungerer godt i et tæt samarbejde med din applikationsmanager.

Teamet og medarbejderne er vigtige for os, så selvom vi har en travl og spændende hverdag, tilstræber vi at skabe et godt og sundt arbejdsklima med høj medarbejdertilfredshed. Som arbejdsplads gør vi alt, hvad vi kan for at skabe de bedste rammer for vores medarbejdere, eksempelvis tilbyder vi flextid, og vi har en lang række tilbud til vores medarbejdere: Motionsrum, vinklub osv. samt en lang række sociale sammenkomster. Vi er meget glade for hinandens selskab, men der er også mulighed for hjemmearbejde, det aftales bare med sin leder.

Har du en teknisk glød, sans for detaljer og er du god til at bevare overblikket?
Du brænder for at tilegne dig ny teknisk viden om de enkelte applikationer/software, og du er god til at bevare overblikket over disses styrker og svagheder. Vi forventer samtidig, at du har forståelse for og kendskab til vigtigheden af den daglige drift, og du er i stand til at sætte dig i kundens/forretningens sted.

Du har sans for detaljen og er i stand til at udarbejde brugervenlig dokumentation og vejledninger.
Du har en relevant IT-faglig baggrund enten via uddannelse eller erfaring.
Det er en fordel, hvis du har kendskab til arbejdet med sundhedsfaglige tekniske platforme, ITIL-principper eller er ITIL certificeret, men det er ikke et krav.

Som person er du proaktiv, du kan selv drive arbejdet fremad, og du har en struktureret tilgang til dit arbejde, så andre kan forstå status og involvere sig i dine opgaver. Du formår at tænke selvstændigt men også fokusere på det at indgå i en teamindsats. Det gode samarbejde stopper dog ikke i teamet. For vi er en del af en ny koncern, der går op i at spille hinanden gode, både i form af buddy-ordninger og videndeling på tværs af projekter og teams.

Lyder det som noget for dig?
Hvis du vil være en del af teamet, så send os din ansøgning senest den 23. juni 2023. Samtaler vil blive afholdt løbende, og der vil være to samtalerunder.

Løn- og ansættelsesforhold i henhold til gældende overenskomst efter principperne om ny løn. Arbejdstid er 37 timer inkl. frokost med flextidsordning.

Skulle du have spørgsmål til stillingen eller Koncern IT generelt, er du velkommen til at kontakte teamleder Stefan Mortensen på [email protected] eller på 53 76 98 98.
Vi glæder os til at høre fra dig.

Koncern digitalisering – Til gavn for borgerne, patienterne og medarbejdere

Du bliver en del af en arbejdsplads, hvor vi er højt specialiserede og dedikerede medarbejdere med mange forskellige fagligheder, der tilsammen gør os til et stærkt hold.

Vi er cirka 500 ansatte, der hver dag går på arbejde for at levere digitalisering til gavn for medarbejdere, borgere og patienter.
Vi er centralt placeret i Ringsted, så det er nemt at komme til os med både bil og tog. Vores supportorganisation er placeret på regionens sygehuse - tæt på vores ca. 20.000 brugere.

Lær os bedre at kende:
Hjemmeside: Fælles om Digitalisering - Region Sjælland - Vi er til for dig (regionsjaelland.dk)

LinkedIn: https://bit.ly/40K6MMT



Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Frontendudvikler", og befinder sig i kategorien "Informationsteknologi".

Arbejdsstedet er beliggende i Ringsted.

Jobbet er oprettet på vores service den 9.6.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Frontendudvikler
  • Ringsted
  • Fredag den 23. juni 2023

Lignende jobs

  • Frontendudvikler i Hele Danmark

    Senior/Staff/Principal Frontend Engineer Synthesia Remote Full-time Salary Competitive Synthesia is the world's first AI..
    • Frontendudvikler
    • Hele Danmark
    Få mere info
  • Frontendudvikler i Hele Danmark

    Om virksomheden EDT-Europe is a subsidiary of Emerging Display Technologies Corp. Ltd (EDT) Since its establishment in 2000, EDT has supported customers and distributors across Europe fro..
    • Frontendudvikler
    • Hele Danmark
    Få mere info
  • Frontendudvikler i Kalundborg

    Om jobbet Er du klar til at hoppe ind i en verden, hvor digital kommunikation møder kreativitet, og hvor dit skrivebord – på fælleskontoret eller hjemme – er din kreative legeplads? Team Kommunik..
    • Frontendudvikler
    • Kalundborg
    Få mere info
  • Frontendudvikler (freelance) i Hele Danmark

    🧑‍💻 Frontend/Fullstack React Intern Regulars Remote Internship Salary Unpaid ✨ Overview:Regulars is a loyalty app that .
    • Frontendudvikler
    • Hele Danmark
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som frontendudviklere i Ringsted

Herunder ser du udviklingen i udbudte frontendudvikler i Ringsted over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal frontendudviklere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte frontendudviklere over tid

Dato Alle jobs som frontendudviklere
26. april 2024 1
25. april 2024 1
24. april 2024 1
23. april 2024 1
22. april 2024 1
21. april 2024 1
20. april 2024 1
19. april 2024 1
18. april 2024 1
17. april 2024 1
16. april 2024 1
15. april 2024 1
14. april 2024 1
13. april 2024 1
12. april 2024 1
11. april 2024 1
10. april 2024 1
9. april 2024 1
8. april 2024 1
7. april 2024 1
6. april 2024 1
5. april 2024 1