Erfaren fysioterapeut, der brænder for den borgernære rehabilitering inden for neurologien

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Herlev

Vi har fået en opnormering i det neurologiske speciale og søger derfor en fysioterapeut med solide neurologiske kompetencer. Det er vigtigt, at du er stærk i det tværfaglige samarbejde, og at du kan indgå i hele borgerforløbet fra den post-hospitale rehabilitering på de midlertidige pladser, frem til borgeren skal etablere en ny hverdag i hjemmet.

Du vil blive en del af vores neuro-faglige team, som inklusiv dig består af 4 ergoterapeuter og 3 fysioterapeuter. Her varetages både de almene genoptræningsplaner på basalt og avanceret niveau, samt den specialiserede rehabilitering, som er en opgave, vi har hjemtaget i Herlev Kommune. Vi sikrer specialiseringsniveauet ved at tilkøbe specialistkompetencer til samarbejde og sparring i hele perioden for den specialiserede rehabilitering ud fra en individuel vurdering af behovet. Teamet er i tæt samarbejde med kommunens hjerneskadekoordinator, som er forankret i samme afdeling.

Stillingen er på 32-37 timer om ugen og med tiltrædelse den 1. april 2024.

Om jobbet

Vores kerneopgave er at skabe meningsfyldte og individuelt tilrettelagte genoptrænings- og rehabiliteringsforløb i et tværfagligt miljø, så borgeren opnår størst mulig tillid til mestring af egen livssituation.
Dine arbejdsopgaverne vil primært være behandling af borgere indlagt på vores midlertidige pladser og ambulant træning af neurologiske borgere.
Fordelingen mellem borgere, der er indlagte og ambulante, vil være varierende.

På de midlertidige pladser, varetager vi rehabilitering og genoptræning af borgere med neurologiske skader, primært i fase II, samt geriatriske, medicinske eller ortopædkirurgiske diagnoser.
Det overordnede mål for borgernes ophold på de midlertidige pladser er, at de hurtigst muligt skal vende tilbage til egen bolig, når pleje og træning kan etableres hensigtsmæssigt herfra.
De terapeutfaglige opgaver forbundet med de midlertidige pladser kan eksempelvis være:

  • Vurdering og beskrivelse af borgernes aktuelle funktionsnedsættelser, behov for kompenserende strategier og genoptræningspotentiale.
  • Genoptræning til et funktionsniveau hvor borgeren er så selvhjulpen som muligt, ud fra en konkret målsætning afhængig af den enkeltes borgers ressourcer.
  • Hjemmebesøg og hjemmetræning.
  • Bestilling af hjælpemidler.
  • Samarbejde med borger, pårørende og tværfaglige samarbejdspartnere.
  • Vurdering af videre træningsbehov og evt. overdragelse af genoptræningsforløbet til kolleger.

Vi tilbyder:

  • Et dygtigt og engageret team, med meget erfaring fra det neurologiske speciale.
  • Stor indflydelse på egen hverdag og den afdeling, du arbejder i.
  • En arbejdsplads, der lægger vægt på og giver mulighed for faglig og personlig udvikling, både igennem intern og ekstern undervisning, sparring og faglige diskussioner.
  • En god omgangstone og plads til et godt grin i hverdagen.
  • En grundig, individuelt tilrettelagt introduktion.

Dine kompetencer:

Vores borgerforløb er baseret på en individuel tilgang til borgerne, der tager udgangspunkt i deres sygdom, ressourcer og ønsker for fremtiden, samtidig med at vi har fokus på faglig kvalitet og evidens samt inddragelse af civilsamfundet, når det giver mening.

Vi forsøger i videst muligt omfang at inddrage de pårørende i arbejdet, så de er klædt på til borgerens nye hverdag. Du skal derfor både kunne arbejde borgercentreret i de relevante omgivelser på centeret og i borgerens hjem, og kunne se forløbet i en sammenhæng med de øvrige kommunale indsatser der følger med store livsændringer. Da vi ofte står med meget komplekse forløb, skal du have en solid neurofaglig baggrund – gerne med kompetencegivende kurser eller videreuddannelse.

I teamet har vi en stor opmærksomhed på, at prioritering og koordinering af opgaverne foregår i fællesskab. Du skal kunne skabe et godt overblik over dine egne opgaver samt byde ind i den fælles prioritering af de resterende opgaver. Det forventes derfor også, at du byder ind på andre opgaver, end de specifikke neuro-faglige, hvis der er mulighed og behov for dette.
Grundlaget for den gode opgaveløsning finder vi i fællesskabet. Det er derfor vigtigt, at du er indstillet på at indgå i et konstruktivt og positivt samarbejde, med afsæt i den faglige vurdering og med borgeren i centrum.

Lidt om afdelingen:

Sundhedsfremme & Genoptræning er en del af Sundhed og Rehabilitering i Herlev Kommune. Vi består af 3 tværfaglige teams placeret på 3 forskellige matrikler, med en fælles teamleder.

