Geotekniker/Civilingeniør med speciale indenfor geoteknik

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København S

Kunne du tænke dig at blive en del af vores geoteknik og Hydrogeologi afdeling i vores Civil Works & Geoscience division? Vi oplever stor vækst og efterspørgsel på geotekniske ydelser fra forundersøgelser, rådgivning og design til tilsyn både på land og vand og Geoscience området i Rambøll er i rivende udvikling, hvorfor vi søger nye kollegaer. Som geoteknikere i Rambøll deltager vi i store anlægsprojekter som jernbaner, broer, tunneler, og havne over hele verden samtidig med, at vi i Danmark udfører geotekniske undersøgelser, projektering og tilsyn inden for bygge- og anlægsbranchen i forbindelse med motorveje, broer, jernbaner, havne, bygninger og vindmøller. Vores aktuelle projekter inkluderer bl.a. Femern Bælt forbindelsen, Grøn gas på Lolland, Ny gasterminal i Gdansk, en lang række baneprojekter bl.a. Århus Hovedbanegård og Letbanen, udvidelse af Hillerødmotorvejen, store klimasikringsprojekter og nye byggerier i hovedstadsområdet samt vindmølleprojekter i USA, Taiwan, Holland, Tyskland og Japan. Er du vores nye Geotekniker? Klik på ansøg-knappen og start ansøgningsprocessen. Inviting bright minds Vil du flytte grænserne for dit fag, mens du udvikler dig i et miljø, hvor vi værdsætter samarbejde og tillid? Vi arbejder for at skabe en bæredygtig fremtid, og vi gør os umage for at sætte standarden for vores branche med inspirerende projekter og innovative løsninger. Hos os bliver du en del af en global virksomhed, der har haft succes siden 1945. Sammen går vi forrest og sætter positive aftryk på samfund, virksomheder og mennesker over hele verden. Dine ansvarsområder som geotekniker
Du bliver en del af afdelingen for Geoteknik og Hydrogeologi i vores Civil Works Geoscience division i Ørestad. Vores arbejde er præget af stærke kunderelationer til bygherrer, entreprenører og til de øvrige afdelinger i Rambøll med mulighed for at deltage i projekterne fra forundersøgelser til udførelse af det endelige design og opfølgning i udførelsesfasen. Kort sagt indeholder jobbet alle hjørner af geoteknikken. Vi løser ofte opgaverne i tæt samarbejde med andre afdelinger i Rambøll og i dialog med vores øvrige specialister inden for geokonstruktioner, geofysik og grundvand. Herigennem får vi løbende ny inspiration til fortsat innovation inden for det geotekniske fagområde. Afhængig af dine kompetencer og interesser vil du få mulighed for at arbejde med både store og små anlægs- og byggeprojekter. Dig og dine kompetencer Du har 2-8 års erfaring som geotekniker/ingeniør indenfor geoteknik og er i stand til at arbejde selvstændigt som i teams med følgende emner inden for geoteknikken: Tilbudsgivning, planlægning, udførelse og afrapportering af geotekniske forundersøgelser for byggeri og infrastruktur Jernbane geoteknik Projektering af fundamenter, pæleværker og dæmninger Udarbejdelse af arbejdsbeskrivelser og udbudsdokumenter for byggeri og anlægsprojekter Tilsyn og opfølgning med geotekniske forundersøgelser og udførelse i marken både offshore og onshore. Vi lægger vægt på, at du har ambitioner om at vokse personligt og fagligt ind i en rolle som fagprojektleder indenfor geoteknik. Det er en forudsætning at du har gode danskkundskaber i både skrift og tale, ligesom evnen til at bevare overblikket i en hektisk hverdag, er vigtig. Endvidere udviser du et stort fagligt engagement og nysgerrighed og deltager aktivt i den fortsatte udvikling af fagområdet i Rambøll. Sådan ansøger du Ansøg online. Vedhæft dit CV, motiveret ansøgning og relevante dokumenter, der viser, hvorfor du er den bedste kandidat til jobbet, og hvornår du kan starte. Vi glæder os til at læse din ansøgning. Deadline: 1 . maj 2023. Vi afholder dog samtaler løbende som vi modtager ansøgning for relevante kandidater


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Geograf/geolog", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i København S.

Jobbet er oprettet på vores service den 28.3.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Geograf/geolog
  • København S

Lignende jobs

  • Geograf/geolog i København Ø

    Har du lyst til at tackle en samfundskritisk opgave og rådgive beredskabet, når vejret bliver farligt? Er du klar til at gøre en forskel for civilsamfundet og en række andre brugere og samarbejdspa..
    • Geograf/geolog
    • København Ø
    Få mere info
  • Geograf/geolog i København Ø

    Har du lyst til at tackle en samfundskritisk opgave og rådgive beredskabet, når vejret bliver farligt? Er du klar til at gøre en forskel for civilsamfundet og en række andre brugere og samarbejdspa..
    • Geograf/geolog
    • København Ø
    Få mere info
  • Geograf/geolog i København Ø

    Meteorologer til DMI’s vejrtjeneste i KøbenhavnHar du lyst til at tackle en samfundskritisk opgave og rådgive beredskabet, når vejret bliver farligt? Er du klar til at gøre en forskel for civil..
    • Geograf/geolog
    • København Ø
    Få mere info
  • Geograf/geolog i Hele Danmark

    Geograf/geolog søges til organisation/virksomhed i Hele Danmark
    • Geograf/geolog
    • Hele Danmark
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som geografer/geologer i København S

Herunder ser du udviklingen i udbudte geograf/geolog i København S over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal geografer/geologer.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte geografer/geologer over tid

Dato Alle jobs som geografer/geologer
2. maj 2024 0
1. maj 2024 0
30. april 2024 0
29. april 2024 0
28. april 2024 0
27. april 2024 0
26. april 2024 0
25. april 2024 0
24. april 2024 0
23. april 2024 0
22. april 2024 0
21. april 2024 0
20. april 2024 0
19. april 2024 0
18. april 2024 0
17. april 2024 0
16. april 2024 0
15. april 2024 0
14. april 2024 0
13. april 2024 0
12. april 2024 0
11. april 2024 0
10. april 2024 0
9. april 2024 0
8. april 2024 0
7. april 2024 0
6. april 2024 0
5. april 2024 0
4. april 2024 0
3. april 2024 0
2. april 2024 0