Specialeansvarlig Fysioterapeut for Skadestue, Ortopædkirurgi og Akut speciale

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Slagelse

Fysioterapiafdelingen er en dynamisk afdeling, med fokus på faglighed, faglig sparring og udvikling. Vi er i konstant forandring fordi vi arbejder på et Akut Sygehus, hvor hverdagen sjældent er forudsigelig.

Vi arbejder målrettet efter at blive dygtigere hver eneste dag. Både dygtigere til at tage os af vores patienter, men også dygtigere til at være gode kollegaer og gode til at samarbejde på tværs af afdelinger. Vi ved, at man i det gode samarbejde og i den dybe faglighed finder kilden til det gode arbejdsliv. Som afdeling, prioriterer vi arbejdsmiljø og trivsel højt. Vi har plads til forskelligheder og humør, da vi udvikler os, når vi er trygge. I de rammer tør vi udfordre hinanden og vores vanlige praksis.

Med ovenstående ambitiøse rammer, søger vi en dygtig og faglig engageret speciale-ansvarlig fysioterapeut i en specialegruppe der har funktion i skadestuen, i ortopædkirurgien og akut afdelingen. Du skal fagligt stå i spidsen for en gruppe fysioterapeuter der består af ca. 12 fysioterapeuter, som varetager fysioterapi på nævnte afdelinger samt har enkelte ambulante funktioner. Vi er som de eneste i Danmark en afdeling der har fysioterapeuter i skadestuen og som varetager en DVT screenings funktion på akut afdelingen. Det er områder vi selv har udviklet, selvfølgelig i nært tværfagligt samarbejde med afdelingerne, og det illustrerer godt vores kreativitet og mod til at arbejde innovativt.

Sammen med speciale gruppen, øvrige speciale-ansvarlige og ledelsen skal du være med til at fastholde og udvikle høj faglighed, med fokus på kvalitet for patienten. Du vil i høj grad have indflydelse på hverdagen, og hvilke nye faglige tiltag vi skal prioritere. Som faglig ansvarlig har du en samlende funktion i gruppen ved, i samarbejde med ledelsen, at sikre at alle arbejder efter samme mål, samt sikrer godt samarbejde og trivsel.

Vi forventer at du:

  • Har minimum 2 års erfaring indenfor ortopædkirurgi eller akut området.
  • Relevant efter- og videre uddannelse indenfor det aktuelle speciale tilstræbes.
  • Har kompetencer og/eller interesse indenfor kvalitetsudvikling, projektarbejde og kompetenceudvikling eksempelvis Skill Stations, simulation, kompetence profiler og kompetencekort.
  • Interesse for litteratursøgning og kritisk vurdering af litteratur samt implementering af ny viden i praksis inden for givne rammer.
  • Kan navigere i en politisk styret organisation
  • Der lægges vægt på åbenhed, engagement, synlighed, gennemslagskraft, samarbejdsevne og troværdighed i udøvelsen af opgaven.

I Fysioterapien på Slagelse Sygehus er vi 50 medarbejdere, her af 4 specialansvarlige fysioterapeuter, 2 kliniske undervisere, 2 SSA, 2 sekretærer, 1 souschef og 1 overfysioterapeut. Vi lægger vægt på, at have respekt for hinanden og at der skal være plads til forskelligheder, tolerance og humor i et rum med meningsfulde udfordringer og relevant støtte. Vi er gode til at etablere udviklingsprojekter og processer, for at højne og optimere vore patientforløb, hvilket giver vore medarbejdere en indholdsrig, spændende og udfordrende dagligdag.

På Slagelse Sygehus indebærer arbejdet en høj grad af tværfaglighed, der er et tæt samarbejde med ergoterapeuter, læger og plejepersonale.

Sygehuset er et uddannelsessted og vi har jævnligt fysioterapistuderende: Det er forventeligt at du følges af fysioterapeutstuderende med jævne mellemrum. Vi har en såkaldt mentor-ordning: Mentoren har ansvaret for den studerende kommer med til patienter, har ansvar for det samlede patientforløb, som den studerende er involveret i, sikrer relevant patientintervention, dokumentation, afklaring/søgning af hjælpemidler og genoptræningsplaner. Men hvor vores kliniske underviser tager sig af den faglige sparring, vejledning, opnåelse af læringsmål, eksamener osv.

Vi forventer, at du har de nødvendige faglige kompetencer. Vi forventer, at du har faglige og personlige kompetencer i forhold til at undervise, sparre med mono- og tværfaglige samarbejdspartnere. Vi forventer, at du besidder kompetencer i forhold til faglig udvikling, evne og vilje til at kunne vurdere forskning og eventuelt deltage i forskningsprojekter.

Vi arbejder med kompetence udvikling på mange niveauer. For eksempel Skill Stations, MUS samtaler, Kompetencekort, Simulation, studiebesøg, temadag, workshops og mere.

