Fast stilling som klinisk underviser i fysioterapi på Rigshospitalet - Glostrup

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Glostrup

Afdeling for Ergo- og Fysioterapi, Rigshospitalet- Glostrup søger en faglig- og relationel skarp fysioterapeut til klinisk undervisning i fysioterapi. Brænder du for udvikling, læring i praksis og har du mod på at tage ansvar for at planlægge uddannelsesforløb for fremtidens fysioterapeuter, så er her et spændende job i en organisation, der vægter kliniske undervisning højt! Der er tale om en fast stilling på 35 timer fra d. 1. april 2023.

Om stillingen
Du vil som klinisk underviser i fysioterapi som udgangspunkt have ansvar for 4 studerendes kliniske undervisningsforløb fra Københavns Professionshøjskole. Forud for, og efter hvert forløb, er der fast afsat tid til planlægning, evaluering, og kvalitetsudvikling af undervisningsforløbene.

Du deler kontor med de to øvrige kliniske undervisere på matriklen, en klinisk underviser i fysioterapi og en klinisk underviser i ergoterapi. Der er selvstændigt lokale til dit hold af studerende. Du bliver en del af en gruppe af afdelingens kliniske undervisere, hvor der er mulighed for god faglig og pædagogisk sparring både på matriklen og på tværs af matrikler.

Du vil have et tæt samarbejde med fysioterapeuterne og overterapeuterne i de respektive specialer både ift. introduktion og fremtidigt samarbejde.

Du får en unik mulighed for at være med til at udvikle fysioterapeutstuderende og give dem indsigt i faget.

Gennem din evne til at planlægge og skabe struktur i et godt mono-og tværfagligt samarbejde, er du med til at understøtte selvstændig klinisk ræsonnering, samt se ressourcer og udviklingspunkter hos den enkelte studerende.

Det vægtes højt, at du er i stand til at indgå i samarbejde på tværs af professioner og sektorer med dine studerende for derigennem at skabe sammenhængende patientforløb. På Rigshospitalet - Glostrup arbejdes med Interprofessionel Læring og samarbejde som ramme for alle patientforløb.

I perioder uden opgaver med studerende arbejder du i klinisk praksis for at sikre en forsat klinisk kompetenceudvikling og have en tæt tilknytning til de øvrige kollegaer mono- og tværfagligt.

Hvad søger vi hos dig?
Du er fysioterapeut, har som minimum 2 års praksiserfaring, gerne gennemført den kliniske vejlederuddannelse, evt. har master eller kandidatuddannelse. Du skal kunne sikre et samarbejde med de studerende, der fremmer deres evne til at reflektere fagligt, kommunikativt og etisk der medvirker til at skabe et studieegnet miljø. Herudover kræves evner i at vejlede og supervisere med henblik på at understøtte selvstændig klinisk ræsonnering hos den studerende.

Du er opdateret på fagets og specialernes vidensgrundlag og evner at arbejde med implementering af evidensbaseret praksis med udgangspunkt i den kliniske undervisning. Du arbejder selvstændigt og innovativt ift. at planlægge og strukturerer et berigende læringsmiljø for de studerende, med mange mono- som tværfaglige samarbejdspartner.

Herudover forventer vi at du:

  • er i stand til at anvende og formidle din klinisk erfaring
  • har gode kommunikative færdigheder
  • har pædagogisk og didaktisk viden og færdigheder
  • er præcis i dokumentation, både skriftligt og mundtligt
  • er ansvarlig, selvstændig og har gode samarbejdsevner
  • er motiveret og reflekterende

Lidt om os
Vores afdeling er beliggende på to matrikler, Glostrup og Blegdamsvej, og ledes af to chefterapeuter, som er dine nærmeste ledere. I afdelingen har vi fysio- og ergoterapeutstuderende fra Københavns Professionshøjskole på begge matrikler, og vi vægter den kliniske undervisning højt. I afdelingen er der ansat 4 kliniske undervisere i fysioterapi, heraf 2 på Glostrup og 2 på Blegdamsvej, samt en klinisk underviser i ergoterapi på Glostrup. I afdelingen er der yderligere ansat 160 fysio- og ergoterapeuter, som er organiseret i 7 monofaglige teams - 3 teams på Glostrup og 4 teams på Blegdamsvej. Hvert team ledes af en monofaglig leder, og i alle teams er der tilknyttet en udviklingsterapeut. Både udvikling såvel som forskning er en integreret del af afdelings virke, og som en naturlig konsekvens heraf bedriver vi klinisk forskning med udgangspunkt i klinikken inden for mange forskellige specialer.

