Fysioterapeut til Akut afdelingen og Ortopædkirurgisk afdeling

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Slagelse

Fysioterapeut på Akutmodtagelsen og Ortopædkirurgisk afdeling, Fysioterapien Slagelse Sygehus

Som et medlem af Akut-speciale gruppen vil du have opgaver i Akutmodtagelsen og i mindre grad på ortopædkirurgisk afsnit. Du bliver en del af en fagligt stærk fysioterapigruppe og et tværfagligt team, hvor du er med til at modtage, vurdere, udarbejde genoptræningsplaner og gøre patienterne klar til udskrivelse eller overflytning til anden afdelingen. Du vil være tovholder på varetagelse af hurtig igangsættelse af fysioterapeutisk intervention, mobilisering samt sikre at patienten udskrives til trygge omgivelser.

På ortopædkirurgisk afdeling, vil du møde patienter, som er indlagt pga. traumer, amputation og almineligt forekommende ortopædkirurgiske diagnoser.

Vi lægger vægt på, at du har stærke fysioterapeutiske kompetencer i forhold til vurdering af patienter, at kunne træffe hurtige beslutninger samt har udpræget sans for samarbejdet med patienten og tværfaglige samarbejdspartnere. Tværfaglighed er vægtet højt da patientforløbene kræver et tæt samarbejde med læger, plejepersonale og vores ergoterapeutiske kolleger for at sikre den bedst mulige kvalitet: Vi har patienten i fokus.

Vores afdeling har været innovativ og etableret kompetencer i skadestue-fysioterapi der inkluderer diagnosticering via scanning samt behandling og udskrivelse. Vi har funktion i DVT screening og andre nye funktioner med fysioterapeuten som den centrale person i styring af patient flowet. Afhængig af dine kompetencer og erfaringer er det muligt at du kan indgå i DVT screening funktionen efter et internt kompetence udviklingsforløb. Som et første i Danmark har vi udviklet Skill-Stations i vores specialer som et tiltag for at sikre kvaliteten og fagligheden i specifikke funktioner og været initiativtager til en akut-uddannelse på Regions niveau. Vi er på nippet til også at inkludere Simulation i vores kompetenceudviklings portefølje.

Vi prioriterer som afdeling faglighed, arbejdsmiljø, udvikling og trivsel højt. Der skal være plads til forskelligheder og humør i et rum med meningsfulde udfordringer og relevant støtte. Professional udvikling er vægtet højt og vi er gode til at etablere udviklings projekter og processer for at hjælpe medarbejderne til at have en spændende, udfordrende og rig dagligdag. Det forventes at man er villig til at deltage i projekter og udviklingsforløb der kan komme ind imellem.

Vi har i fysioterapien fokus på at skabe et trygt arbejdsmiljø, hvor der skal være plads til forskelligheder og humor. I trygge rammer kan vi udfordre hinanden og vores vanlige praksis, og derigennem skabe udvikling. Du vil selvfølgelig få en grundig introduktion til dine opgaver, sygehuset, arbejdsgange og dine nye samarbejdspartnere. Vi arbejder meget ud fra et koncept om ”tryghed i opgaven”.

Sygehuset er et uddannelsessted og vi har løbende fysioterapistuderende: Det er forventeligt at du vil have medansvar for studerende med jævne mellemrum. Vi har en såkaldt mentor-ordning: Mentoren har ansvaret for den studerende kommer med til patienter, har ansvar for det samlede patientforløb, som den studerende er involveret i, sikrer relevant patientintervention, dokumentation, afklaring/søgning af hjælpemidler og genoptræningsplaner, men hvor vores kliniske underviser tager sig af den faglige sparring, vejledning, opnåelse af læringsmål, eksamener osv.

Vi sætter samarbejde, højt fagligt niveau, kollegial sparring, støtte og fleksibilitet meget højt hvor ledelsen stoler på fysioterapeuterne og giver stor autonomi samt stræber efter medinddragelse af medarbejderen, lydhørhed og tilgængelighed.

