Fysioterapeut til medicinsk gruppe, Fysio- og ergoterapeutisk afdeling, Nykøbing F Sygehus

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Midt-og Vestsjælland

Kan du arbejde med høj faglighed i korte patientforløb?

En af vores mangeårige medarbejdere har valgt at gå på pension. Vi søger derfor en fysioterapeut til fast ansættelse pr. 1. februar 2024 (gerne før) i medicinsk gruppe. Stillingen er på 30-37 timer pr. uge.

Når sygdom ændrer livet, er der behov for en fysioterapeut, der struktureret og empatisk kan gøre en forskel både for patienten og for vores sundhedsfaglige kolleger på og udenfor sygehuset. Om du har mange års erfaring på det medicinske område eller er en nysgerrig og lærelysten nyuddannet fysioterapeut, betyder mindre. Vi tilpasser vores mentorordning til dine læringsbehov, så du kommer trygt fra start og hurtigt finder dit faglige fodfæste hos os og i patientforløbene.

Din arbejdsdag hos os

Du bliver en del af en tværfaglig gruppe med fysio- og ergoterapeuter og en nærværende ledelse, som bogstaveligt talt er lige rundt om hjørnet.

Du kommer til at bidrage til den tværfaglige opgaveløsning på de medicinske sengeafsnit samt Intensivafsnittet. Her vil du få en kompleks og dynamisk arbejdsdag med korte, intense forløb, hvor mange af dine fysioterapeutiske kompetencer kommer i spil, herunder bl.a.

  • Vurderinger af funktionsevne, genoptrænings- og/eller hjælpemiddelbehov
  • Henvisninger til andre forløb
  • Bred kontaktflade med pårørende
  • Tværfagligt samarbejde
  • Generalistkompetencer, når der er brug for at opgaveløse på tværs, så alle kommer i mål med dagens opgaver

I medicinsk gruppe har man hver især det primære ansvar for et speciale for at kunne specialisere sig i enkelte fagområder. I denne stilling er det særlige fokus på mave-tarm- samt hjerteafsnittet, hvor du vil få ansvaret for den fysioterapeutiske del af patientforløbene. Derudover vil du sammen med resten af den medicinske gruppe skulle opgaveløse på lungeafsnittet, Intensiv og geriatrisk afsnit. Uanset i hvilket speciale du vurderer en patient, vil du være en vigtig ressource for vores læger og sygeplejersker. Derfor er det afgørende for os, at du:

  • Har interesse for – og meget gerne erfaring med – den medicinske patient
  • Reflekterer, fordyber dig og aktivt bidrager til udviklingen af patientforløbene
  • Har mod til at prioritere, hvor der er mest brug for dig i hverdagen
  • Har øje for patientens præferencer, sammenhængskraft og gode patientforløb

Du vil dagligt kommunikere mundtligt og skriftligt med mange forskellige fagpersoner internt som eksternt for at give patienterne den bedste behandling. Det er derfor afgørende, at du har overblik over patientforløbene og din egen rolle heri samt indgår konstruktivt og fagligt i dialogen med dine samarbejdspartnere.

Udvikling

Kompetenceudvikling er en del af vores hverdag. Vi har fokus på at øge og sprede vores kompetencer ift. de fire dimensioner "læring", "faglighed", "organisation" samt "relationer". Du vil derfor få masser af muligheder, og god støtte fra både dine kolleger og vores udviklingsterapeut, til at udvikle dine kompetencer ift. indsatsområder, samt til at få gode ideer og retningslinjer til at spille sammen til gavn for patienter og pårørende.

Om os

Nykøbing F Sygehus fusionerer med Sjællands Universitetshospital pr. 1. januar 2024. For Fysio- og ergoterapeutisk afdeling på Nykøbing F Sygehus betyder det, at vi fortsat er en selvstændig afdeling med egen Chefterapeut og Overterapeut, men at vi arbejder frem mod et tættere samarbejde med fysio- og ergoterapeuterne på Sjællands Universitetshospital.

