Teknisk designer – vær med til at tegne OK’s fremtid

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Viby J

I OK er vi på en vækstrejse og investere massivt i den grønne omstilling – og derfor udvider vi nu vores afdeling – vi søger 1 teknisk designer, pr. 1. august til en fast stilling.

”Vi hjælpes ad, men du vil få ansvar for egne opgaver – skal kunne arbejde selvstændig og være projektledernes højre hånd.”
Udtaler Tegnestueleder, Helle Risgaard

Om holdet

I vores tekniske afdeling på hovedkontoret i Viby J får du 25 gode kolleger. Det er os, der tegner og opfører vores mange ladestandere, vaskehaller og tankanlæg. Du vil få en plads i Tegnestue-teamet blandt 9 kollegaer. Ud over det daglige samarbejde på kontoret i Viby, vil du også få tæt samarbejde og sparring med vores projektledere der kører i hele landet.

Du vil få direkte reference til Helle Risgaard som er Tegnestueleder og kommer til at indgå i et rutineret team hvor der er fokus på et sundt arbejdsmiljø og hvor vores fem værdier, holdånd, mod, handlekraft, tillid og ansvarlighed, altid er i spild.

Du tegner og myndighedsansøger

Som teknisk designer får du en bred berøringsflade med hele vores tekniske afdeling, og du får mulighed for at være med i hele processen, fra idé til det endelige byggeri står færdigt. Det er derfor vigtigt at du også kan se dig selv med arbejdsopgaver som ikke udelukkende er tegneopgaver.

Mere specifikt kommer du til at:

  • Projektering/skitsering til byggeprojekterne
  • Myndighedsansøgning og sagsbehandling
  • Indhentning af projektdokumentation
  • Færdigmelding og afrapportering

Om dig

Det kan være, at du har en baggrund som Teknisk designer og har erfaring og kompetencer indenfor bygge- og anlægsbranchen. Det kan også være, at du er uddannet bygningskonstruktør eller noget helt tredje.

Det vigtigste er, at du fagligt har et solidt kendskab til CAD-programmer, herunder Revit og Autocad. Har du kendskab til VectorWorks, og Blubeam er det også en fordel og selvfølgelig Office-pakken på brugerniveau. I din opgaveløsning er du detaljeorienteret og kan levere en høj grad af kvalitet. Du vil ofte have gang i flere opgaver ad gangen, derfor er succeskriteriet i denne stilling et godt overblik og evnen til at strukturere og prioritere, sammen med dine kolleger.

Mere end OK

I OK-koncernen ved vi, at vores medarbejdere er både hjertet og rygraden i forretningen. Derfor vil vi gerne passe på dig ved at tilbyde et arbejdsmiljø, som sikrer, at du har lyst til at blive her længe. Hos os får du en sund kantine og sundhedsforsikring til dig og din familie, ligesom der er rig mulighed for at være social med dine kolleger.

Og din professionelle udvikling kommer ikke til at stå stille her. Vi støtter dig med forskellige former for efteruddannelse – hvad end du mangler viden om regnvandsafledning eller arbejdsmiljøkrav.

Vi tilbyder blandt andet

  • En plads på holdet i en attraktiv virksomhed med vækst og fokus på den grønne omstilling
  • Et sundt arbejdsmiljø med plads til godt humør
  • Fokus på at der er balance mellem arbejde og privatliv, og at man er selv med til at planlægge sin hverdag
  • En attraktiv løn- og pensionspakke, sundhedsforsikring, kantineordning mv.

Er du klar til at tegne OKs fremtid?

Så send dit CV og din ansøgning via linket nedenfor – vi holder 1. samtale i slutningen af maj og 2. samtale start juni.
Har du spørgsmål til stillingen så kontakt Tegnestueleder Helle Risgaard, tlf. 4032 7183.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Frontendudvikler", og befinder sig i kategorien "Informationsteknologi".

Arbejdsstedet er beliggende i Viby J.

Jobbet er oprettet på vores service den 8.5.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Frontendudvikler
  • Viby J

Lignende jobs

  • Frontendudvikler i Århus N

    Are you a Structural Design Engineer with good creative solutions to design challenges? Then we’ve got the opportunity for you! Power Solutions Aerodynamic & Mechanical Modularized Nacelle .
    • Frontendudvikler
    • Århus N
    Få mere info
  • Frontendudvikler i Århus N

    Are you looking for a new exciting opportunity in a global organizational environment and would like to be a part of a green energy transition? Currently, we are looking for a Lead Integration Eng..
    • Frontendudvikler
    • Århus N
    Få mere info
  • Frontendudvikler i Århus

    You and [xxxxx] Smart Enterprise We love people who love what they do. If you - like us - are driven by a genuine enthusiasm for technology, strategy, and processes, you'll feel right at home a..
    • Frontendudvikler
    • Århus
    Få mere info
  • Frontendudvikler i Brabrand

    JYSK’s global growth continues, and the most important task of their IT department is to support their continued expansion by delivering IT solutions for the entire corporation. At present, JYSK ha..
    • Frontendudvikler
    • Brabrand
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som frontendudviklere i Viby J

Herunder ser du udviklingen i udbudte frontendudvikler i Viby J over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal frontendudviklere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte frontendudviklere over tid

Dato Alle jobs som frontendudviklere
30. april 2024 0
29. april 2024 0
28. april 2024 0
27. april 2024 0
26. april 2024 0
25. april 2024 0
24. april 2024 0
23. april 2024 0
22. april 2024 0
21. april 2024 0
20. april 2024 0
19. april 2024 0
18. april 2024 0
17. april 2024 0
16. april 2024 0
15. april 2024 0
14. april 2024 0
13. april 2024 0
12. april 2024 0
11. april 2024 0
10. april 2024 0
9. april 2024 0
8. april 2024 0
7. april 2024 0
6. april 2024 0
5. april 2024 0
4. april 2024 0
3. april 2024 0
2. april 2024 0
1. april 2024 0
31. marts 2024 0