Fysioterapeut med psykiatrisk erfaring søges til [xxxxx]

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Odense C

Vi søger en fysioterapeut til vores intensiv team, som arbejder med de mest syge og sårbare i døgnafsnittet. Stillingen er på 37 timer ugentligt i blandede vagter med 2 faste aftenvagter om ugen. Desuden arbejde hver 6. weekend i dag/aftenvagt. Ansættelse fra 1. april 2024 eller efter aftale.

Vi er et afsnit der, teambaseret og tværfagligt, arbejder med behandling af børn og unge fra 6 år til og med 17 år. I døgnafsnittet har vi 17 senge, der er fordelt i åbent og lukket afsnit og mellem spise- og almen team. Intensivteamet varetager 3 pladser, som vil kunne ligge i hhv. lukket regi, åbent regi og/eller i spiseteamet. Foruden sengepladserne har vi 6 pladser til dagsbørn, som modtager behandling i dagstimerne.

Hos os er patienten og dennes pårørende i centrum, og vi arbejder ud fra de værdier og målsætninger der er gældende i psykiatrien. Vi arbejder målrettet med at nedbringe tvang og blive et bæltefrit afsnit. Vi har fokus på at arbejde med safewards-modellen, kommunikativ deeskalering og sanseintegrationsmetoder. Desuden har vi fokus på at tilbyde og implementere fysisk aktivitet hos alle patienter i tilpasset og gradueret grad.

Patienter som tilbydes et intensivt forløb kan fx være patienter, der ikke profiterer tilstrækkeligt af nuværende behandlingsindsats, befinder sig i en urolig tilstand, har haft mange indlæggelser, har lav sygdomsindsigt eller en historik med tvang. Målet med behandlingen er, at patienten opnår stabilisering, alliance og højere funktionsniveau. Indsatsen er målrettet reducering i brugen af tvang, tværfaglig udredende og behandlende indsats omkring patienten under indlæggelsen samt tilstræbelse af udskrivelser, der fører til rehabilitering og trivsel. Der ydes en højere bemanding, mere tæt opfølgning og justering i behandlingsindsatsen.

Som fysioterapeut i intensivteamet vil du have din faste gang i døgnafsnittet, hvor de intensive patienter er indlagt. Du vil have et tæt samarbejde med ergoterapeuten i teamet samt med det øvrige miljøpersonale i afsnittet. Du vil også komme til at arbejde tæt sammen med afdelingens læger og du vil få stor indflydelse på patienternes behandlingsforløb under indlæggelsen. Du vil derudover skulle samarbejde med afdelingens øvrige terapeuter (3 fysioterapeuter og en ergoterapeut) og du har mulighed for fast og løbende sparring indenfor det fysioterapeutiske felt med andre psykiatriske fysioterapeuter.

Vi leder efter en kollega der:
  • Er uddannet fysioterapeut, meget gerne med psykiatrisk erfaring og erfaring med familiearbejde.
  • Har lyst til og flair for at arbejde med unge mennesker med psykiatriske, sociale og fysiske problemstillinger.
  • Gerne har erfaring med at arbejde med sanseintegration.
  • Du har lyst til at arbejde selvstændigt indenfor dit monofaglige felt i tæt samarbejde med afdelingens øvrige personale og andre tværfaglige samarbejdspartnere.
  • Arbejder for at skabe et godt og positivt arbejdsmiljø.
  • I samarbejde med oversygeplejersken er med til løbende at udvikle stillingen og give input til relevante arbejdsopgaver og funktioner.

Vi tilbyder til gengæld:
  • En engageret og faglig dygtig personalegruppe, der glæder sig til at lære vores nye kollega at kende.
  • Et tæt samarbejde med ergoterapeut og de øvrige tværfaglige kollegaer i intensivteamet.
  • Mulighed for sparring og samarbejde med mange forskellige faggrupper.
  • Mulighed for medindflydelse i behandlingsindsatsen af de intensive patienter.
  • Fokus på høj faglighed og kontinuerlig udvikling af denne, fx i form af temadage og relevante kurser.
  • Fast introduktionsprogram med diverse relevante kurser heriblandt konflikthåndteringskursus.
  • Et godt arbejdsklima og spændende opgaver.
  • Løbende supervision.
  • Mulighed for indflydelse på arbejdstider.


Løn og ansættelsesforhold sker i henhold til overenskomst mellem Danske Fysioterapeuter og Regionernes Lønnings- og takstnævn og er omfattet af lokal løndannelse, hvilket betyder, at der ved samtalen skal drøftes gensidige forventninger til dit lønniveau. Såfremt du ikke allerede er ansat ved Region Syddanmark, vil der være en prøvetid på tre måneder. Der indhentes børneattest.

Vi skal gøre opmærksom på, at Børne- og Ungdomspsykiatri Odense er en røgfri arbejdsplads.

Ansøgningsfristen er onsdag den 31. januar 2024. Ansættelsessamtaler afholdes tirsdag den 6. februar 2024.

Vil glæder os til at høre fra dig!

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte oversygeplejerske Maja Kate Pedersen på mail [email protected] eller på mobil 29654812 på hverdage mellem kl. 13-15.00.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Fysioterapeut", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Odense C.

Jobbet er oprettet på vores service den 8.1.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Fysioterapeut
  • Odense C
  • Onsdag den 31. januar 2024

Lignende jobs

  • Fysioterapeut i Odense C

    Kunne du tænke dig et sjovt og meningsfuldt trænerjob, som giver dig mere energi, end det tager fra dig?Et friskt afbræk fra hverdagen, hvor du kan gøre en mærkbar forskel for en positiv målgru..
    • Fysioterapeut
    • Odense C
    Få mere info
  • Fysioterapeut i Odense

    Hunderupgruppen søger fysioterapeut på deltid 32 timer ugentlig i en fast stilling. Vores fælles motto er ”Det har jeg ikke prøvet før, så det kan jeg sikkert også”Om osHunderupgruppen, som er e..
    • Fysioterapeut
    • Odense
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som fysioterapeuter i Odense C

Herunder ser du udviklingen i udbudte fysioterapeut i Odense C over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal fysioterapeuter.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte fysioterapeuter over tid

Dato Alle jobs som fysioterapeuter
17. maj 2024 1
16. maj 2024 1
15. maj 2024 1
14. maj 2024 1
13. maj 2024 1
12. maj 2024 1
11. maj 2024 1
10. maj 2024 1
9. maj 2024 1
8. maj 2024 1
7. maj 2024 1
6. maj 2024 1
5. maj 2024 1
4. maj 2024 1
3. maj 2024 1
2. maj 2024 1
1. maj 2024 1
21. april 2024 1
20. april 2024 1
19. april 2024 1
18. april 2024 1
17. april 2024 1