Fysioterapeut og udviklingsterapeut i Sundhed og Træning

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Kolding

Brænder du for at forstå borgerens behov og omsætte dem til meningsfyldte rehabiliterings- og genoptræningsforløb? Så er det dig, vi søger som fysioterapeut og udviklingsterapeut til træningsområdet i Kolding kommune. Du vil sammen med andre udviklingsterapeuter skulle løfte denne opgave på tværs af Sundhed og Træning.

Vi søger en visionær og relationel stærk fysioterapeut til vores træningsafdeling. Vores mission er at gøre en afgørende forskel i borgeres liv, og vi har brug for en medarbejder, som ønsker at være med til at gøre denne forskel.

Hvem er vi?

Kolding Kommunes sundhedsområde er velfungerende med dedikerede, ambitiøse og fagligt kompetente medarbejdere. Vi arbejder ud fra visionen Selvværd og Sammenhæng, som betyder, at vi insisterer på at stille os på borgerens side. Det er en vision, vi løbende har fokus på ved at arbejde ud fra forvaltningens fem leveregler:

  • Tal et sprog alle mennesker forstår
  • Alt indenfor din radar er dit ansvar
  • Det er borgerens plan / aftale
  • Sæt fællesskabet i spil
  • Gå borgeren i møde.

Du kan læse mere om visionen ved at klikke her.

Træningsafdelingen holder til på Kolding Sundhedscenter, hvor vi er en arbejdsplads med stor trivsel og arbejdsglæde, og vi har et tæt velfungerende samarbejde mellem medarbejdere, tillidsvalgte og ledelse. Vi har en bæredygtig kultur med en høj grad af social kapital, hvor der er højt til loftet med en uformel omgangstone.

Du vil blive tilknyttet et ortopædiske team Krop og Træning, men skal også dække ind i forhold til udviklingsopgaven i de andre teams og fagområder inden for neurologi og børnetræning. I de forskellige teams er der ansat ergo- og fysioterapeuter, som varetager genoptræning efter Sundhedslovens § 140 og Servicelovens § 86.1. Træningen foregår på Sundhedscenteret eller i borgerens eget hjem/nærmiljø.

Kvalifikationer og opgaver

Stillingen er delt mellem klinisk praksis og udviklingsarbejde, og tilrettelægges løbende i samarbejde med afdelingslederen. Det forventes, at du bruger ca. 10 timer om ugen på udviklingsdelen, den resterende tid bruges i praksis i samarbejde med dine kollegaer. Du har minimum 2 års praksiserfaring som fysioterapeut og en kandidatoverbygning. Du er positiv og åben og har gode sundhedspædagogiske og kommunikative kompetencer. Du er fleksibel og kan arbejde og træffe beslutninger selvstændigt. Du har lyst til at udvikle vores felt, sådan at vi kan tilbyde borgerne i Kolding kommune meningsfyldte og effektive genoptrænings- og rehabiliteringsforløb.

I stillingens praksisdel vil du blive en af flere kolleger som bidrager til rehabiliteringen og genoptræningen af borgerne. Her er det vigtigt, at du med en helhedsorienteret tilgang formår at starte i borgerens centrum, og understøtte borgeren på en meningsfuld måde. For at lykkes med det, er du nysgerrig i din tilgang til borgeren, tænker kreativt i indsatser og indgår konstruktivt i det tværprofessionelle arbejde.

Stillingens udviklingsdel skal støtte kvalitetssikring og udvikling af træningsområdets opgaver på sundhedsområdet. Du vil spille en nøglerolle, og sammen med dine kollegaer og afdelingslederen, udvælge og prioritere udviklingsprojekter til gavn for sundhedsområdets borgerne. Du skal være med til sikre og understøtte, at vi har de tilbud og tilgange på området, som borgerne har brug for. Du vil skulle løse opgaver af tværgående karakter med udgangspunkt i kvalitetssikring, udvikling og innovation. Der vil være tale om mange forskelligartede opgaver, dels faste opgaver, men også projektledelse af prøvehandlinger, interviews og ad hoc opgaver. Vi forventer at du er engageret, stabil og har en særlig interesse inden for projektledelse, prøvehandlinger, datamonitorering, statistik og effektmåling. Generelle opgaver, som at dokumentere aktiviteter, evaluere indsatser og udarbejde statusrapporter, vil ligeledes være en del af stillingen.