I hverdagen vil du få ca. 30 engagerede kolleger, som alle arbejder ud fra den forståelse, at det meningsfulde arbejde er at støtte patienten i at opnå bedst mulige funktionsevne i dennes palliations- og rehabiliteringsforløb.

Afdelingen er opdelt i tværfaglige specialegrupper inden for ortopædkirurgi, medicin, apopleksi/geriatri samt børn. Samtidig har vi stort fokus på at være én afdeling med fælles opgaveløsning, så alle kommer godt i mål med dagen.

Vi er en respekteret faggruppe på sygehuset med et veletableret tværfagligt samarbejde med læger, diætister, sygeplejersker og assistenter.

Afdelingen er bemandet alle årets dage. Arbejdstiden for fysioterapeuterne planlægges i tidsrummet fra kl. 07.30-17.00 på hverdage med fast vagtplan i et 4-ugersrul. Efter introduktion indgår du i weekendvagt ca. hver 2. måned samt enkelte helligdage om året, hvor du dækker alle specialer på generalistniveau.

Det er en kerneværdi for os at arbejde fleksibelt med vagtplanlægning, så der i videst mulige omfang tages hensyn til individuelle behov og ønsker, og vi er gode til at hjælpe hinanden med så vidt som muligt at få ønskerne til at hænge sammen.

Samtaler forventes afholdt torsdag d. 30. november.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Fysioterapeut", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende på Midt-og Vestsjælland

Jobbet er oprettet på vores service den 13.11.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Fysioterapeut
  • Midt-og Vestsjælland
  • Søndag den 26. november 2023

Lignende jobs

  • Fysioterapeut på Midt-og Vestsjælland

    Vil du være med til at udvikle sundhedsarbejdet og have mulighed for få medbestemmelse og beslutningsmandat i dit daglige arbejde?Vi søger en fysioterapeut til fast stilling på 32-37 timer, på .
    • Fysioterapeut
    • Midt-og Vestsjælland
    Få mere info
  • Fysioterapeut i Ringsted

    MARSELISBORG (En del af Carelink Gruppen) søger fysioterapeut til vores center i Ringsted. Vi søger en fysioterapeut som kan undervise i motion, funktionel træning, mindfulllnes og mestring på .
    • Fysioterapeut
    • Ringsted
    Få mere info
  • Fysioterapeut i Haslev

    Vi søger en fysioterapeut til et vikariat på 32 timer pr. uge fra 5. august 2024 til d. 20. december 2024 Ønsker du at opleve en arbejdsplads, hvor patienterne og deres behov er i centrum, .
    • Fysioterapeut
    • Haslev
    Få mere info
  • Fysioterapeut (vikar) i Holbæk

    Her er chancen for at prøve dig selv af i en spændende stilling på børneområdet, måske med orlov fra din nuværende arbejdsplads?Til Videnshuset i Børnespecialcenteret søger vi en barselsvikar f..
    • Fysioterapeut
    • Holbæk
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som fysioterapeuter på Midt-og Vestsjælland

Herunder ser du udviklingen i udbudte fysioterapeut i Midt-og Vestsjælland over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal fysioterapeuter i Midt-og Vestsjælland.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte fysioterapeuter i Midt-og Vestsjælland over tid

Dato Alle jobs som fysioterapeuter
15. juni 2024 10
14. juni 2024 10
13. juni 2024 10
12. juni 2024 12
11. juni 2024 12
10. juni 2024 12
9. juni 2024 12
8. juni 2024 12
7. juni 2024 13
6. juni 2024 13
5. juni 2024 13
4. juni 2024 11
3. juni 2024 10
2. juni 2024 10
1. juni 2024 10
31. maj 2024 10
30. maj 2024 10
29. maj 2024 10
28. maj 2024 10
27. maj 2024 10
26. maj 2024 11
25. maj 2024 11
24. maj 2024 11
23. maj 2024 11
22. maj 2024 10
21. maj 2024 12
20. maj 2024 12
19. maj 2024 12
18. maj 2024 12
17. maj 2024 12
16. maj 2024 10