Teknisk designer - Revit

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Søborg

Ansøgningsfrist: 13-10-2022 - Søborg

Er du bygningskonstruktør eller teknisk designer og arbejder med Revit? Og kunne du tænke dig at få selvstændigt ansvar for 3D-projekteringer?

Så bliv teknisk designer i NCC’s konstruktionsafdeling. Her får du en unik position tæt på produktionen og muligheden for at se dine tegninger blive til virkelighed.

Du vil få mulighed for styring af dine opgaver, og have et tæt samarbejde med produktionen, som vil udføre projektet efter dine tegninger. Her vil man helt sikkert tænke på bygbarhed med nye briller,” fortæller afdelingschef Zeinab Hamedy.

Tag ansvar for modellering af vores projekter i Revit

Som teknisk designer hos NCC har du ansvaret for vores kerneleverance – nemlig udarbejdelsen af de modeller, der skal blive til virkelige konstruktioner ude på byggepladsen. Det betyder, at din dag går med at:

  • tegne og modellere vores projekter i Revit
  • sparre med vores konstruktionsingeniører om, hvordan projektet skal bygges op og tegnes
  • deltage i møder blandt andet med fagpersoner fra forskellige relevante områder fx inden for VVS, EL og VDC, og fra tid til anden er du med ude på pladsen.

Bliv en del af konstruktionsafdelingen

NCC KON er i vækst og vi ser frem til en del flere projekter de kommende år. Du træder ind i et dynamisk team bestående af 14 medarbejdere bestående af tekniske designere, konstruktører og konstruktionsingeniører. Vi er en rådgivende/projekterende enhed hos en entreprenør, og fordi vi er så tæt på produktionen, har vi adgang til den erfaring og de kompetencer, de udførende sidder med. Det betyder også, at du træder ind i et miljø med høj faglighed og masser af udviklingspotentiale. Her er spørgsmål altid vejen frem – vi hjælper og støtter hinanden, så du vil hurtigt føle dig hjemme i vores åbne og afslappede omgangstone.

Udvikling og sparring gennem et kompetent bagland

Hos NCC ved vi, at vores styrke ligger hos vores kompetente medarbejdere. Derfor gør vi meget for at etablere et højt fagligt ståsted, hvor vores medarbejdere kan udvikle sig sammen. Det har betydet, at vores trivselsmålinger ligger helt i top, og at vores medarbejdere har lyst til at blive hos os. Det er vi stolte af.

Teknisk designer/konstruktør med lyst til at lære nyt

Du har øje for detaljen og går højt op i, at alt skal være udført korrekt og efter alle forskrifter, så produktet bliver helt rigtigt. Du er også kendt for din struktur og villighed til at tage ansvar, men samtidig også for din store nysgerrighed og lyst til at lære nyt hele tiden. Du er god til dansk både mundtlig og skriftlig. Derudover ser vi gerne, at du:

  • har et par års erfaring med udførelse af 3D arbejdstegninger i Revit
  • har erfaring med betonelementbyggeri og stålkonstruktioner, herunder udførelse af detaljer
  • har erfaring med kvalitetssikring af 3D modeller

Interesseret?

NCC er en værdibaseret virksomhed, hvor kerneværdierne er ærlighed, tillid og respekt. Som bygge- og anlægsvirksomhed er vi med til at skabe rammerne for fremtidens samfund, og vi lægger vægt på at udvikle og bygge ansvarligt, miljøbevidst og med fokus på mennesker. Vi prioriterer sikkerhed og kvalitet højt, og vi ønsker at tiltrække, udvikle og fastholde branchens kompetente medarbejdere.

Du kan se mere om os på www.NCC.dk.

Kontakt:
Zeinab Hamedy
Afdelingschef
+45 41 70 43 21
[email protected]


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Frontendudvikler", og befinder sig i kategorien "Informationsteknologi".

Arbejdsstedet er beliggende i Søborg.

Jobbet er oprettet på vores service den 13.9.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Frontendudvikler
  • Søborg
  • Torsdag den 13. oktober 2022

Lignende jobs

  • Frontendudvikler i København

    The Quality Assurance and Testing team at Phase One is seeking a talented, software developer for automated test of photographic hardware and software.So if you… want to work within a leading..
    • Frontendudvikler
    • København
    Få mere info
  • Frontendudvikler i Frederiksberg

    Drømmer du om en rolle som domænearkitekt i et miljø, hvor samarbejde, høj faglighed og en god portion humor er i højsædet? Vil du være med til at designe og definere arkitektur til udvikling på og..
    • Frontendudvikler
    • Frederiksberg
    Få mere info
  • Frontendudvikler i København Ø

    We are a transport and logistics company providing the safe, reliable and efficient movement of people and goods - more than 12,000 colleagues, all committed to transforming our business into a gre..
    • Frontendudvikler
    • København Ø
    Få mere info
  • Frontendudvikler i Smørum

    Senior Electronic Test Engineer – bridge R&D and production Do you want great team spirit and a workplace where we always support each other? Here is your job! Specify the future In Oticon .
    • Frontendudvikler
    • Smørum
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som frontendudviklere i Søborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte frontendudvikler i Søborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal frontendudviklere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte frontendudviklere over tid

Dato Alle jobs som frontendudviklere
28. maj 2024 2
27. maj 2024 1
26. maj 2024 1
25. maj 2024 1
24. maj 2024 1
23. maj 2024 1
22. maj 2024 1
21. maj 2024 1
1. maj 2024 1
30. april 2024 1
29. april 2024 1
28. april 2024 2