Du ansættes ind i en afdeling, hvor det er vigtigt, at du af natur er en teamplayer og får energi af at indgå i samarbejdet med kolleger og samarbejdspartnere. Det betyder, at du engagerer dig i afdelingen og trives med en åben kommunikation. Du er god til at give- og modtage feedback samt søge sparring med kolleger og ledelse på tværs af organisationen.

Vores hverdag forudsætter, at du tager ansvar, udviser fleksibilitet og kan handle selvstændigt i forskellige situationer. Du har lyst til udvikling, kan interagere i en stor organisation og er læringsorienteret. Vi har det godt sammen, fordi vi ligger vægt på at have det sjovt og meningsfyldt på arbejdet. Det tror vi smitter af, når vi er sammen med de borgere, der har brug for vores hjælp.

Vi er på udkig efter en kollega der tænker; yes – det er lige mig! Så hvis det er dig, så vent ikke, men send os en ansøgning.
Du er velkommen til at kontakte Afdelingsleder Hanne Kaagaard på tlf.: 23629963 for at høre mere om stillingen.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Arbejdssted: Sundhedscentret, Kolding Kommune

Arbejdstid: 37 timer/ugen
Ansættelsestidspunkt: 1. marts 2024
Løn: Lønnen vil blive fastsat efter principperne for ny løn i henhold til stillingens funktioner og ansøgerens kvalifikationer
Terapeuterne er selvtilrettelæggende og planlægger arbejdet i dagtimerne mellem kl. 6.00-18.00.

Ansøgningsfrist: onsdag d. 17. januar 2024
Ansættelsessamtaler: torsdag d. 25. januar 2024

Kolding Kommune er en røgfri arbejdsplads

Ansøgning sendes elektronisk via knappen "Søg stillingen".

Forud for ansættelse indhenter Kolding Kommune straffeattest/børneattest, når loven kræver det, eller stillingen i øvrigt berettiger til det.

Kolding Kommune opfordrer alle interesserede uanset alder, køn, handicap, religion og etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=2f46aeaa)
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Fysioterapeut", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Kolding.

Jobbet er oprettet på vores service den 21.12.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Fysioterapeut
  • Kolding
  • Onsdag den 17. januar 2024

Lignende jobs

  • Fysioterapeut i Sydjylland

    Har du lyst til at hjælpe andre studerende på Fysioterapeutuddannelsen, som har brug for at høre om studiet fra en erfaren studerende? Har du en imødekommende holdning og har du evnen til at lytte .
    • Fysioterapeut
    • Sydjylland
    Få mere info
  • Fysioterapeut i Sydjylland

    Vores dygtige fysioterapeut har søgt nye udfordringer i Sundhed og træning, [xxxxx] Vi søger derfor nysgerrigt efter en ny kollega.Vi søger en kollega, som har lyst og mod på, arb..
    • Fysioterapeut
    • Sydjylland
    Få mere info
  • Fysioterapeut i Kolding

    Vores dygtige fysioterapeut har søgt nye udfordringer i Sundhed og træning, Kolding kommune. Vi søger derfor nysgerrigt efter en ny kollega. Vi søger en kollega, som har lyst og mod på, arbejde..
    • Fysioterapeut
    • Kolding
    Få mere info
  • Fysioterapeut i Sydjylland

    Esbjerg Sundhedscenter søger en fysioterapeut pr. 1. august 2024. Arbejdstiden er 37 timer pr. uge eller efter aftale.Hvad kan vi tilbyde:Har du lyst..
    • Fysioterapeut
    • Sydjylland
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som fysioterapeuter i Kolding

Herunder ser du udviklingen i udbudte fysioterapeut i Kolding over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal fysioterapeuter.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte fysioterapeuter over tid

Dato Alle jobs som fysioterapeuter
2. juni 2024 2
1. juni 2024 2
31. maj 2024 2
30. maj 2024 2
29. maj 2024 1
28. maj 2024 1
27. maj 2024 1
26. maj 2024 1
25. maj 2024 1
24. maj 2024 1
23. maj 2024 1
22. maj 2024 1
21. maj 2024 1
20. maj 2024 1
19. maj 2024 1
18. maj 2024 1
17. maj 2024 1
16. maj 2024 1
15. maj 2024 2
14. maj 2024 2
13. maj 2024 2
12. maj 2024 2
11. maj 2024 2
10. maj 2024 2
9. maj 2024 2
8. maj 2024 2
7. maj 2024 2
6. maj 2024 2
5. maj 2024 2
4. maj 2024 2
3. maj 2024 2