Fysioterapeut søges til en anderledes og spændende stilling på aktiveringsområdet

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Brøndby

Træningscenter Brøndby søger pr. 1.6.2023
Fysioterapeut 32-37 timer ugentligt


Træningscenter Brøndby og jobcentrene i Brøndby Kommune har et samarbejde som er i konstant udvikling. De 4 jobcenter afdelinger sender sygemeldte, jobparate eller aktivitetsparate borgere til tilbud hos os på Træningscenter Brøndby og pt mangler vi 1 fysioterapeut til at hjælpe os med opgaven.

Hvad søger vi?
Vi søger en fysioterapeut klar til at gøre en forskel 32-37 timer ugentligt pr. 1.6.2023 eller hurtigst mulig derefter.

Hvad er opgaven?
Vi modtager henvisninger fra kommunens 4 jobcenter afdelinger. Vi tilbyder blandt andet træning individuelt og på hold, mindfullness, smertehåndteringskurser, arbejdspladsvurderinger og funktionsvurderinger.
Efter vi har modtaget en henvisning, starter vi med at lave en afklaringsproces, hvor vi via 1-3 samtaler og test, får lavet en vurdering af, hvilket tilbud borgeren skal tilbydes. Dette sendes til sagsbehandler som skal godkende planen.
Derefter sættes det egentlige forløb i gang.
Det er ergoterapeuterne i gruppen som varetager opgaven, hvis det drejer sig om arbejdspladsvurdering eller funktionsvurdering i borgers eget hjem.

Dine primære opgaver:
- Koordinator for henvisninger fra jobcentrene. Dette betyder, at tjekke postkassen med henvisninger, lave vurderinger omkring indhold af tilbuddet, holde tov i indsatsen og være løbende i dialog med henvisende sagsbehandler.
- Varetage individuelle træningsforløb
- Varetage træningshold

Hvem er dine kolleger?
Du bliver en del af en mindre gruppe som består af 2 ergoterapeuter og 3 fysioterapeuter. Gruppen samarbejder tæt med husets øvrige faggrupper fx diætister, hjerneskadekoordinator og sygeplejersker, men i høj grad også med henvisende sagsbehandler fra jobcentret.
Som gruppe holder vi os opdateret og vi bruger hinanden til faglig sparring og debriefing samt vægter de gode samarbejdsrelationer

Med i bagagen har du:
Vi har brug for en kollega som er solidt og bredt fagligt funderet og som trives med rollen som koordinator. Borgergruppen som henvises er ofte meget komplekse og står i svære livssituationer. Det kræver en helhedsorienteret tilgang, og at du formår, at omsætte fysioterapien i en mere kreativ kontekst.

Hvad forventer vi af dig?
- Have stor interesse i at arbejde med mennesker med svære livssituationer
- Være menneskekender og god i relationsdannelse
- Arbejde selvstændigt og ansvarligt (både mono- og tværfagligt)
- Besidde gode kommunikative evner (både skriftligt og mundtligt)
- Formå at ”holde mange bolde i luften”
- Være fleksibel, lyttende og rummelig
- Have en god portion humor

Hvad tilbyder vi?
- Imødekommende og fagligt engagerede kolleger, som har været i huset i mange år
- Et job med mange spændende udfordringer
- Sparring med dygtige kolleger
- Masser af faglig og personlig udvikling
- Indflydelse og ansvar i arbejdet
- Flekstidsordning
- Gode fysiske rammer med egen kontorarbejdsplads og bærbar PC

Træningscenter Brøndby
Vi er en stor og levende arbejdsplads som huser mange forskellige fagligheder og opgaver. Udover fysio- og ergoterapeuter har vi blandt andet sygeplejersker, diætister, hjerneskadekoordinator og logopæd. Vi er fordelt på 3 afdelinger med hver vores afdelingsleder.
Du bliver ansat i en energisk og fagligt stærk afdeling med 17 fysioterapeuter og 2 ergoterapeuter. Afdelingen varetager ud over jobcenterhenvisningerne, genoptræning indenfor rygområdet og udvalgte knæ- og hoftediagnoser. Desuden har vi en lille gruppe som varetager en stor opgave på cancerområdet. Afdelingen indeholder også vores Kontinensklinik. Vores borgere henvises via sundhedslovens §140 og § 119, servicelovens §86. Vi samarbejder om mange opgaver med Glostrup og Albertslund kommune.
Vi er kendetegnende ved, at være et hus i rivende udvikling med meget dygtige medarbejdere som samarbejder på kryds og tværs om husets opgaver. Der er højt til loftet og masser af god energi.

