Fysioterapeut til rygområdet søges til Rigshospitalet-Glostrup

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Glostrup

Vil du være med til at give rygpatienter på Rigshospitalet – Glostrup et patientforløb i topklasse, så søger Team 2 en fysioterapeut pr. 1/9-2023

Om stillingen:
Dit arbejdsområde vil være inden for rygområdet primært med ambulante rygpatienter, men også med indlagte rygpatienter både kirurgiske og reumatologiske. I ambulatoriet arbejder vi tæt sammen med læger og sygeplejersker med en høj grad af selvstændighed. Det betyder, at vi har ansvar for en del patientforløb fra start til slut med lægelig supervision. Vores opgave er at vurdere patienter med længerevarende eller komplekse ryg- og nakkesmerter, der er henvist fra og ofte har forsøgt behandling i primærsektoren. Målet er at skabe afklaring for patienten og gennem en patientcentreret tilgang, målrettet vejledning og/eller et kort behandlingsforløb at sikre, at patienten kommer på rette kurs mod at opnå sine mål.

Vi indgår som fysioterapeuter i den tværfaglige udredning og behandling, og teamet har mange forskellige berøringsflader med rygpatienterne fx i akutklinikken, i reumatologisk udredningsenhed og behandlingsambulatorium, i rygambulatoriet og på sengeafdelingerne.

Teamet er internt organiseret inden for to hovedområder, der varetager fysioterapi til patienter tilknyttet Afdeling for Rygkirurgi, Led- og Bindevævssygdomme og patienter tilknyttet Medicinsk afdeling. Som fysioterapeut i teamet betjener du hovedsageligt ét af de to hovedområder.

Stillingen er på 37 timer og der indgår som udgangspunkt vagtarbejde.

Vi leder efter en fysioterapeut, der:

  • Trives i en kompleks hverdag med højt tempo og mange samarbejdspartnere
  • Har viden om evidensen for og erfaring med behandling af ryg- og smertepatienter
  • Er god til at kommunikere med patienter, pårørende, kolleger og samarbejdspartnere
  • Har en engageret og professionel tilgang til dine arbejdsopgaver og udviklingen af dit fag
  • Er bevidst om egne ressourcer og begrænsninger
  • Gerne har hospitalserfaring
  • Gerne har erfaring med det medicinske speciale
  • Er uddannet fysioterapeut og har dansk autorisation

Vi tilbyder:

  • Hovedfunktion inden for rygområdet med både indlagte kirurgiske og ambulante ryg- og gigtpatienter
  • Mulighed for at bruge og udvikle dine faglige og personlige kompetencer
  • Indflydelse på dit arbejde
  • Et godt arbejdsmiljø med gode kolleger
  • Mulighed for at arbejde i en afdeling, hvor tværfagligt og interprofessionelt samarbejde er en fast og vigtig del af hverdagen
  • Tæt samarbejde med 20 engagerede fysioterapeutkolleger, en sygehjælper, to specialeansvarlige fysioterapeuter, en udviklingsfysioterapeut, en forskningsfysioterapeut og en overfysioterapeut
  • Mulighed for at arbejde med rygpatienter på Nordeuropas største tværfaglige afdeling for rygsygdomme og reumatologi

Om afdelingen:
Vores afdeling er beliggende på to matrikler, Glostrup og Blegdamsvej, og ledes af to chefterapeuter. I afdelingen er der inkl. vores stab ansat 170 fysio- og ergoterapeuter, som er organiseret i 7 monofaglige teams - 3 teams på Glostrup og 4 teams på Blegdamsvej.

Hvert team ledes af en monofaglig leder, og i alle teams er der tilknyttet en udviklingsterapeut. Både udvikling såvel som forskning er en integreret del af afdelings virke, og som en naturlig konsekvens heraf bedriver vi klinisk forskning med udgangspunkt i klinikken inden for mange forskellige specialer. I afdelingen har vi både fysio- og ergoterapeutstuderende. Vi vægter den kliniske undervisning højt, idet vi tager ansvar for at uddanne vores fremtidige kollegaer.

Afdelingens kerneopgave og grundelementet for vores arbejde er, at vi i samspil med relevante samarbejdspartnere bidrager til sammenhængende patientforløb, som skaber værdi for patienten. Den ergo- og fysioterapeutiske intervention spiller sammen med kerneopgaven og foregår i et tæt samarbejde med patienten, pårørende og tværfaglige samarbejdspartnere i et interprofessionelt samarbejde. Vi arbejder i Afdeling for Ergo- og Fysioterapi systematisk med faglig udvikling, kvalitetsudvikling, og vi prioriterer forskning højt.