I stillingen som speciale-ansvarlig fysioterapeut er der ikke ledelsesansvar, men du skal være i stand til at indgå i faglige diskussioner med kollegaer, samarbejdspartnere og ledere. Samt kunne være med til at tage beslutninger i forhold til faglige evalueringer, udvikling og nytænkning og hjælpe med at klæde din ledelse på i forhold til fag- og ressource-diskussioner. Du vil være den fagperson, som ledelsen indhenter faglig viden og indsigt hos. Det vil sige, at ledelsen er afhængig af din faglige kompetencer og din faglige indsigt i fagspecifik viden, forskning og fremtidsperspektiver.

Som nyansat i afdelingen har vi en solid introduktion, hvor der vil være tilkoblet mentor, sparring og hyppig opfølgning med ledelsen.

Forskning i Afdelingen

Sygehusets selvstændige tværfaglige forskningsenhed, PROgrez har til huse i Fysioterapien. Fysioterapien indgår ofte i projekter med PROgrez af varieret omfang, og med deres placering og vores voksende samarbejde, er der god mulighed for sparring og vidensdeling.

Der er ingen ansøgningsfrist: Ansættelsessamtaler holdes løbende og jobsøgningen stoppes når den rette kandidat er fundet.

Start dato kan vi snakke om, men gerne december 2023 eller januar 2024

Løn ifølge gældende overenskomst.

Du kan lære mere om os på følgende links:

Fysergo-brand (23video.com)

https://www.fysio.dk/fysioterapeuten/arkiv/nr.-7-2021/skadestue-pa-slagelse-sygehus-vi-er-faktisk-rigtig-gode-til-den-type-diagnoser

https://www.fysio.dk/nyheder/nyheder-2019/kompetenceprofil-skal-bane-vej-for-flere-fysioterapeuter-pa-skadestuerne

https://www.fysio.dk/nyheder/nyheder-2020/fysioterapi-pa-akutmodtagelser-er-en-specialfunktion

https://www.dr.dk/nyheder/regionale/sjaelland/laege-eller-fysioterapeut-blodpropundersoegelser-skifter-haender

Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til:

Overfysioterapeut Kim Poulsen, 2560 3428, [email protected]



Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Fysioterapeut", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Slagelse.

Jobbet er oprettet på vores service den 9.11.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Fysioterapeut
  • Slagelse
  • Søndag den 31. december 2023

Lignende jobs

  • Fysioterapeut på Midt-og Vestsjælland

    Vil du være med til at udvikle sundhedsarbejdet og have mulighed for få medbestemmelse og beslutningsmandat i dit daglige arbejde?Vi søger en fysioterapeut til fast stilling på 32-37 timer, på .
    • Fysioterapeut
    • Midt-og Vestsjælland
    Få mere info
  • Fysioterapeut i Ringsted

    MARSELISBORG (En del af Carelink Gruppen) søger fysioterapeut til vores center i Ringsted. Vi søger en fysioterapeut som kan undervise i motion, funktionel træning, mindfulllnes og mestring på .
    • Fysioterapeut
    • Ringsted
    Få mere info
  • Fysioterapeut (vikar) i Sorø

    Vi søger en kollega til vikariat for fysioterapeut med tiltrædelse snarest muligt. Vikariatet løber til og med 31/12 2024. Stillingen er på 32-37 timer efter ønske. Opgaverne vil være variered..
    • Fysioterapeut
    • Sorø
    Få mere info
  • Fysioterapeut i Lejre

    Vi søger en motiveret fysioterapeut i en deltidsstilling fra 1. august.Der vil være mulighed for at arbejde fleksibelt imellem 25-37 timer/uge. Opgaverne varierer fra “en til en” behandling, .
    • Fysioterapeut
    • Lejre
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som fysioterapeuter i Slagelse

Herunder ser du udviklingen i udbudte fysioterapeut i Slagelse over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal fysioterapeuter.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte fysioterapeuter over tid

Dato Alle jobs som fysioterapeuter
22. maj 2024 2
21. maj 2024 2
20. maj 2024 2
19. maj 2024 2
18. maj 2024 2
17. maj 2024 2
16. maj 2024 2
15. maj 2024 2
14. maj 2024 2
13. maj 2024 2
12. maj 2024 2
11. maj 2024 2
10. maj 2024 2
9. maj 2024 2
8. maj 2024 2
7. maj 2024 2
6. maj 2024 1
5. maj 2024 1
4. maj 2024 1
3. maj 2024 1
2. maj 2024 1
1. maj 2024 2
30. april 2024 1
29. april 2024 1
28. april 2024 1
27. april 2024 1
26. april 2024 1
25. april 2024 1
24. april 2024 1
23. april 2024 1
22. april 2024 2