BI Frontend-studentermedhjælper til IT & Økonomi

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Studiejob - Viby J

Har du stor interesse for data og Power BI-rapportering? Vil du med på et dynamisk hold af BI Specialister, som har til opgave at levere verdensklasse beslutningsgrundlag?

På hovedkontoret i Viby J bliver du en del af vores mindre, nyopstartede BI Frontend-afdeling. Vi har for det første til opgave at understøtte OK’s stabsfunktioner med god rapportering, men dernæst også at være frontløber på, hvordan vi sikrer videndeling og ensretning med de øvrige BI Specialister, som er placeret decentralt i organisationen. Til sidst er vi med til at sikre det gode samarbejde med BI Backend, som sidder centralt i IT-funktionen.

BI Frontend-afdelingen i IT & Økonomi består lige nu af to kollegaer, hvorfor vi har brug for mere power, og det er her, vi skal bruge dig.

”Vi er rigtig godt i gang med at bygge det gode Power BI-univers til OK, men vi har stadig lang vej endnu, og vi har en masse at kaste os over. Du vil få rig mulighed for at være med til at skabe din egen rolle i denne rejse” fortæller Senior BI Specialist for IT & Økonomi Jonatan Rasmussen.

Udarbejd rapporter i dialog med forretningen
Som vores nye studentermedhjælper bliver du på lige fod med de to andre i afdelingen ansvarlig for nogle af de rapporteringsønsker, der kommer ind fra forretningen. Vi kommer selvfølgelig til at stå til fuld rådighed for oplæring og sparring. Du kan se frem til en hverdag i tæt kontakt med dine kollegaer, som du hjælper med at afdække databehov og udarbejde visualiseringer i Power BI.

Helt konkret betyder det, at du:

  • bygger og vedligeholder brugervenlige rapporter i Power BI
  • hjælper teamet med små som store ad hoc-rapporter og analyseopgaver
  • deltager i afklaringsforløb med brugeren

Teamplayermentalitet og gå-på-mod
Du kommer med masser af humør og team spirit, men også det service mind, der skal til for at vi kan få den nye afdeling til at lykkes. Derudover er du også kendt for at kunne tilgå en opgave selvstændigt og med gå-på-mod, hvilket bliver nødvendigt, når afdelingen ikke er større.

Din uddannelsesmæssige baggrund er ikke altafgørende. Det kan være, du har en økonomisk baggrund, en IT-baggrund eller noget helt tredje. Det vil være en fordel, hvis du har et par år tilbage på uddannelsen. Det vigtigste er, at du:

  • har erfaring med og stor interesse i at arbejde med Power BI, samt at kode i DAX og måske også VBA
  • er analytisk og nysgerrig af natur og forstår dig på data
  • kan arbejde struktureret, prioritere og får afsluttet opgaverne
  • er god til at formulere og kommunikere klart

Vi forestiller os, at du står til rådighed 12-16 timer ugentligt i normal arbejdstid, men det lægger vi en plan for i fællesskab.

Kom med på holdet – og mærk den OK gode stemning
Du vil hurtigt mærke, at vi i OK har en meget jordnær og løsningsorienteret kultur, men også en kultur hvor vi drager stor omsorg for hinanden. Derfor vil du også blive mødt af en virksomhed, hvor vi kender hinanden godt, og hvor mange har været ansat længe. Derudover vil du få mulighed for at indgå i det populære OK Ung-netværk, som er et fagligt - men også socialt - netværk på tværs af OK.

Lyder det som noget for dig?
Så søg jobbet via linket nedenfor allerede i dag – vi er klar til at tage imod dig, og vi indkalder løbende til samtaler. Vi glæder os til at høre fra dig.

Såfremt du ønsker at høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Jonatan Rasmussen, [email protected], 28604624.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Frontendudvikler", og befinder sig i kategorien "Informationsteknologi".

Arbejdsstedet er beliggende i Viby J.

Jobbet er oprettet på vores service den 8.1.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Frontendudvikler
  • Viby J

Lignende jobs

  • Frontendudvikler i Århus N

    Are you a Structural Design Engineer with good creative solutions to design challenges? Then we’ve got the opportunity for you! Power Solutions Aerodynamic & Mechanical Modularized Nacelle .
    • Frontendudvikler
    • Århus N
    Få mere info
  • Frontendudvikler i Århus N

    Are you looking for a new exciting opportunity in a global organizational environment and would like to be a part of a green energy transition? Currently, we are looking for a Lead Integration Eng..
    • Frontendudvikler
    • Århus N
    Få mere info
  • Frontendudvikler i Århus

    You and [xxxxx] Smart Enterprise We love people who love what they do. If you - like us - are driven by a genuine enthusiasm for technology, strategy, and processes, you'll feel right at home a..
    • Frontendudvikler
    • Århus
    Få mere info
  • Frontendudvikler i Brabrand

    JYSK’s global growth continues, and the most important task of their IT department is to support their continued expansion by delivering IT solutions for the entire corporation. At present, JYSK ha..
    • Frontendudvikler
    • Brabrand
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som frontendudviklere i Viby J

Herunder ser du udviklingen i udbudte frontendudvikler i Viby J over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal frontendudviklere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte frontendudviklere over tid

Dato Alle jobs som frontendudviklere
23. maj 2024 0
22. maj 2024 0
21. maj 2024 0
20. maj 2024 0
19. maj 2024 0
18. maj 2024 0
17. maj 2024 0
16. maj 2024 0
15. maj 2024 0
14. maj 2024 0
13. maj 2024 0
12. maj 2024 0
11. maj 2024 0
10. maj 2024 0
9. maj 2024 0
8. maj 2024 0
7. maj 2024 0
6. maj 2024 0
5. maj 2024 0
4. maj 2024 0
3. maj 2024 0
2. maj 2024 0
1. maj 2024 0
30. april 2024 0
29. april 2024 0
28. april 2024 0
27. april 2024 0
26. april 2024 0
25. april 2024 0
24. april 2024 0
23. april 2024 0