For yderligere information se afdelingens hjemmeside: Rigshospitalet - Afdeling for Ergo- og Fysioterapi.

Ansættelsesvilkår
Løn- og ansættelsesvilkår følger overenskomst for ikke-ledende personale på Sundhedskartellets område, indgået mellem Sundhedskartellets parter, herunder Danske Fysioterapeuter/Ergoterapeutforeningen, og Regionernes Lønnings- og Takstnævn.

Rigshospitalet er en røgfri arbejdsplads.

Ansøgningsprocedure
Ansøgningsfrist er mandag. 12/6-23. Vi afholder samtaler fredag d. 16/6-23.

Har du lyst til at høre mere om stillingen, er du velkommen til at ringe til:
Overfysioterapeut Nina Sandholdt, tlf. 3863 3210

Fællestillidsrepræsentant Marianne Gardner Rasmussen, tlf. 3863 3092

Udviklingsfysioterapeut: Martin Oxfeldt, tlf. 3863 2105

Ansøgning, eksamenspapirer samt CV sendes online via linket herunder.

Autoriseret sundhedspersonale med patientkontakt, der ikke har en dansk uddannelse, skal ved ansættelse i Region Hovedstaden have bestået en danskprøve (Danskuddannelse 3, som svarer til 9. klasses afgangseksamen) eller som minimum kunne bestå prøven senest 1 år efter ansættelsen, eller have opnået tilsvarende sprogkompetencer i dansk på anden vis. Danskprøven skal bestås med samme karakterkrav, som Sundhedsstyrelsen kræver af sundhedspersonale fra lande uden for EU, for at de kan få dansk autorisation.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Fysioterapeut", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Glostrup.

Jobbet er oprettet på vores service den 16.5.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Fysioterapeut
  • Glostrup
  • Mandag den 12. juni 2023

Lignende jobs

  • Fysioterapeut i Hvidovre

    Om os Vi er en klinik -og træningscenter beliggende på Vestegnen. Udover at være en del af de lokale idrætsklubber er vi også med som behandlere for Dansk Døve Idrætsforbund, hvor vi hjælper ud..
    • Fysioterapeut
    • Hvidovre
    Få mere info
  • Fysioterapeut i Ballerup

    Er du praktiserende fysioterapeut med eget CVR-nummer eller tilknyttet en klinik? Har du både erfaring, den videre uddannelse, og mest af alt en stor lyst til at arbejde med klienter med kroniske o..
    • Fysioterapeut
    • Ballerup
    Få mere info
  • Fysioterapeut i Storkøbenhavn

    Fysioterapeut søges til ortopædkirurgisk team i Afdeling for Ambulant Genoptræning, Center for Rehabilitering og Forebyggelse, [xxxxx]Brænder du for genoptræ..
    • Fysioterapeut
    • Storkøbenhavn
    Få mere info
  • Fysioterapeut i Herlev

    Bliv fysioterapeut på en ny måde Kan du se dig selv som sundhedsfaglig rådgiver, hvor du hver dag skal hjælpe vores kunder videre til det helt rette behandlingsforløb? Er du glad for at .
    • Fysioterapeut
    • Herlev
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som fysioterapeuter i Glostrup

Herunder ser du udviklingen i udbudte fysioterapeut i Glostrup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal fysioterapeuter.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte fysioterapeuter over tid

Dato Alle jobs som fysioterapeuter
2. maj 2024 0
1. maj 2024 0
30. april 2024 0
29. april 2024 0
28. april 2024 0
27. april 2024 0
26. april 2024 0
25. april 2024 0
24. april 2024 0
23. april 2024 0
22. april 2024 0
21. april 2024 0
20. april 2024 0
19. april 2024 0
18. april 2024 0
17. april 2024 0
16. april 2024 0
15. april 2024 0
14. april 2024 0
13. april 2024 0
12. april 2024 0
11. april 2024 0
10. april 2024 0
9. april 2024 0
8. april 2024 0
7. april 2024 0
6. april 2024 0
5. april 2024 0
4. april 2024 0
3. april 2024 0
2. april 2024 0