Dygtig grafiker søges til reklame- og kommunikationsbureau

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Viborg

Har du en kreativ sjæl og elsker du at arbejde med forskellige designs og fremstille flotte og nyttige materialer? Har du stærke visuelle kompetencer, er du i besiddelse af det grafiske øje og sætter du en ære i at skabe de bedste resultater for vores kunder?

Så er du måske den kreative og deltaljeorienterede grafiker, vi leder efter til et vikariat på 9 måneder med god mulighed for efterfølgende fastansættelse.

Ha haaa, den her klarer jeg – fordi jeg:

Har erfaring med grafisk design – hvor mange år er ikke vigtigt, det vigtigste er, at du er i besiddelse af det ”grafiske øje” og dermed kan se hvordan helheden i et layout præsenteres bedst i forskellige materialer

Har en stor kærlighed til og indgåendekendskab til grafisk design – herunder gode færdigheder i Adobe InDesign, Photoshop og Illustrator

Er omstillingsparat ved hasteopgaver og kan hurtigt skifte fra at arbejde med et specifikt design til en helt anden type design

Kan hurtigt gennemskue om din grafiske opsætning fungerer eller om du skal finde en anden løsning, således forslag ikke færdiggøres i detaljen

Kan arbejde selvstændig og struktureret og er god til at arbejde smart og effektivt med øje for detaljen

Er serviceminded, har et godt humør og formår at jonglere med flere bolde i luften ad gangen

Nå nå, men hvad kan I så tilbyde mig:

Vi tilbyder en spændende, selvstændig og udfordrende stilling, hvor du indgår som den primære grafisker. Dit primære arbejde vil bestå af fremstilling af forskellige tryksager som f.eks. magasiner, aviser, annoncer og roll-ups samt plakater mm. Du vil også komme til at arbejde med forskellige digitale løsninger som SoMe opslag og kampagner samt banner materialer.

Desuden har vi også in-house produktion af storformat tryk mv., hvilket du også til tider kan være med til at varetage.

Udover design og produktion arbejder vi en del med strategisk- og konceptuel udvikling for flere af vores kunder. Det er ikke en forventning at du er deltagende i denne del.

Ja, okay spændende, men hvem er I så:

Hos Refleksion møder du et lille bureau med Ro, Rum og Overskud i de dejligste omgivelser på Abildtrupgaard. Vi bor i den ene længe, som er istandsat med respekt for den gamle byggestil, hvor synlige bjælker går i kip og der er gang i brændeovnen, som giver et hyggeligt spil på de brede gulvplanker.

Her er en skøn hjemmelig atmosfære, der giver os de bedste forudsætninger for at være kreative og finde frem til løsninger for vores kunder. Løsninger, der skaber værdi for både vores kunder, men også deres kunder – for i sidste ende er det kunderne, som man kan spejle sin succes i og det gælder både for vores kunder og os selv.

Vi har en flad struktur, så det er vigtigt at vi har lyst til at hjælpe hinanden – både med de sjove og de knap så sjove opgaver.

Øhh.. måske det her også var værd at vide:

Du bliver, som udgangspunkt, ansat som grafiker 25-37 timer om ugen – vi er meget fleksible såfremt en deltidsansættelse passer dig bedst. Stillingen er et vikariat på 9 måneder med god mulighed for efterfølgende fastansættelse

Vi ønsker tiltrædelse fra den 1. juni 2023, men vi venter gerne på den helt rigtige kollega – dog senest tiltrædelse den. 7. august 2023

Inden du søger stillingen skal du lige vide at det vigtigste af alt, selvfølgelig er, at du kan lide hunde og at du glæder dig exceptionelt meget til at hilse på vores dejlige, dovne og meget madglade bureauhund, broholmeren Nivi

Piiift, den her stilling søger jeg – for de kan da slet ikke vente med at høre fra mig:

Send os din ansøgning og dit CV samt eventuelt portfolio og anbefalinger snarest muligt til [email protected], idet vi behandler ansøgninger og afholder samtaler løbende. Ansøgninger foretrækkes via mail.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte os på mail: [email protected] eller telefon: 8660 1012.

Husk, at 95% af det du skriver at du kan, skriver de andre ansøgere også – så husk også lige at nævne de 5% der gør netop dig speciel.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Grafisk designer", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Viborg.

Jobbet er oprettet på vores service den 27.4.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Grafisk designer
  • Viborg
  • Onsdag den 31. maj 2023

Lignende jobs

  • Grafisk designer i Ikast

    GRAFISK DESIGNERDK COMPANY SØGER EN ERFAREN GRAFISK DESIGNER MED STÆRK ÆSTETIK TIL B.YOUNG, THEJOGGCONCEPT OG BALL.GRAFISK DESIGNERDK COMPANY SØGER EN ERFAREN GRAFISK DESIGNER MED STÆRK ÆSTETIK TIL..
    • Grafisk designer
    • Ikast
    Få mere info
  • Grafisk designer i Bjerringbro

    One day, your grandchildren will ask you what you did to combat climate change. Working as a Creative Art Director at [xxxxx] will give you the perfect answer to that question. One day, your gra..
    • Grafisk designer
    • Bjerringbro
    Få mere info
  • Grafisk designer i Hele Danmark

    Grafisk designer søges til organisation/virksomhed i Hele Danmark
    • Grafisk designer
    • Hele Danmark
    Få mere info
  • Grafisk designer i Midtjylland

    Til vores kontor i Viborg søger Babysam B2B en kreativ og struktureret mediegrafiker, der kan bidrage til at styrke vores digitale tilstedeværelse og skabe vækst inden for salg til offentlige kunde..
    • Grafisk designer
    • Midtjylland
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som grafisk designere i Viborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte grafisk designer i Viborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal grafisk designere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte grafisk designere over tid

Dato Alle jobs som grafisk designere
3. maj 2024 0
2. maj 2024 0
1. maj 2024 0
30. april 2024 0
29. april 2024 0
28. april 2024 0
27. april 2024 0
26. april 2024 0
25. april 2024 0
24. april 2024 0
23. april 2024 0
22. april 2024 0
21. april 2024 0
20. april 2024 0
19. april 2024 0
18. april 2024 0
17. april 2024 0
16. april 2024 0
15. april 2024 0
14. april 2024 0
13. april 2024 0
12. april 2024 0
11. april 2024 0
10. april 2024 0
9. april 2024 0
8. april 2024 0
7. april 2024 0
6. april 2024 0
5. april 2024 0
4. april 2024 0
3. april 2024 0