Fysioterapeut som udviklingskonsulent, Steno Diabetes Center Grønland & Terapiafdelingen på Dronning Ingrids Hospital...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Udlandet

Steno Diabetes Center Grønland (SDCG) og Terapiafdelingen på Dronnings Ingrids Hospital søger i samarbejde en fysioterapeut, der kan virke som udviklingskonsulent. Stillingen er på 40 t/ugentligt og gerne med start pr. 01.04.2024 eller efter aftale.

I Terapiafdelingen på Dronning Ingrids Hospital har vi brug for dig, der kan bidrage til udviklingen både organisatorisk, pædagogisk og fagligt og understøtte de øvrige terapeuter til fortsat udvikling i afdelingen. I SDCG vil du blive en del af indsatsen, der vedrører patientuddannelse af borgere med diabetes, KOL og hypertension. SDCG tilbyder som en del af centerets patientuddannelsen allerede rygestop-samtaler og ernæringsvejledning, men paletten ønskes udvidet, således at SDCG også tilbyder aktivitetsvejledning fra en fysioterapeut.

Derudover har vi brug for en udviklingsorienteret fysioterapeut med et visionært mindset, der kan være med til at udvikle SDCG’s tilbud i det nye træningslokale, der står klart i 2025 i den nye centerbygning. Gerne ved at indtænke digitale løsninger, der giver patienter, uanset bopæl i landet, mulighed for at deltage i træningsaktiviteter.

Vi tilbyder:
  • En unik mulighed for at bidrage til den forskningsmæssige, pædagogiske, faglige og organisatoriske udvikling inden for fysioterapi.
  • En dynamisk arbejdsdag med opgaver, der understøtter daglig drift og fremtidige udviklingsinitiativer.
  • Et tværfagligt samarbejdsmiljø, hvor du vil have mulighed for at etablere kontakter og netværke både internt og eksternt.


Vi søger dig, der:
  • Har en faglig relevant uddannelse inden for fysioterapi. Gerne med en akademisk overbygning.
  • Besidder erfaring inden for strategisk og dialogisk arbejde.
  • Kan formidle komplekst materiale skriftligt og mundtligt til forskellige interessenter.
  • Har kompetencer inden for konceptudvikling og projekthåndtering.
  • Demonstrerer stærke samarbejdsevner og evnen til at opbygge netværk.
  • Har forståelse for og erfaring med grønlandsk kultur og befolkning.


Om os:

Steno Diabetes Center Grønland (SDCG) åbnede 1. juli 2020 som en integreret del af Sundhedsvæsenet i Grønland. Området finansieres i fællesskab af Novo Nordisk Fonden og Grønlands Selvstyre. Vores vision er at forbedre den almene sundhed og livskvalitet for alle mennesker i hele landet med diabetes og udvalgte livsstilsrelaterede sygdomme såsom forhøjet blodtryk og kronisk obstruktiv lungesygdom.

Der fokuseres på behandling og patientuddannelse, forskning, tværgående samarbejde, kompetenceudvikling, telemedicin og kvalitet. Teamet består af en centerledelse og en tværfaglig kombination af administrative, sundhedsfaglige og forskningsmæssige medarbejdere og vil udvides gradvist i de kommende år. Fysisk ligger centeret indtil videre fordelt på Dronning Ingrids Hospital og Sundhedscenter i Nuuk. Steno Diabetes Center Grønland flytter i 2025 ind i en nyopført centerbygning i nærheden Dronning Ingrids Hospital og Sundhedscenter.
Drejebogen for SDCG kan ses på HER

Dronning Ingrids Hospital (DIH) er landshospital i Grønland.

Hospitalet er normeret til 191 senge fordelt på kirurgisk, medicinsk og intensivafdeling, samt patienthotel.
DIH har specialafdelinger for ortopædkirurgi, intern medicin, pædiatri, gynækologi og parenkymkirurgi.

Vi i Terapiafdelingen består af 11 fysioterapeuter, fire ergoterapeuter, to diætister, en ledende terapeut, fire tolke/medhjælpere, samt en receptionist. Afdelingen har gode faciliteter med træningssal, varmtvandsbassin og separate behandlingsrum. Vi er et team som har et godt sammenhold og som giver plads til forskellighed.

Som fysioterapeutisk vil der være weekendvagt hver 10. weekend.

Søger du faglige udfordringer, er du nysgerrig og kan du lide at arbejde bredt, så er et job i Det Grønlandske Sundhedsvæsen noget for dig.