Afdelingens kerneopgave og grundelementet for vores arbejde er, at vi i samspil med relevante samarbejdspartnere bidrager til sammenhængende patientforløb, som skaber værdi for patienten. Den ergo- og fysioterapeutiske intervention spiller sammen med kerneopgaven og foregår i et tæt samarbejde med patienten, pårørende og tværfaglige samarbejdspartnere.

Vi kan tilbyde dig:

  • at blive en del af et erfarent team bestående af kliniske undervisere i fysioterapi og ergoterapi
  • at få et udfordrende og selvstændigt job i en stor og spændende organisation
  • et dynamisk miljø med mulighed for at udvikle dine faglige og pædagogiske kompetencer
  • at arbejde i en klinik, hvor tværfagligt samarbejde, faglig udvikling, kvalitetssikring og forskning prioriteres højt
  • samarbejde med undervisere fra fysioterapeutuddannelsen samt fra andre kliniske undervisningssteder
  • en arbejdsplads, der har positive forventninger til dig

Ansættelsesvilkår
Stillingen er en fast stilling på 35 timer og er til besættelse pr. d. 1. april 2023.
Løn og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst.

Ansøgningsprocedure
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte:
Chefterapeut Lisbeth Wiben tlf. 38 63 30 92
Klinisk underviser i fysioterapi Sigrid Lo-Fangel tlf. 38 63 31 14
Tillidsrepræsentant Marianne Gardner 38 63 30 92

Du kan også læse mere om Afdeling for Ergo- og Fysioterapi på: https://www.rigshospitalet.dk/afdelinger-og-klinikker/hovedorto/afdeling-for-ergo-og-fysioterapi/Sider/default.aspx

Vi ser frem til at modtage din ansøgning senest d. 2. februar 2023.

Vi forventer at afholde samtaler d. 22. februar 2023.

Rigshospitalet er en røgfri arbejdsplads.

Ansøgning og CV sendes online via linket herunder.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Fysioterapeut", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Glostrup.

Jobbet er oprettet på vores service den 12.1.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Fysioterapeut
  • Glostrup
  • Torsdag den 02. februar 2023

Lignende jobs

  • Fysioterapeut i Hvidovre

    Om os Vi er en klinik -og træningscenter beliggende på Vestegnen. Udover at være en del af de lokale idrætsklubber er vi også med som behandlere for Dansk Døve Idrætsforbund, hvor vi hjælper ud..
    • Fysioterapeut
    • Hvidovre
    Få mere info
  • Fysioterapeut i Ballerup

    Er du praktiserende fysioterapeut med eget CVR-nummer eller tilknyttet en klinik? Har du både erfaring, den videre uddannelse, og mest af alt en stor lyst til at arbejde med klienter med kroniske o..
    • Fysioterapeut
    • Ballerup
    Få mere info
  • Fysioterapeut i Storkøbenhavn

    Fysioterapeut søges til ortopædkirurgisk team i Afdeling for Ambulant Genoptræning, Center for Rehabilitering og Forebyggelse, [xxxxx]Brænder du for genoptræ..
    • Fysioterapeut
    • Storkøbenhavn
    Få mere info
  • Fysioterapeut i Herlev

    Bliv fysioterapeut på en ny måde Kan du se dig selv som sundhedsfaglig rådgiver, hvor du hver dag skal hjælpe vores kunder videre til det helt rette behandlingsforløb? Er du glad for at .
    • Fysioterapeut
    • Herlev
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som fysioterapeuter i Glostrup

Herunder ser du udviklingen i udbudte fysioterapeut i Glostrup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal fysioterapeuter.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte fysioterapeuter over tid

Dato Alle jobs som fysioterapeuter
30. april 2024 0
29. april 2024 0
28. april 2024 0
27. april 2024 0
26. april 2024 0
25. april 2024 0
24. april 2024 0
23. april 2024 0
22. april 2024 0
21. april 2024 0
20. april 2024 0
19. april 2024 0
18. april 2024 0
17. april 2024 0
16. april 2024 0
15. april 2024 0
14. april 2024 0
13. april 2024 0
12. april 2024 0
11. april 2024 0
10. april 2024 0
9. april 2024 0
8. april 2024 0
7. april 2024 0
6. april 2024 0
5. april 2024 0
4. april 2024 0
3. april 2024 0
2. april 2024 0
1. april 2024 0
31. marts 2024 0