I samarbejde med vores tværfaglige forskningsenhed, PROgrez, lægger vi høj vægt på praksis-nær forskning og stræber efter implementering af resultaterne i den kliniske virkelighed. Da PROgrez har til huse i vores afdeling er der gode muligheder for vidensdeling.

Stillingen er på 37 timer/uge, der skal påregnes senvagter, weekend og helligdagsvagter.

Ansøgningsfrist tirsdag 20. februar 2024

Start dato er hurtigst muligt, men vi venter gerne på den rette kandidat.

Løn ifølge gældende overenskomst.

Har vi vakt din nysgerrighed kan du eventuelt lære mere på følgende links:

Fysergo-brand (23video.com)

https://www.fysio.dk/fysioterapeuten/arkiv/nr.-3-2020/lynkursus-i-lungeterapi-pa-slagelse-sygehus

https://www.dr.dk/nyheder/regionale/sjaelland/laege-eller-fysioterapeut-blodpropundersoegelser-skifter-haender

https://www.denoffentlige.dk/skadestue-bryder-faglige-graenser-og-oeger-kvaliteten

https://www.progrez.org/om-os/

Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til

Overfysioterapeut Kim M. Poulsen, tlf. 25603428, [email protected]

Souschef Charlotte M. Parnes, tlf. 93 56 72 94, [email protected]



Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Fysioterapeut", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Slagelse.

Jobbet er oprettet på vores service den 8.2.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Fysioterapeut
  • Slagelse
  • Tirsdag den 20. februar 2024

Lignende jobs

  • Fysioterapeut på Midt-og Vestsjælland

    Vil du være med til at udvikle sundhedsarbejdet og have mulighed for få medbestemmelse og beslutningsmandat i dit daglige arbejde?Vi søger en fysioterapeut til fast stilling på 32-37 timer, på .
    • Fysioterapeut
    • Midt-og Vestsjælland
    Få mere info
  • Fysioterapeut i Kalundborg

    Om jobbet Er du fysioterapeut og optaget af at følges med borgeren på vejen til at genvinde evnen til selvstændighed i livet? Så se med her! Vi søger en fysioterapeut til en fuldtidsstilling .
    • Fysioterapeut
    • Kalundborg
    Få mere info
  • Fysioterapeut i Sorø

    Vi søger en kollega til fast stilling med tiltrædelse 1 august. Stillingen er på 32-37 timer efter dine ønsker.Du vil i denne stilling skulle kombinere hverdagsrehabilitering med ambulante inds..
    • Fysioterapeut
    • Sorø
    Få mere info
  • Fysioterapeut (vikar) i Holbæk

    Her er chancen for at prøve dig selv af i en spændende stilling på børneområdet, måske med orlov fra din nuværende arbejdsplads?Til Videnshuset i Børnespecialcenteret søger vi en barselsvikar f..
    • Fysioterapeut
    • Holbæk
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som fysioterapeuter i Slagelse

Herunder ser du udviklingen i udbudte fysioterapeut i Slagelse over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal fysioterapeuter.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte fysioterapeuter over tid

Dato Alle jobs som fysioterapeuter
11. juni 2024 2
10. juni 2024 2
9. juni 2024 2
8. juni 2024 2
7. juni 2024 2
6. juni 2024 2
5. juni 2024 2
4. juni 2024 2
3. juni 2024 2
2. juni 2024 2
1. juni 2024 2
31. maj 2024 2
30. maj 2024 2
29. maj 2024 2
28. maj 2024 2
27. maj 2024 2
26. maj 2024 2
25. maj 2024 2
24. maj 2024 2
23. maj 2024 2
22. maj 2024 2
21. maj 2024 2
20. maj 2024 2
19. maj 2024 2
18. maj 2024 2
17. maj 2024 2
16. maj 2024 2
15. maj 2024 2
14. maj 2024 2
13. maj 2024 2
12. maj 2024 2