Fysioterapeut søges til specialiseret palliativ fysioterapi på [xxxxx]

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København NV

Vi søger en fysioterapeut til et spændende job indenfor specialiseret palliation - Stillingen er på 37 timer.

Du vil i denne funktion tilrettelægge og gennemføre lindrende fysioterapi, udarbejde mobiliserings- og forflytningsplaner, være med til at koordinere en god udskrivelse for patienten samt være afdelingens forflytningsvejleder.

Hvem er vi?

Du vil blive ansat i Fysio- og ergoterapiafdelingen med daglig funktion på Palliativ Afdeling. Fysio- og ergoterapiafdelingen på Bispebjerg og Frederiksberg Hospital fungerer som en klinisk tværgående enhed med egen forskningsenhed. I afdelingen ønsker vi at gøre en forskel. Vi prioriterer forskning og udvikling, er åbne for nytænkning, og vi tager ansvar for vores faglige standard gennem progressiv og kritisk tilgang til vores arbejde – vi forventer, at du arbejder med samme udgangspunkt og naturligt tager aktiv del i udviklingen.

Vi vægter et godt arbejdsmiljø højt og prioriterer det gode samarbejde dels i teamet, men også på afdelingerne med vores tværfaglige kollegaer.

Palliativ Afdeling

Palliativ Afdeling har til formål at fremme livskvaliteten hos den enkelte patient, og arbejdet retter sig mod den fysiske, psykiske, sociale og eksistentielle lidelse, der er forbundet med livstruende sygdom. Det hele menneske er i centrum og tværfaglighed og tværprofessionel sparring vægtes højt i afdelingen.

Det tværprofessionelle samarbejde er vigtigt for at kunne tilbyde vores patienter den bedst mulige behandling, uagtet om det er de fysiske, psykiske, sociale eller eksistentielle lidelser, der belaster dem.

Om stillingen

I den specialiserede palliative fysioterapi hører det til terapeutens rolle at omsætte de generelle fysioterapeutiske kompetencer til lindrende behandling, der naturligt modsvarer de behov, den enkelte patient har. De behov er bl.a. oftest karakteriseret ved progression i symptomer og stor variation fra dag til dag.

Dine arbejdsopgaver vil være i sengeafsnittet og du får som terapeut stor mulighed for at sætte dit præg på det tværprofessionelle arbejde i afdelingen.

Den fysioterapeutiske indsats omfatter undersøgelse, vurdering, udarbejdelse af behandlingsmål og plan for en samlet palliativ indsats. Fysioterapi vil i afdelingen indeholde f.eks. manuel kropsterapi- herunder massage, respirationsfysioterapi, faldforebyggelse, vedligeholdelse af funktionsevne, forebyggelse af kontrakturer og decubitus mm.

Du kommer endvidere til at udarbejde mobiliserings-, forflytnings-, og lejringsplaner og du vil være med til at forflytte og mobilisere patienterne i forbindelse med det daglige arbejde i afdelingen.

Det er naturligt, at du tager en aktiv rolle i at understøtte, instruere og vejlede tværprofessionelle samarbejdspartnere og pårørende i afdelingen.

Du deltager på lige fod med andre ansatte aktivt og deltagende i konferencer og møder i afdelingen.

I afdelingens ambulante funktion er der en fysioterapeut, som du vil indgå i et monofagligt arbejdsfællesskab med.

Vi tilbyder:

  • Et udfordrende og spændende job inden for specialiseret palliation
  • Et tværprofessionelt samarbejde, hvor terapeuter er en værdsat og vigtig faggruppe i patientforløbet
  • en arbejdsplads med positive forventninger
  • En arbejdsplads med fokus på udvikling, forskning og kompetencer


Vi forestiller os, at du:

  • Har erfaring med og uddannelse i fysioterapi til patienter med livstruende sygdomme
  • Er nærværende, deltagende, i besiddelse af rummelighed og opmærksomhed på egen adfærd
  • Udviser selvstændighed, evne til at planlægge og udføre og udvikle kvalificeret fysioterapi til mennesker, der er livstruende syge
  • Har gode kommunikative egenskaber, udviser engagement og er tydelig og bevidst omkring egen faglighed og rolle
  • Er ansvarsbevidst og har gode samarbejdsevner
  • Har erfaring med lymfødem behandling eller er interesseret i at uddanne dig inden for dette


Ansættelsesvilkår

Stillingen er til besættelse d. 01.03.2023. Løn- og ansættelsesvilkår følger overenskomst for ikke-ledende personale på Sundhedskartellets område, indgået mellem Sundhedskartellets parter, herunder Danske Fysioterapeuter, og Regionernes Lønnings- og Takstnævn.

Ansøgningsprocedure

Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte chefterapeut Naja Mark Henriksen på telefon 51 43 62 87 eller læse mere om afdelingen på: www.bispebjerghospital.dk. Ansøgningsfristen er d. 17.01.23. Vi forventer at afholde samtaler onsdag d. 25.01.23 Ansøgning og CV sendes online via linket herunder.

Se filmen: https://www.bispebjerghospital.dk/om-hospitalet/oplev/medier/Sider/Se-filmen-om-Det-Samarbejdende-Hospital.aspx - og få en fornemmelse af vores hospital.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Fysioterapeut", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i København NV.

Jobbet er oprettet på vores service den 16.12.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Fysioterapeut
  • København NV
  • Tirsdag den 17. januar 2023

Lignende jobs

  • Fysioterapeut i København K

    We are expanding and are looking for a massage therapist every or every other weekend as a minimum. You are a social, smiling, serviceminded and independent person dedicated to helping clients .
    • Fysioterapeut
    • København K
    Få mere info
  • Fysioterapeut i København

    Online fysioterapeut Injurymap Copenhagen Freelance Salary Competitive Injurymap søger erfarne fysioterapeuter med lyst til at hjælpe patienter online - .
    • Fysioterapeut
    • København
    Få mere info
  • Fysioterapeut i København K

    Kunne du tænke dig et sjovt og meningsfuldt trænerjob, som giver dig mere energi, end det tager fra dig?Et friskt afbræk fra hverdagen, hvor du kan gøre en mærkbar forskel for en positiv målgru..
    • Fysioterapeut
    • København K
    Få mere info
  • Fysioterapeut i København NV

    Er du en ansvarsfuld og initiativrig fysio- eller ergoterapeut med en master eller kandidatuddannelse, som brænder for at arbejde med implementering og kliniknær udvikling og forskning? Så er d..
    • Fysioterapeut
    • København NV
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som fysioterapeuter i København NV

Herunder ser du udviklingen i udbudte fysioterapeut i København NV over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal fysioterapeuter.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte fysioterapeuter over tid

Dato Alle jobs som fysioterapeuter
17. maj 2024 1
16. maj 2024 1
15. maj 2024 1
14. maj 2024 1
13. maj 2024 1
12. maj 2024 1
11. maj 2024 1
10. maj 2024 1
9. maj 2024 1
8. maj 2024 1
7. maj 2024 1
6. maj 2024 1
5. maj 2024 1
4. maj 2024 1
3. maj 2024 1