Medarbejder til opmåling og databehandling

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Lemvig

Opmåling til lands, til vands og i luften – lyder det som noget for dig? Har du erfaring med indsamling af måledata og databehandling, og har du lyst til at udvide din kompetencer? Så er du måske vores nye kollega i Kystdirektoratets opmålingsteam.

Team Opmåling udfører sø- og landmålinger i de kystnære områder på land og til vands. Desuden foretages opmålinger af havne og sejlløb. Kystdirektoratet bruger blandt andet data som grundlag for dimensionering af kystbeskyttelse, oprensning af havne og vedligeholdelse af sejlløb. Data leveres desuden til eksterne kunder. Efterspørgslen på teamets data og kort er stigende, og derfor søger vi en kvalitetsbevidst kollega, der blandt andet kan være med til udvikle metoderne til indsamling af data ved hjælp af droner.

Opgaverne omfatter:

  • Dataindsamling med drone både i form af fotografering og lidar-scanning med rød laser.
  • Forsøg og udviklingsarbejde med brug af data fra grøn laser.
  • Databehandling af dronedata samt lidarscanning fra fly,
  • Indhentning af data ved sø- og landopmåling med single- og multibeam ekkolod samt RTK GPS og totalstation og bearbejdning af data.
  • Visualisering af data i GIS og CAD-systemer.
  • Vedligeholdelse af fikspunkter, verificering af opmålingsudstyr og kalibrering af opmålingsfartøjer.

Dine opgaver bliver alsidige fra udendørs dataindsamling til den endelige databehandling på kontoret. En del af vores opgaver foregår langt fra Lemvig, så der vil være uger, hvor du ”ligger ude” flere dage eller hele ugen samt andre uger, hvor du starter med base i Lemvig og ”bare” har lange dage. Når data er indsamlet er der almindelige kontordage med dataanalyse og -behandling samt fremstilling af kort. En del af opgaverne foregår til søs på vores opmålingsfartøjer.

Din profil
Dine kompetencer er mere vigtige end hvilken uddannelse du har. Du kan f.eks. være geolog, geograf, landinspektør, ingeniør, kort- og landmålingstekniker med solid analytisk erfaring eller noget helt andet med praktisk erfaring inden for opmåling og databearbejdning.

Du har erfaring med at anvende droner til opmåling, bearbejdning af data og kendskab til metode og metodeudvikling inden for rød og grøn laser. Du har desuden erfaring med indsamling af opmålingsdata med RTK-GPS og/eller søopmåling, og ikke mindst solid erfaring med databehandling, kvalitetskontrol af data samt kortfremstilling. Du er fortrolig med GIS-applikationer (vi bruger ArcGIS Pro), og du har gerne erfaring med kalibrering og indfasning af måleudstyr. Det er en ekstra fordel, hvis du har erfaring med sejlads og er vandt til at færdes på vand.

Du er struktureret og metodisk i dit arbejde, og du er klar til at tilegne dig de standarder for procedurer og kvalitetssikring, som gælder for de opmålingsdiscipliner og den databehandling, som teamet udfører.

Det er vigtigt, at du er en holdspiller og har lyst til at indgå i teamsamarbejde. Vi arbejder tæt sammen i lange dage og skaber værdi ved at respektere hinandens forskellige styrker. Vi forventer, du deltager i løsningen af alle teamets opgaver og spiller aktivt med i koordinering af disse.

Kørekort B er et krav. Kørekort B/E - trailerkørekort - er ønskeligt.

Din nye hverdag i Kystdirektoratet
Vi tilbyder et spændende job til dig, der godt kan lide afvekslingen i praktisk opgaveløsning udendørs og databehandling og analysearbejde på kontoret. Du bliver en del af et team med en teamleder og ti engagerede kollegaer med kompetencer inden for sejlads, sø-opmåling, landmåling, droneflyvning, elektronik, it-teknik, dataindsamling samt kvalitetssikring og visualisering af data.

Der vil løbende være mulighed for relevant kompetenceudvikling og opkvalificering. Både for en erfaren og mindre erfaren er der mulighed for at udvikle sig med nye opgaver og ny teknologi på opmålingsområdet.