Du kan læse mere om Det Grønlandske Sundhedsvæsen på www.gjob.gl

I Grønland er der rig mulighed for at leve et aktivt fritidsliv. Om sommeren er vandring, hvalsafari, jagt, fiskeri og sejlture oplagte aktiviteter. Vinteren byder på nordlys og masser af skiløb og hvis du bor nord for polarcirklen, kan du køre på hundeslæde. I de større byer findes der masser af kulturliv med sportsklubber, kunstudstillinger, koncerter, cafeer og restauranter. Du kan læse mere om den region jobbet er placeret i på www.peqqik.gl

Det Grønlandske Sundhedsvæsen – Bredde, udfordring og faglig stolthed

Det Grønlandske Sundhedsvæsen hører under Departementet for Sundhed, og er organiseret i 5 regioner, 8 kliniske områder, Landstandplejen, Det Grønlandske Patienthjem og sundhedsvæsenets Driftsområde.

Søger du faglige udfordringer, er du nysgerrig og kan du lide at arbejde bredt, så er et job i Det Grønlandske Sundhedsvæsen noget for dig.
Du kan læse mere om Det Grønlandske Sundhedsvæsen på www.gjob.gl

I Grønland er der rig mulighed for at leve et aktivt fritidsliv. Om sommeren er vandring, hvalsafari, jagt, fiskeri og sejlture oplagte aktiviteter. Vinteren byder på nordlys og masser af skiløb og hvis du bor nord for polarcirklen, kan du køre på hundeslæde. I de større byer findes der masser af kulturliv med sportsklubber, kunstudstillinger, koncerter, cafeer og restauranter. Du kan læse mere om den region jobbet er placeret i på www.peqqik.gl

Statsborgerskab

Såfremt du ikke er nordisk statsborger, gøres der opmærksom på, at ansættelsen er betinget af gyldig opholds- og arbejdstilladelse. Opholds- og arbejdstilladelse kan først ansøges ved aftalt ansættelse.

Løn og ansættelse

Løn- og ansættelsesvilkår, herunder ret til til- og fratrædelsesrejse og bohaveflytning, i henhold til den på tiltrædelsestidspunktet gældende aftale/overenskomst mellem Grønlands Selvstyre og pågældende forhandlingsberettigede organisation.

Kandidater, der besidder supplerende kvalifikationer udover de i ovenstående specificerede, såsom relevante diplom- eller masterniveauer, kan være berettiget til yderligere honorering i henhold til gældende overenskomst og virksomhedens retningslinjer. http://ppk.gl/?page_id=129

Bolig

Der anvises bolig efter de i Det Grønlandske Sundhedsvæsen til enhver tid gældende regler.

Ansøgning

Ansøgning bilagt kopi af relevante bilag skal sendes i PDF-format
via https://gjob.dk/sog-job/?page=details&VID=24-45

Startdato: 1. april 2024 eller efter aftale
Ansøgningsfrist: 25. februar 2024
Forventet ansættelsessamtaler: Uge 9

Kontakt

For yderligere information om stillingen kan Ledende terapeut Ditte Balle Ebbesen kan kontaktes på tlf.: (+299) 34 42 91 eller på e-mail: [email protected] eller Kontorchef for Steno Diabetes Center Grønland Mads Nyhus Kirk kan kontaktes på (+299) 28 31 43 eller e-mail: [email protected]. Telefonisk kontakt skal gerne ske efter kl. 11.30 dansk tid.

Oplysninger om DIH og Det Grønlandske Sundhedsvæsen kan findes på www.peqqik.gl, hvor der også findes skemaer, som skal udfyldes i forbindelse med ansøgningen.
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Fysioterapeut", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Udlandet

Jobbet er oprettet på vores service den 30.1.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Fysioterapeut
  • Udlandet
  • Søndag den 25. februar 2024

Lignende jobs

  • Fysioterapeut i Udlandet

    [xxxxx], Lumezzane, Brescia, Lombardy, Italy, is looking for 2 physiotherapists.Job descriptionPlanning and evaluating physiotherapy interventions, aimed at elderly guests, .
    • Fysioterapeut
    • Udlandet
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som fysioterapeuter i Udlandet

Herunder ser du udviklingen i udbudte fysioterapeut i Udlandet over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal fysioterapeuter i Udlandet.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte fysioterapeuter i Udlandet over tid

Dato Alle jobs som fysioterapeuter
28. maj 2024 1
27. maj 2024 1
22. maj 2024 1
21. maj 2024 1
20. maj 2024 1
19. maj 2024 1
18. maj 2024 1
17. maj 2024 1
16. maj 2024 1
15. maj 2024 1
14. maj 2024 1
13. maj 2024 1
12. maj 2024 1
11. maj 2024 1
10. maj 2024 1
9. maj 2024 1
8. maj 2024 1
7. maj 2024 1
6. maj 2024 1
5. maj 2024 1
4. maj 2024 1
3. maj 2024 1
2. maj 2024 1
1. maj 2024 1