Fysioterapeut til midlertidig døgnrehabilitering i Hvidovre Kommune

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hvidovre

Har du lyst til at arbejde med rehabilitering af høj faglig kvalitet, så har vi stillingen til dig. Vores gode kollega skal prøve kræfter med KOL-rehabilitering, og vi søger derfor en fysioterapeut, der brænder for rehabilitering og tværfagligt samarbejde. Stilling er på 37 timer ugentligt og arbejdstiden er på hverdage i dagtimerne. Teamet er selvtilrettelæggende og arbejdstiden er fleksibel.

Lidt om os
I Genoptræning og Rehabilitering arbejder vi med at skabe gode borgerforløb med udgangspunkt i den enkelte borgers behov, ressourcer og potentiale. Genoptræning og Rehabilitering er en stor afdeling, der dækker både den ambulante genoptræning og midlertidig døgnrehabilitering. Vi er organiserede i fire terapeutfaglige teams, hvoraf det almene døgnrehabiliteringsteam er det ene.

Vi er en arbejdsplads, der lægger vægt på fællesskab, relationer og omsorg for hinanden. Vi spiser morgenmad sammen et par gange om måneden, fejrer vores succeser og hjælper hinanden gennem travle perioder og svære borgersager. Omgangstonen er uhøjtidelig og vi har det sjovt sammen. Vi respekterer og udnytter hinandens forskelligheder og er lydhøre over for nye idéer.

Vores rehabiliteringsenhed har 46 midlertidige pladser til døgnrehabilitering og det almene døgnteam er tilknyttet ca. 30 af borgerne. Huset er opdelt i 4 afdelinger med hvert sit speciale. Størstedelen af borgerne indlægges til døgnrehabilitering efter hospitalsindlæggelse og andre kommer på aflastnings- eller vurderingsophold eller til palliativ indsats.

Vi er et bredt tværfagligt team bestående af social- og sundhedsassistenter, forløbskoordinerende sygeplejersker, fysio- og ergoterapeuter samt ernærings- og aktivitetspersonale.

Vi har et godt samarbejde med vores visitatorer og gør ofte brug af f.eks. kræftkoordinatorer og andre eksterne samarbejdspartnere.

Teamet og de fysioterapeutiske opgaver Du vil blive en del af et team på 4 fysioterapeuter og 3 ergoterapeuter.

Teamet varetager genoptræning efter sundhedsloven og er selvvisiterende til genoptræning efter serviceloven. Vi varetager genoptræning og rehabiliteringen under indlæggelse, deltager på forløbssamtaler og foretager hjemmebesøg frem mod udskrivelse. Derudover er vi meget optaget af at sikre en god overgang til hjemmet og vi tilbyder derfor også ambulant træning efter udskrivelse, når det er relevant. Derudover er vi ansvarlige for forflytningsundervisning 4-6 gange årligt i Center for Sundhed og Ældre.

Du vil få mulighed for selv at planlægge din dag, tilrettelægge den individuelle fysioterapeutisk indsats og støtte borgeren i at nå sine mål, i samarbejde med husets øvrige faggrupper.

Ønsker til vores nye kollega:

  • Du har interesse for og gerne erfaring med rehabilitering og tværfagligt samarbejde
  • Du arbejder systematisk med undersøgelse, test og træning, har fokus på den individuelle vurdering og involvering af borger og pårørende.
  • Du har gode samarbejdsevner og er kreativ, hvilket du sætter i spil i din indsats og i samarbejdet.
  • Du har gennemslagskraft, er udviklingsorienteret og diplomatisk.
  • Du ønsker at være en del af et engageret og ambitiøst team, der elsker at gøre en forskel for borgerne.

Din nye arbejdsplads Genoptræning og Rehabilitering er en central medspiller i Center for Sundhed og Ældre og har mange samarbejdsflader. Du vil derfor i høj grad opleve at bidrage ind i en helhedsorienteret indsats med mulighed for stor indflydelse på borgernes hverdag. Vi har to terapeutfaglige ledere og et udviklingsteam, der hjælper os med at sætte retning for udviklingen og facilitere projekter og samarbejdsrelationer på tværs af kommunen. Derudover er vi klinisk undervisningssted for fysio- og ergoterapeutstuderende, hvor alle terapeuter bidrager til forløbene i samarbejde med vores kliniske undervisere. Vi har stort fokus på at understøtte og udvikle samarbejdet på tværs i kommunen samt over sektorgrænser og deltager derfor i udviklings- og forskningsarbejde, når muligheden byder sig.

Ansøgningsfrist Ansøgning med relevant dokumentation skal være modtaget senest den 24. september 2023.
Ansættelsessamtaler afholdes den 27. september 2023.

Løn efter gældende overenskomst. Hvidovre Kommune har en generel politik om, at der indhentes børneattest på alle ansatte.

Yderligere oplysninger Du kan kontakte terapeutfaglige leder Tanja Schøller Nord [email protected], tlf.:2073 9285 hvis du ønsker yderligere oplysninger om stillingen.
Du kan læse om midlertidig døgnrehabilitering her: midlertidig-dognrehabilitering.hvidovre.dk/


Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=2346681)
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Fysioterapeut", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Hvidovre.

Jobbet er oprettet på vores service den 8.9.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Fysioterapeut
  • Hvidovre
  • Søndag den 24. september 2023

Lignende jobs

  • Fysioterapeut i Hvidovre

    Om os Vi er en klinik -og træningscenter beliggende på Vestegnen. Udover at være en del af de lokale idrætsklubber er vi også med som behandlere for Dansk Døve Idrætsforbund, hvor vi hjælper ud..
    • Fysioterapeut
    • Hvidovre
    Få mere info
  • Fysioterapeut i Ballerup

    Er du praktiserende fysioterapeut med eget CVR-nummer eller tilknyttet en klinik? Har du både erfaring, den videre uddannelse, og mest af alt en stor lyst til at arbejde med klienter med kroniske o..
    • Fysioterapeut
    • Ballerup
    Få mere info
  • Fysioterapeut i København

    Online fysioterapeut Injurymap Copenhagen Freelance Salary Competitive Injurymap søger erfarne fysioterapeuter med lyst til at hjælpe patienter online - .
    • Fysioterapeut
    • København
    Få mere info
  • Fysioterapeut i Taastrup

    Fysioterapeut søges til organisation/virksomhed i 2630 Taastrup
    • Fysioterapeut
    • Taastrup
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som fysioterapeuter i Hvidovre

Herunder ser du udviklingen i udbudte fysioterapeut i Hvidovre over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal fysioterapeuter.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte fysioterapeuter over tid

Dato Alle jobs som fysioterapeuter
15. maj 2024 1
14. maj 2024 1
13. maj 2024 1
12. maj 2024 2
11. maj 2024 2
10. maj 2024 2
9. maj 2024 2
8. maj 2024 2
7. maj 2024 2
6. maj 2024 2
5. maj 2024 4
4. maj 2024 4
3. maj 2024 4
2. maj 2024 4
1. maj 2024 4
30. april 2024 4
29. april 2024 4
28. april 2024 4
27. april 2024 4
26. april 2024 4
25. april 2024 4
24. april 2024 4
23. april 2024 3
22. april 2024 3
21. april 2024 3
20. april 2024 3
19. april 2024 3
18. april 2024 2
17. april 2024 2
16. april 2024 2
15. april 2024 4