Applikationsspecialist til Koncern Digitalisering

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Sorø

Bliv en del af vores fantastiske team, som håndterer kardiologiske applikationer for vores kollegaer i de kliniske afdelinger på hospitalerne.

Koncern Digitalisering søger en Applikationsspecialist til det kardiologiske område indenfor diagnostikken. Det diagnostiske område omfatter, udover ordinære skanninger og røntgenundersøgelser, alle fagområder, som har behov for at lagre og eksponere billedundersøgelser. Til disse fagområder er der knyttet forskellige specialistsystemer som bidrager til, at sikre den optimale patientundersøgelse og behandling.

Applikationspecialist og kommende kollega Charlotte Reinhold Busk fortæller:
”I diagnostiske applikationer er der ikke to dage der er ens. Vi arbejder i et fantastisk spændingsfelt mellem drift og udvikling/projekter.
Vi er et team med mange forskellige kompetencer, og vi er gode til at sparre med hinanden. Vi har også tæt samarbejde med de kliniske afdelinger samt øvrige tekniske teams i Koncern Digitalisering.
Så alt i alt en spændende afvekslende arbejdsdag, hvor man får bragt alle sine kompetencer i spil”.


Som Applikationsspecialist hos Koncern Digitalisering skal du:
Holde overblik over udviklingsønsker, have tæt forretningskontakt, du vil være hovedansvarlig for applikationernes opgraderinger, deltage i projekter samt sikre en sikker og stabil drift.

Samtidig har du forståelse for og erfaring med, at navigere i et komplekst setup med tekniske løsninger, integrationer og mange interessenter som du er afhængige af, for at løse dine opgaver. Du vil indgå i dialog med leverandører og vores teknisk tunge kolleger, når der blandt andet skal fejlfindes, opgraderes eller etableres nye integrationer.

Opsøgende, selvledende og et godt overblik
Vi forventer, at du har et godt overblik over dine egne opgaver, men samtidig kan se opgaverne i et større fælles perspektiv.
Du skal besidde en høj grad af selvledelse, kunne prioritere og drive opgaver i tæt sammenhæng med de øvrige bidragsydere samt have stort fokus på, at overholde deadlines og derved opnå høj driftssikkerhed. Du skal nysgerrigt opsøge læring og inspiration, så du kan bidrage med en faglig vinkel på udviklingsområder.

Du vil sammen med Application Manageren, og de andre Applikationsspecialister på området, håndtere områdets opgaver og i tæt samarbejde beslutte, hvordan I prioriterer jeres opgaveløsning både på kort sigt (KanBan) og i et længere perspektiv (Roadmap).

Vi lægger vægt på, at du:
• Arbejder proaktivt og tager ansvar for opgaverne
• Har en struktureret tilgang til opgaveløsningen
• Har gode samarbejdsevner og kan arbejde selvstændigt såvel som teambaseret.

En velfungerende afdeling med et stærkt fokus på opgaven
Vi kan tilbyde en afdeling, hvor du vil indgå i et mangfoldigt team, og du vil få mulighed for at udvikle dig fagligt og personligt. Vi er optaget af, at vi løser vores opgaver med stor kvalitet, da vi skaber værdi for regionens borgere gennem udvikling og vedligeholdelse af vigtige applikationer til brug i fx behandlingsforløb. Vi har en travl hverdag, men samtidig formår vi at skabe et godt og sundt arbejdsklima med høj medarbejdertilfredshed. Vi er en fleksibel arbejdsplads, hvor der vil være mulighed for at arbejde hjemmefra, når opgaverne tillader det.

Med Koncern Digitalisering som arbejdsplads vil du få stort ansvar og medbestemmelse. Der er højt til loftet, en uformel tone og mange gode og dedikerede kollegaer.

Vil du gøre karriere hos os?
Har ovenstående vakt din interesse, så send os din ansøgning og CV senest den 23. februar 2024. Vi indkalder til samtaler løbende, og der vil blive afholdt to samtalerunder.