Stillingen er placeret på Lærkegaard Center, Persillehaven 28 i Herlev Kommune. Vi er i alt 11 ergoterapeuter, 15 fysioterapeuter, en klinisk diætist og en idrætsfaglig konsulent. Derudover er der ansat en faglig koordinator, en hjerneskadekoordinator samt en klinisk underviser i fysioterapi.

Vi varetager genoptræning efter Sundhedslovens §140 og Servicelovens §86.1. Målgruppen er primært borgere over 18 år med ortopædkirurgiske, neurologiske, reumatologiske, geriatriske og medicinske diagnoser. Derudover varetager vi den sundhedsfremmende indsats i Herlev Kommune efter sundhedslovens §119.

I Herlev Kommune arbejder vi ud fra en vision om at borgeren er ”kaptajn i eget liv”. Det betyder, at vi bestræber os på at inddrage borgeren mest muligt i planlægning og udførsel af forløbet. Samtidig har vi en forventning om, at borgeren deltager aktivt i den genoptræning, vi tilbyder. Det gør vi med udgangspunkt i et aktivt fokus, hvor borgerne forventes at tage ejerskab for deres forløb, der i høj grad skal tilrettelægges så det kan foregå som en naturlig del af borgernes hverdag. Det vil sige, at det i løbet af et genoptræningsforløb skal vurderes, om det træningsbehov borgeren har, kan varetages på anden vis end vi traditionelt har gjort det, f.eks. i eksisterende foreninger eller andre frivillige tilbud.

Vores indsats tager udgangspunkt i kommunens sundheds- og ældrepolitik: https://herlev.dk/borger/sundhed-og-voksne/politikker

Yderligere oplysninger kan fås ved henvendelse til teamleder Linda Hergott Andersen på telefon 5144 1895.

Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst efter principper om lokal løndannelse. Du vil blive ansat som selvtilrettelæggende.
Ansøgningsfristen er den 14. februar 2024. Ansættelsessamtale forventes afholdt tirsdag den 21. februar 2024.

Søg stillingen

Du søger stillingen online. Husk at vedhæfte din ansøgning, CV og andre relevante bilag. Når du har sendt ansøgningen, modtager du en e-mail som kvittering. Vær opmærksom på, at mailen kan være placeret i din mappe ”Spam/uønsket post”.

Om Herlev
Herlev er placeret i hjertet af hovedstadsområdet med en velfungerende infrastruktur. Transportmulighederne til og fra Herlev er gode og bliver forstærket med den kommende letbane og de fire letbanestationer i byen. Samtidig byder Herlev på let adgang til grønne områder. Vi er i fuld gang med at udvikle byen, så den også i fremtiden har et levende handelsliv, en spændende bymidte og er attraktiv at bo og drive virksomhed i.

I Herlev Kommune arbejder vi ambitiøst og målrettet på at sikre, at vores tilbud til borgerne også i fremtiden er på et højt niveau. Det gør vi ved at indrette organisationen med et større fokus på at styrke fagligheden og understøtte dialogen med borgerne, samt forkorte afstanden mellem det lokale politiske niveau og kommunens medarbejdere.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Fysioterapeut", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Herlev.

Jobbet er oprettet på vores service den 24.1.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Fysioterapeut
  • Herlev

Lignende jobs

  • Fysioterapeut i Ballerup

    Er du praktiserende fysioterapeut med eget CVR-nummer eller tilknyttet en klinik? Har du både erfaring, den videre uddannelse, og mest af alt en stor lyst til at arbejde med klienter med kroniske o..
    • Fysioterapeut
    • Ballerup
    Få mere info
  • Fysioterapeut i Herlev

    Bliv fysioterapeut på en ny måde Kan du se dig selv som sundhedsfaglig rådgiver, hvor du hver dag skal hjælpe vores kunder videre til det helt rette behandlingsforløb? Er du glad for at .
    • Fysioterapeut
    • Herlev
    Få mere info
  • Fysioterapeut i København

    Online fysioterapeut Injurymap Copenhagen Freelance Salary Competitive Injurymap søger erfarne fysioterapeuter med lyst til at hjælpe patienter online - .
    • Fysioterapeut
    • København
    Få mere info
  • Fysioterapeut i Taastrup

    Fysioterapeut søges til organisation/virksomhed i 2630 Taastrup
    • Fysioterapeut
    • Taastrup
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som fysioterapeuter i Herlev

Herunder ser du udviklingen i udbudte fysioterapeut i Herlev over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal fysioterapeuter.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte fysioterapeuter over tid

Dato Alle jobs som fysioterapeuter
18. maj 2024 1
17. maj 2024 1
16. maj 2024 1
15. maj 2024 1
14. maj 2024 1
13. maj 2024 1
12. maj 2024 1
11. maj 2024 1
10. maj 2024 1
9. maj 2024 1
8. maj 2024 1
7. maj 2024 1
6. maj 2024 1
5. maj 2024 1
4. maj 2024 1
3. maj 2024 1
2. maj 2024 1
1. maj 2024 1
30. april 2024 1
29. april 2024 1
28. april 2024 1
27. april 2024 1
26. april 2024 1
25. april 2024 1
24. april 2024 1
23. april 2024 1
22. april 2024 1
21. april 2024 1
20. april 2024 1
19. april 2024 1
18. april 2024 1