Løn- og ansættelsesvilkår
Løn- og ansættelsesvilkår er i henhold til den til enhver tid gældende overenskomst mellem Skatteministeriet og en række Akademiker-organisationer for akademikere i staten (Akademiker-overenskomsten) eller i henhold til den til enhver tid gældende Fællesoverenskomst mellem Skatteministeriet og Lærernes Centralorganisation og CO10 Centralorganisationen af 2010 (LC/CO10-fællesoverenskomsten) samt tilhørende organisationsaftale for Bygningskonstruktører, kort- og landmålingsteknikere, landmålingsteknikere, kartografer og kortteknikere samt aftale om nyt lønsystem for tjenestemandsansatte og tjenestemandslignende ansatte kortteknikere og kartografer m.fl. i staten eller i henhold til den til enhver tid gældende Fællesoverenskomst mellem Skatteministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer - Det Statslige Område samt tilhørende organisationsaftale for Kontorfunktionærer, laboranter og IT-medarbejdere (HK).

Ansættelsesområdet er Miljøministeriet med tilhørende institutioner med tjenestested i Kystdirektoratet i Lemvig.

Yderligere oplysninger
Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved at kontakte kontorchef for Kystbeskyttelse, Drift og Anlæg Niels Kristian Kvistgaard på tlf. 91 35 74 38 eller kontakte Teamleder Kamilla Fiedler Terkildsen på tlf. 20 58 87 38.

Du læse mere om job og arbejde i Kystdirektoratet på https://kyst.dk/om-os/job-og-uddannelse/ og om opmåling på https://kyst.dk/soeterritoriet/opmaaling/.

Tiltrædelse snarest muligt eller senest den 1. januar 2024.

Sådan søger du stillingen
Du søger stillingen online ved at sende din ansøgning, CV, eksamensbevis med karakterer m.m. senest den 31. oktober 2023.

Rekrutteringsforløb
Samtaler gennemføres 10. november 2023 i Kystdirektoratet, Højbovej 1, 7620 Lemvig.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Geograf/geolog", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Lemvig.

Jobbet er oprettet på vores service den 11.10.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Geograf/geolog
  • Lemvig
  • Tirsdag den 31. oktober 2023

Lignende jobs

  • Geograf/geolog i Karup J

    Vil du være med til, at udarbejde meteorologisk information til støtte for Forsvaret i hele Rigsfællesskabet og vil du grundlæggende gøre en forskel der sikrer, at Flyvevåbnet kan gennemføre operat..
    • Geograf/geolog
    • Karup J
    Få mere info
  • Geograf/geolog i Karup J

    Vil du være med til, at udarbejde meteorologisk information til støtte for Forsvaret i hele Rigsfællesskabet og vil du grundlæggende gøre en forskel der sikrer, at Flyvevåbnet kan gennemføre operat..
    • Geograf/geolog
    • Karup J
    Få mere info
  • Geograf/geolog i Karup J

    Meteorologer til DMI i Karup Vil du være med til, at udarbejde meteorologisk information til støtte for Forsvaret i hele Rigsfællesskabet og vil du grundlæggende gøre en forskel der sikrer, at .
    • Geograf/geolog
    • Karup J
    Få mere info
  • Geograf/geolog i Hele Danmark

    Geograf/geolog søges til organisation/virksomhed i Hele Danmark
    • Geograf/geolog
    • Hele Danmark
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som geografer/geologer i Lemvig

Herunder ser du udviklingen i udbudte geograf/geolog i Lemvig over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal geografer/geologer.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte geografer/geologer over tid

Dato Alle jobs som geografer/geologer
16. maj 2024 0
15. maj 2024 0
14. maj 2024 0
13. maj 2024 0
12. maj 2024 0
11. maj 2024 0
10. maj 2024 0
9. maj 2024 0
8. maj 2024 0
7. maj 2024 0
6. maj 2024 0
5. maj 2024 0
4. maj 2024 0
3. maj 2024 0
2. maj 2024 0
1. maj 2024 0
30. april 2024 0
29. april 2024 0
28. april 2024 0
27. april 2024 0
26. april 2024 0
25. april 2024 0
24. april 2024 0
23. april 2024 0
22. april 2024 0
21. april 2024 0
20. april 2024 0
19. april 2024 0
18. april 2024 0
17. april 2024 0
16. april 2024 0