Tiltrædelse er snarest muligt, men vi venter naturligvis gerne på den helt rigtige kandidat.

Løn- og ansættelsesforhold sker i henhold til gældende overenskomst efter principperne om ny løn.
Arbejdstid er 37 timer inkl. frokost med flextidsordning.

Skulle du have spørgsmål til stillingen eller Koncern Digitalisering generelt, er du velkommen til at kontakte Teamleder Sara Møller på mail [email protected] eller på 61 68 80 27.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Koncern Digitalisering – Nordens førende indenfor digitalisering i sundhedsvæsenet

Vores vision er klar og ambitiøs. Vi vil være Nordens førende indenfor digitalisering i Sundhedsvæsenet i 2027. Vi arbejder derfor målrettet med at sikre de bedste teknologiske betingelser til gavn for regionens patienter, borgere, samarbejdspartnere og ansatte.

Du bliver en del af en tværgående organisation, hvor vi er specialiserede og dedikerede medarbejdere med mange forskellige fagligheder. Vi er omkring 500 ansatte, der hver dag går på arbejde for at levere digitalisering, understøttelse og support af den daglige drift til vores omkring 19.000 brugere. Dermed har vi berøring med stort set alle medarbejdere i regionen.

Koncern Digitalisering er centralt placeret i Ringsted, så det er nemt at komme til os med både bil og tog. Dele af vores supportfunktion har lokation på regionens sygehuse. På den måde sikrer vi også at være tæt på.

Lær os bedre at kende
Hjemmeside: Koncern Digitalisering - Region Sjælland - Vi er til for dig (regionsjaelland.dk)
LinkedIn: https://bit.ly/40K6M



Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Frontendudvikler", og befinder sig i kategorien "Informationsteknologi".

Arbejdsstedet er beliggende i Sorø.

Jobbet er oprettet på vores service den 12.12.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Frontendudvikler
  • Sorø
  • Fredag den 23. februar 2024

Lignende jobs

  • Frontendudvikler i Hele Danmark

    Senior/Staff/Principal Frontend Engineer Synthesia Remote Full-time Salary Competitive Synthesia is the world's first AI..
    • Frontendudvikler
    • Hele Danmark
    Få mere info
  • Frontendudvikler i Hele Danmark

    Om virksomheden EDT-Europe is a subsidiary of Emerging Display Technologies Corp. Ltd (EDT) Since its establishment in 2000, EDT has supported customers and distributors across Europe fro..
    • Frontendudvikler
    • Hele Danmark
    Få mere info
  • Frontendudvikler i Kalundborg

    Om jobbet Er du klar til at hoppe ind i en verden, hvor digital kommunikation møder kreativitet, og hvor dit skrivebord – på fælleskontoret eller hjemme – er din kreative legeplads? Team Kommunik..
    • Frontendudvikler
    • Kalundborg
    Få mere info
  • Frontendudvikler (freelance) i Hele Danmark

    🧑‍💻 Frontend/Fullstack React Intern Regulars Internship Salary Unpaid ✨ Overview:Regulars is a loyalty app that connects businesses and customers to p..
    • Frontendudvikler
    • Hele Danmark
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som frontendudviklere i Sorø

Herunder ser du udviklingen i udbudte frontendudvikler i Sorø over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal frontendudviklere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte frontendudviklere over tid

Dato Alle jobs som frontendudviklere
5. maj 2024 0
4. maj 2024 0
3. maj 2024 0
2. maj 2024 0
1. maj 2024 0
30. april 2024 0
29. april 2024 0
28. april 2024 0
27. april 2024 0
26. april 2024 0
25. april 2024 0
24. april 2024 0
23. april 2024 0
22. april 2024 0
21. april 2024 0
20. april 2024 0
19. april 2024 0
18. april 2024 0
17. april 2024 0
16. april 2024 0
15. april 2024 0
14. april 2024 0
13. april 2024 0
12. april 2024 0
11. april 2024 0
10. april 2024 0
9. april 2024 0
8. april 2024 0
7. april 2024 0
6. april 2024 0
5. april 2024 0