Fysioterapeut til Genoptræning og Rehabilitering

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Rødovre

Om jobbet

Brænder du for det tværfaglige rehabiliterende samarbejde om og med borgerne, hvor du bliver ansvarlig for at skabe gode rehabiliterende forløb sammen med et tværfagligt hold rundt om borgerne?

Hvis ja, så er du lige den fysioterapeut vi står og mangler.

Vi søger en dedikeret og engageret fysioterapeut 37 timer om ugen til den rehabiliterende indsats i Rødovre Kommune.

Hvis du brænder for at gøre en positiv forskel i menneskers liv, ønsker at være en del af et ambitiøst team i rivende udvikling og har erfaring inden for rehabiliterende indsatser, så er du den fysioterapeut, vi søger.

Vores fornemmeste opgave er at hjælpe borgerne med at opnå størst mulig selvstændighed og uafhængighed. Som en del af vores ambitiøse og dynamiske team spiller du en afgørende og central rolle i at tilbyde de allerbedste borgerforløb i samarbejde med Hjemmeplejen.

Din vigtigste opgave vil være at støtte borgerne i deres rehabiliterings- og genoptræningsbehov, både i deres hjem og i deres nærmiljø.

Rehabilitering og Udredning er en tværfaglig og dynamisk gruppe, der består af dedikerede medarbejdere med baggrund inden for ergoterapi, sygepleje og fysioterapi.

Din profil

Vi forventer at du:

  • Ser hjemmet som naturlig ramme til at levere rehabilitering og genoptræning med stor overførelsesværdi til borgerens hverdag
  • Har et godt overblik, kan arbejde selvstændigt, men også agere i en tværfaglig opgaveløsning og i et tværfagligt team
  • Har et stort engagement samt en åben og nysgerrig tilgang til sine omgivelse
  • Har erfaring og viden med at vejlede og instruere borgere, plejepersonale og andre aktører i at arbejde med borgerens samlede ressourcer
  • Er åben for sparring med dine kolleger, idet vi vægter vidensdeling og kollegial supervision højt i vores praksis.

Derfor skal du vælge os

Stillingen er organisatorisk placeret i Genoptræning og Rehabilitering.

Vi har base i et fantastisk hus, hvor Døgnrehabilitering også bor. Vi er en arbejdsplads med stor fokus på den borgerrettede indsats. Vi samarbejder med alle og skaber løsninger i fællesskab. Vi sætter gerne fagligheden fri for at opnå de gode løsninger, som baserer sig på et solidt vidensgrundlag.

Organisationen har mange dygtige og kompetente medarbejdere, der kan lide at være en del af et tværfagligt miljø, hvor alle er med til at bidrage til, og sikre sammenhængende forløb for borgerne.

Vi sætter pris på det sociale og kollegiale fællesskab.

Løn- og ansættelsesvilkår

I henhold til gældende overenskomst og efter aftale med den forhandlingsberettigede organisation.Arbejdstiden er 37 timer om ugen med start 1. januar 2024.

Hvis du vil vide mere

Se mere på www.rk.dk. Du er også velkommen til at kontakte leder af Genoptræning og Rehabilitering Sara Roikjær tlf. 30 76 81 61.

Arbejdssted: Genoptræning og Rehabilitering, Slotsherrens Vænge 6.

Ansøgning

Send din ansøgning online med relevante bilag og referencer, så vi har den senest 17. november 2023. Klik på knappen ’Ansøg online’/’Søg jobbet’ for at sende din ansøgning.

Om os

Arbejdstiden i Rødovre Kommune er røgfri. Vi ser mangfoldighed som en styrke. Derfor opfordrer vi alle uanset alder, køn, handicap, livsstil, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge job i kommunen. Vi tilbyder vores medarbejdere en trivsels- og sundhedsordning med bl.a. fysioterapi, helbredstjek og massage.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Fysioterapeut", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Rødovre.

Jobbet er oprettet på vores service den 2.11.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Fysioterapeut
  • Rødovre
  • Fredag den 17. november 2023

Lignende jobs

  • Fysioterapeut i Ballerup

    Er du praktiserende fysioterapeut med eget CVR-nummer eller tilknyttet en klinik? Har du både erfaring, den videre uddannelse, og mest af alt en stor lyst til at arbejde med klienter med kroniske o..
    • Fysioterapeut
    • Ballerup
    Få mere info
  • Fysioterapeut i Hvidovre

    Vil du være en del af en fællesskabskultur, hvor vi fejrer vores succeser? Da vores kollega går på barsel, søger vi en ny kollega, der kan fortsætte det gode arbejde. Vi arbejder seriøst med..
    • Fysioterapeut
    • Hvidovre
    Få mere info
  • Fysioterapeut i Storkøbenhavn

    Vil du være med til at sætte fokus på en kropslig tilgang til børns udvikling og deltagelsesmuligheder i legende fællesskaber i dagtilbud og indskoling? Så søg endelig en af de nye stillinger hos o..
    • Fysioterapeut
    • Storkøbenhavn
    Få mere info
  • Fysioterapeut i Hvidovre

    To af vores gode fysioterapeuter skal læse videre til september. Derfor er der nu mulighed for at blive en del af Den Ambulante Genoptræning i Hvidovre. Vi søger to engagerede fysioterapeuter, m..
    • Fysioterapeut
    • Hvidovre
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som fysioterapeuter i Rødovre

Herunder ser du udviklingen i udbudte fysioterapeut i Rødovre over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal fysioterapeuter.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte fysioterapeuter over tid

Dato Alle jobs som fysioterapeuter
28. maj 2024 2
27. maj 2024 2
26. maj 2024 2
25. maj 2024 2
24. maj 2024 2
23. maj 2024 2
22. maj 2024 2