Børnefysioterapeut til specialområdet på Frederiksodde Skole

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Fredericia

Kan du koble dig på pædagogikken, og formår du at se det fysioterapeutiske ind i en pædagogisk kontekst med barnet i centrum?

Fysioterapi i Distrikt Frederiksodde - Frederiksodde Skole og børnehaven Stendalen skal ses i et 0-18 års perspektiv.

Vi udøver vores arbejde i et tværprofessionelt samarbejde med pædagoger, lærere og andre specialister, for herigennem at fremme børnenes fysiske muligheder for at være en del af fællesskabet, og dermed understøtte livsduelighed.

Fælles for Frederiksodde Skole og børnehaven Stendalen er, at vi arbejder med inklusion på flere niveauer, hvor der i relationen arbejdes på at finde det bedste læringsrum for barnet. Et særligt kendetegn er, at vi tillægger fællesskabet børnene imellem stor værdi.

Om jobbet
Du vil være ansat i Distrikt Frederiksodde, men tilknyttet Frederiksodde Skole som din primære arbejdsplads. Det er en fast stilling på 32 timer.

Herudover omhandler stillingen varetagelse af en konsulentfunktion i forhold til børn i Fredericia Kommune i alderen 0-5 år, genoptræningsopgaver samt vedligeholdende træning. Disse opgaver varetages af et terapeutteam bestående af fire fysioterapeuter. Desuden er der også ansat en ergoterapeut i teamet. Du vil således komme til at indgå, dels i et team med lærer og pædagoger, og dels i et mindre team med andre terapeuter.

Du vil blive tildelt særlige ansvarsområder, men der forventes en høj grad af fleksibilitet, da opgaverne følger børnegruppens behov.

Herudover er der afsat ca. 5 timer til vedligeholdende træning af børn, der henvises fra konsulentfunktionen eller PPR. Den vedligeholdende træning består i undersøgelse og behandling på hold eller individuelt. Der forventes her en høj grad af selvstændig udførelse af opgaven.

Desuden vil der være genoptræningsopgaver af varierende omfang. Funktionen består i undersøgelse af barnet, behandlingsforløb, faglig vurdering og journalisering.

Vi forventer, at du

  • har en positiv og konstruktiv tilgang til det tværprofessionelle samarbejde, samt bidrager til et stærkt team, der sammen arbejder for at skabe udvikling for børnene
  • er reflekterende overfor egen praksis, samt at du formår at omsætte nye erkendelser til praksis
  • er omstillingsparat, og bidrager til fællesskabet
  • er fagligt rustet til opgaven, og udviser faglig sikkerhed i både det interne og eksterne samarbejde omkring børnene.

Vi tilbyder dig

  • Du bliver en del af en personalegruppe med høj faglighed og en bred faglig viden, der har set alle fordelene ved at indgå i et tværprofessionelt samarbejde
  • Ansættelse i en organisation, der har fokus på udvikling af praksis med henblik på at sikre de mest optimale udviklingsbetingelser for børnene.

Vil du vide mere
Kontakt leder for terapeuterne Dorthe Tarp Yamil, 2216 9854. Træffetid kl. 08.00-09.00.

Løn- og ansættelsesforhold
I henhold til gældende overenskomst mellem KL og den forhandlingsberettigede organisation.

Ved ansættelse i Fredericia Kommune vil der blive indhentet referencer og evt. bedt om en straffeattest.

Fredericia Kommune indhenter børneattest på medarbejdere, der som led i udførelsen af deres opgaver færdes fast blandt børn under 15 år og derved har mulighed for at opnå direkte kontakt med disse børn.

Der er tale om en fast stilling på 32 timer

Tiltrædelse 1. februar 2023 eller snarest muligt.

Ansættelsessamtaler
Afholdes 6. januar 2023.

Ansøgningsfrist
22. december 2022.

Send ansøgning online – benyt browseren Chrome
Fredericia Kommune benytter et elektronisk rekrutteringssystem, hvor du sender din ansøgning, CV, eksamensbevis og andre relevante erfaringsbilag online. Læs mere om onlineansøgning på www.fredericia.dk


Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Fysioterapeut", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Fredericia.

Jobbet er oprettet på vores service den 9.12.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Fysioterapeut
  • Fredericia
  • Torsdag den 22. december 2022

Lignende jobs

  • Fysioterapeut i Tistrup

    Aftenskolen GOK Vest søger fysioterapeut eller ergoterapeut til undervisning i varmtvandsbassin I Svømmestadion Danmark 3 hold torsdage fra kl. 15.00 til 17.00. Sæson uge 36 2024 til udgang..
    • Fysioterapeut
    • Tistrup
    Få mere info
  • Fysioterapeut i Varde

    Fysioterapeut/ virksomhedskonsulent med fokus på borgerinddragelse Vi søger en fysioterapeut/virksomhedskonsulent med interesse for både helbredsmestring, match, ressourcetænkning og borgerindd..
    • Fysioterapeut
    • Varde
    Få mere info
  • Fysioterapeut i Aabenraa

    Har du interesse i de ambulante patienter med skader i lymfesystemet, så har vi en sjælden mulighed for at kunne opfylde dette ønske. Vores dygtige fysioterapeut i Aabenraa har nemlig efter et lang..
    • Fysioterapeut
    • Aabenraa
    Få mere info
  • Fysioterapeut i Sydjylland

    Vi søger en studentermedhjælper hurtigst muligt til Fysioterapeutuddannelsen på Niels Bohrs Allé i Odense.Dine opgaverDin opgave vil være at holde orden og skifte hovedpudebetræk i uddannel..
    • Fysioterapeut
    • Sydjylland
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som fysioterapeuter i Fredericia

Herunder ser du udviklingen i udbudte fysioterapeut i Fredericia over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal fysioterapeuter.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte fysioterapeuter over tid

Dato Alle jobs som fysioterapeuter
16. maj 2024 1
15. maj 2024 1
14. maj 2024 1
13. maj 2024 1
12. maj 2024 1
11. maj 2024 1
10. maj 2024 1
9. maj 2024 1
8. maj 2024 1
7. maj 2024 1
6. maj 2024 1
5. maj 2024 1
4. maj 2024 1
3. maj 2024 1
2. maj 2024 1
1. maj 2024 1