Automationsingeniør til rådgivende ingeniørvirksomhed

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Fredericia

Er du begejstret for automation og for alle de muligheder for optimering, det giver? Klør dine fingre efter at arbejde med de allernyeste systemer og løsninger på markedet? Og vil du gerne hjælpe vidt forskellige virksomheder med at få en mere integreret, mere intelligent og mere dynamisk produktion?

Din hverdag hos 3Tech
Måske sidder du ude hos en af vores kunder og arbejder på et længerevarende projekt. Eller du sidder sammen med gode kollegaer på vores kontor i Fredericia, i et team, hvor I arbejder koncentreret på en specifik optimeringsløsning. Af og til vil du også have rejseaktivitet i ind- og udland i forbindelse med implementering af løsninger ude hos vores kunder.

Uanset hvad vil din hverdag være præget af tæt samarbejde med kunder, dygtige kollegaer og de bedste leverandører, med fokus på innovative automationsløsninger, PLC-styringer, servo- og motion-systemer, SCADA og HMI-interfaces, dataopsamling og rapportering.

3Tech er som regel med i vores kunders projekter helt fra idéfasen, så vi har stor indflydelse på valget af løsninger og metoder. Det betyder også, at vores medarbejdere er dybt engagerede – både i løsningerne og i kunderne. I vores øjne er den største succes at opleve, hvordan en af vores optimeringsløsninger endnu engang resulterer i, at en kunde opnår større overblik og indsigt, større effektivitet og gode besparelser – og i sidste ende større konkurrencedygtighed.

Hvem er 3Tech?
Vi er et godt sammentømret team af 21 dygtige ingeniører og teknikere. Vi er vidt forskellige, men fælles for os er, at vi er dybt engagerede i automation. Og at vi fungerer godt under meget frie forhold. Både hvad angår arbejdstid og -sted, metode og stil. Vi sætter pris på høj faglighed, selvstændighed, travlhed – og kvitterer med et uformelt miljø med lune og sammenhold, plus løbende faglig udvikling.

I vores øjne er dét mindst lige så vigtigt som de ting, vi selvfølgelig også har på plads: En løn, der ligger, hvor den skal. Fri mobil, flexordning, betalt internet, frugtordning. Og naturligvis en god pensions- og sundhedsordning.

Hvem er du?
Du er uddannet automationsingeniør, automationsteknolog eller lignede. Du har sandsynligvis erfaring med programmering og opbygning af SCADA-systemer, samt programmering af PLC, servo- og motion-systemer. Du har erfaring med projektafvikling, og du er interesseret i databaser og rapportering. Og så er du lige så tosset med automation, som vi er.

Vi forventer, at du derudover har gode sprogkundskaber og gode formuleringsevner. Og at du er kvalitetsbevidst, selvstændig og gerne udadvendt og videbegærlig, og at du er tillidsskabende.

Dét er vores drømmeprofil. Men hvis du kun matcher størstedelen og kan se dig selv i et job hos os, hører vi også meget gerne fra dig!

Om 3Tech Automation
3Tech Automation A/S har siden grundlæggelsen i 2000 digitaliseret, automatiseret, effektiviseret og optimeret proceslinjer og produktionsudstyr for fremstillingsvirksomheder over hele verden. De primære arbejdsområder er industriel automation, OEM og Manufacturing Intelligence. 3Tech blev i 2022 en del af den skandinaviske automationsgruppe Nordic Automation partner. Læs mere om 3Tech her.

Sådan ansøger du

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Søren K. Pedersen på telefon 40 30 97.

Ansøgning og CV sender du til [email protected]. Vi har ansøgningsfrist den 30. januar – men vent ikke for længe med at søge, for vi har valgt løbende at afholde ansættelsessamtaler.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Hardwarespecialist", og befinder sig i kategorien "Informationsteknologi".

Arbejdsstedet er beliggende i Fredericia.

Jobbet er oprettet på vores service den 10.1.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Hardwarespecialist
  • Fredericia
  • Mandag den 30. januar 2023

Lignende jobs

  • Hardwarespecialist i Sønderborg

    Vil du være med til at udvikle avanceret elektronik på højt fagligt niveau?
    • Hardwarespecialist
    • Sønderborg
    Få mere info
  • Hardwarespecialist i Hele Danmark

    Senior Backend Engineer Pleo Technologies Remote Full-time Salary Competitive We at Pleo are on a mission to make spend m..
    • Hardwarespecialist
    • Hele Danmark
    Få mere info
  • Hardwarespecialist i Kolding

    Besidder du et godt overblik og brænder du for produktionsmiljøet? Så har du nu chancen for et spændende Try & Hire forløb på nathold i en af Koldings største virksomheder. Jobbet [xxxxx]
    • Hardwarespecialist
    • Kolding
    Få mere info
  • Hardwarespecialist i Gørding

    Virksomheden er førende inden for produktion og forarbejdning af bl.a. skummaterialer til en bred vifte af industrier. - Vi er på udkig efter en dygtig medhjælper til CNC-styrede skumskæremaskiner..
    • Hardwarespecialist
    • Gørding
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som hardwarespecialister i Fredericia

Herunder ser du udviklingen i udbudte hardwarespecialist i Fredericia over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal hardwarespecialister.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte hardwarespecialister over tid

Dato Alle jobs som hardwarespecialister
25. april 2024 1
24. april 2024 1
23. april 2024 1
22. april 2024 1
21. april 2024 1
20. april 2024 1
19. april 2024 1
18. april 2024 1
17. april 2024 1
16. april 2024 2
15. april 2024 2
14. april 2024 2
13. april 2024 2
12. april 2024 2
11. april 2024 2
10. april 2024 2
9. april 2024 2
8. april 2024 2
7. april 2024 2
6. april 2024 2
5. april 2024 2