Erfaren fysioterapeut til ortopædkirurgisk speciale, Ergo- og fysioterapien, Sjællands Universitetshospital Køge

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Køge

ERFAREN FYSIOTERAPEUT TIL DET ORTOPÆDKIRURGISKE SPECIALE, Sjællands Universitetshospital, Køge

Så er chancen der! Er du erfaren fysioterapeut med erfaring og interesse inden for det ortopædkirurgiske speciale, med blikket rettet mod patientbehandling i akutregi, er dette noget for dig!

Vi søger en fysioterapeut til en fast stilling 35 - 37 timer ugentligt, i det ortopædkirurgiske team, med start d. 1. januar 2022.

Vi har brug for dig, der sammen med os kan prioritere hverdagens spændende arbejdsopgaver, og indgå i mono- og tværfaglige samarbejder i det gode og helhedsorienterede patientforløb. En af vore styrker er at have patient og -forløb i fokus, altid have solid faglighed for øje samtidig med at være gode samarbejdspartnere til andre faggrupper. Vi er patientens ambassadør, er fleksible og omstillingsparate i nye opgaver, og gode til at samarbejde om en løsning. Vi er fokuserende og opsøgende i forhold til samarbejde og mulige udviklingsområder, der højner kvalitet og effektivitet i kerneopgaven og patientforløb.

Du skal brænde for det ortopædkirurgiske speciale og patientbehandling, og være aktiv i forhold til at optimere, kvalitetssikre og se udviklingspotentialer i den ortopædkirurgiske indsats og rehabilitering i akutregi.

Teamets opgaver er ofte korte strukturerede og dokumenterede patientforløb, med fokus på patientsamarbejde, patientens selvstændige funktion, genoptrænings- og rehabiliteringsbehov. Her tænkes både som patient på hospitalet og videre i overgang til den kommunale genoptræning og rehabilitering.

Weekendvagter indgår i stillingen, ca. hver 8.-10. weekend og på enkelte helligdage. I vagten dækkes hele hospitalet og derfor skal alle kunne håndtere andre specialer og områder end det man er ansat i, så som patienter inden for medicinske områder og abdominal kirurgi, respirationsfysioterapi, basisvurderinger og tests. Dette hjælper vi dig med at blive klædt på til.

Vi søger en fysioterapeut, der;

  • Har erfaring med ortopædkirurgiske patienter og blik for det gode patientforløb

  • Kan arbejde selvstændigt, kommunikere præcist, og bidrage konstruktivt til opgaveløsningen mono- og tværfagligt

  • Kan arbejde målrettet baseret på nyeste viden inden for området

  • Kan klinisk ræsonnere og vurdere hvad der er vigtigt at prioritere, baseret på den fysioterapeutiske undersøgelse og behandling

  • Vil bidrage positivt og konstruktivt i hverdagens opgaver

  • Er åben, nysgerrig og reflekterende, og imødekommende ift. sparring og læring


Vi tilbyder en professionel afdeling med højt fagligt niveau, og et arbejdsfelt med selvstændighed og ansvar. Vi samarbejder om opgaveløsning på tværs af specialer, og er aktivt engagerede i samarbejde mono- og tværfagligt, og omkring udvikling af hverdagspraksis.

Vi er 28 fysioterapeuter, 9 ergoterapeuter og 2 afdelingsterapeuter. Kolleger som ledelse arbejder med fokus på åbenhed, godt samarbejde og arbejdsliv, og et miljø med engagement, dedikation og plads til godt humør.

Kan du se dig selv i ovenstående, er det måske dig vi søger, og vi glæder os til at høre fra dig.

Ansøgningsfrist d. 4. november, 2021. Samtaler afholdes d. 11. november 2021.

Har du brug for at høre mere om stillingen, er du meget velkommen til at kontakte:

Lilian Christensen, afdelingsfysioterapeut
Email: [email protected];
Tlf. 47 32 47 31/23 32 62 10


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Fysioterapeut", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Køge.

Jobbet er oprettet på vores service den 7.10.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Fysioterapeut
  • Køge
  • Torsdag den 04. november 2021

Lignende jobs

  • Fysioterapeut på Midt-og Vestsjælland

    Mangler du høj faglighed, selvstændighed og fleksibilitet i dit nuværende job, så kom til os! Kære ergo/fysioterapeut, du som ønsker at udvikle dine terapeutiske kompetencer, søg ikke længere, .
    • Fysioterapeut
    • Midt-og Vestsjælland
    Få mere info
  • Fysioterapeut på Midt-og Vestsjælland

    Vil du være med til at udvikle sundhedsarbejdet og have mulighed for få medbestemmelse og beslutningsmandat i dit daglige arbejde?Vi søger en fysioterapeut til fast stilling på 32-37 timer, på .
    • Fysioterapeut
    • Midt-og Vestsjælland
    Få mere info
  • Fysioterapeut i Hårlev

    Kære fysioterapeut, bliver din indre motivation og nysgerrighed vækket af disse punchlines: At se konkrete resultater af dit arbejde, som borgere, der bliver stærkere, mere mobile og oplever mi..
    • Fysioterapeut
    • Hårlev
    Få mere info
  • Fysioterapeut i Ringsted

    MARSELISBORG (En del af Carelink Gruppen) søger fysioterapeut til vores center i Ringsted. Vi søger en fysioterapeut som kan undervise i motion, funktionel træning, mindfulllnes og mestring på .
    • Fysioterapeut
    • Ringsted
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som fysioterapeuter i Køge

Herunder ser du udviklingen i udbudte fysioterapeut i Køge over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal fysioterapeuter.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte fysioterapeuter over tid

Dato Alle jobs som fysioterapeuter
16. maj 2024 1
15. maj 2024 1
14. maj 2024 1
13. maj 2024 1
12. maj 2024 1
11. maj 2024 1
10. maj 2024 1
9. maj 2024 1
8. maj 2024 1
7. maj 2024 1
6. maj 2024 1
5. maj 2024 1
4. maj 2024 1
3. maj 2024 1
2. maj 2024 1
1. maj 2024 1