Vil du vide mere, er du velkommen til at ringe til afdelingsleder Rikke Frederiksen på tlf. 51 16 89 17.

Du skal sende din ansøgning og relevante papirer elektronisk til Brøndby Kommune, Træningscenter Brøndby senest den 7.5.2023
Vi forventer at holde ansættelsessamtaler løbende men har afsat d. 26.4.2023, d. 4.5.2023 og d. 11.5.2023. Hvis vi finder den rette kandidat ved første samtalerunde, vil de øvrige bortfalde.

Søg stillingen via 'ansøg'-knappen. Her kan du uploade din ansøgning og CV samt evt. relevant dokumentation.

Alle interesserede ansøgere uanset alder, køn, handicap, religion eller etnisk tilhørsforhold opfordres til at søge stillingen.

I Brøndby Kommune er der en generel politik om, at nyansatte skal forevise straffeattest. Ved beskæftigelse og direkte kontakt med børn under 15 år, indhentes der også en børneattest.

Brøndby Kommune har røgfri arbejdstid.

Brøndby er en centralt beliggende hovedstadskommune med cirka 37.000 indbyggere. Byens puls er præget af fællesskab, mangfoldighed og en stærk idrætskultur. Vi er en kommune med kant og spændende kontraster med bolig- og erhvervsområder, skove, grønne områder og Strandparken med havet og indsøerne.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Fysioterapeut", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Brøndby.

Jobbet er oprettet på vores service den 25.4.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Fysioterapeut
  • Brøndby
  • Søndag den 07. maj 2023

Lignende jobs

  • Fysioterapeut i København K

    We are expanding and are looking for a massage therapist every or every other weekend as a minimum. You are a social, smiling, serviceminded and independent person dedicated to helping clients .
    • Fysioterapeut
    • København K
    Få mere info
  • Fysioterapeut i Hvidovre

    Om os Vi er en klinik -og træningscenter beliggende på Vestegnen. Udover at være en del af de lokale idrætsklubber er vi også med som behandlere for Dansk Døve Idrætsforbund, hvor vi hjælper ud..
    • Fysioterapeut
    • Hvidovre
    Få mere info
  • Fysioterapeut i Ballerup

    Er du praktiserende fysioterapeut med eget CVR-nummer eller tilknyttet en klinik? Har du både erfaring, den videre uddannelse, og mest af alt en stor lyst til at arbejde med klienter med kroniske o..
    • Fysioterapeut
    • Ballerup
    Få mere info
  • Fysioterapeut i Storkøbenhavn

    Fysioterapeut søges til ortopædkirurgisk team i Afdeling for Ambulant Genoptræning, Center for Rehabilitering og Forebyggelse, [xxxxx]Brænder du for genoptræ..
    • Fysioterapeut
    • Storkøbenhavn
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som fysioterapeuter i Brøndby

Herunder ser du udviklingen i udbudte fysioterapeut i Brøndby over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal fysioterapeuter.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte fysioterapeuter over tid

Dato Alle jobs som fysioterapeuter
22. april 2024 1
21. april 2024 1
20. april 2024 1
19. april 2024 1
18. april 2024 1
17. april 2024 1
16. april 2024 1
15. april 2024 1
14. april 2024 1
13. april 2024 1
12. april 2024 1
11. april 2024 1
10. april 2024 1
9. april 2024 1
8. april 2024 1
7. april 2024 1
6. april 2024 1
5. april 2024 1