To fysioterapeuter søges til privat klinik

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Sæby

To fysioterapeuter søges til privat klinik

BeneFiT Sæby søger to nye fysioterapeuter med en arbejdstid på 37 timer ugentligt med tiltrædelse hurtigst muligt eller efter aftale. Den ene stilling er en fastansættelse, hvor den anden er et barselsvikariat til og med august 2023.

Vi søger to personer som er udadvendte, smilende og besidder et godt humør. Du skal være i stand til at arbejde selvstændigt i en travl og omskiftelig hverdag, men du skal også formå at løfte i flok. Vi lægger stor vægt på, at du er fleksibel og er i stand til at sætte kunderne først. Du skal være i besiddelse af et kørekort og have egen bil til rådighed.

Som vores nye fysioterapeut vil du komme til at opleve stor variation i arbejdsopgaverne som både er indenfor og udenfor den offentlige sygesikring. Du skal varetage individuelle behandlinger, men også i høj grad holdtræning. Vi forestiller os, at du har interesse og eller erfaring med manuel behandling, da stillingen indebærer behandling af en bred vifte af patienter. Hvis du samtidig er faglig ambitiøs og brænder for at udvikle dig indenfor faget, så er det kun et plus.

På klinikken er der adgang til træningssal, holdtræningssal og moderne behandlingsudsyr i form af Ergo Trainer, Ultralydsscanning, High Power Laser og NMES.

Du får 12 skønne kolleger der sammen danner et velfungerende hold, hvor stemningen er god og omgangstonen er uformel og kammeratlig.

Dine arbejdertider vil være fordelt udover klinikkens åbningstider, og du skal forvente at have to sene vagter til kl. 18:00.

BeneFiT Sæby er en del af virksomheden BeneFiT Nord som også har afdelinger i Frederikshavn og Skagen. Du kan læse mere om BeneFiT Sæby på https://www.benefit.dk/saeby.

Du vil blive ansat som funktionær med løn efter kvalifikationer.

Vi indkalder løbende kvalificerede ansøgere til samtale, så du må meget gerne sende din ansøgning samt CV hurtigst muligt.

Ansøgning fremsendes til:

Lasse Knudsen

[email protected]

Telefon: 98 46 16 50

For yderligere spørgsmål kan der rettes henvendelse via overstående kontaktoplysninger.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Fysioterapeut", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Sæby.

Jobbet er oprettet på vores service den 4.6.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Fysioterapeut
  • Sæby
  • Mandag den 04. juli 2022

Lignende jobs

  • Fysioterapeut i Frederikshavn

    PPR i Frederikshavn søger hurtigst muligt eller senest 1. august 2024 en fysioterapeut til et vikariat i specialteamet. Stillingen er på 37 timer pr. uge og indtil 30. april 2025.PPR i Frederik..
    • Fysioterapeut
    • Frederikshavn
    Få mere info
  • Fysioterapeut i Nørresundby

    Kunne du tænke dig et sjovt og meningsfuldt trænerjob, som giver dig mere energi, end det tager fra dig?Et friskt afbræk fra hverdagen, hvor du kan gøre en mærkbar forskel for en positiv målgru..
    • Fysioterapeut
    • Nørresundby
    Få mere info
  • Fysioterapeut i Aalborg

    Kunne du tænke dig et sjovt og meningsfuldt trænerjob, som giver dig mere energi, end det tager fra dig?Et friskt afbræk fra hverdagen, hvor du kan gøre en mærkbar forskel for en positiv målgru..
    • Fysioterapeut
    • Aalborg
    Få mere info
  • Fysioterapeut i Aalborg

    Ved Fysio- og Ergoterapiafdelingen, Aalborg Universitetshospital er en fast stilling som fysioterapeut, 37 timer om ugen, ledig med tiltrædelse 1. august 2024. Stillingen er i Team Rehab med pr..
    • Fysioterapeut
    • Aalborg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som fysioterapeuter i Sæby

Herunder ser du udviklingen i udbudte fysioterapeut i Sæby over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal fysioterapeuter.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte fysioterapeuter over tid

Dato Alle jobs som fysioterapeuter
17. maj 2024 1
16. maj 2024 1
15. maj 2024 1
14. maj 2024 1
13. maj 2024 1
12. maj 2024 1
11. maj 2024 1
10. maj 2024 1
9. maj 2024 1
8. maj 2024 1
7. maj 2024 1
6. maj 2024 1
5. maj 2024 1
4. maj 2024 1
3. maj 2024 1
2. maj 2024 1
1. maj 2024 1
30. april 2024 1
29. april 2024 1