Electrical Engineer

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hedensted

Kunne du tænke dig at indgå i et professionelt team, der udvikler, implementerer og sætter standarden for noget af verdens mest spændende og innovative udstyr?

Stillingen

Som Electrical Engineer hos Eltronic A/S er du med til at udvikle og implementere innovative og tekniske løsninger hos vores kunder.

Du får end-to-end ansvar for de el-tekniske aspekter i projekterne og vil samarbejde med en lang række aktører, herunder vores kunder, projektledere, automations og mekaniske ingeniører. Du bliver kundens kompetente sparringspartner, og du skal sikre et teknisk højt niveau, der matcher projekterne, samt styre og koordinere de faglige indsatser i projektafviklingen.

Dine primære arbejdsområder bliver:

  • At udvikle unikke el-tekniske løsninger.
  • Agere el-teknisk nøgleperson i projekter.
  • El-teknisk design, specifikation og afklaring.
  • Forestå tilbudskalkulationer, beregninger og dokumentation.
  • EL-konstruktion i PCSCHEMATIC eller EPLAN.
  • Materialebestilling i sammenspil med den teknisk indkøber i supply chain.
  • Koordinering af tavlemontage samt kvalitetssikring af leverance.
  • Projektstyring af el-teknisk leverance.

Din hverdag bliver meget afvekslende med opgaver og projekter af skiftende karakter og størrelse. Du bliver en del af et fagligt stærkt team med professionelle og engagerede kollegaer, der altid er klar med en hjælpende hånd og et smittende godt humør.

Stillingen refererer til Manager for Electrical Engineering, og du tilknyttes vores hovedkontor i Hedensted.

Faglige kvalifikationer

Vi forestiller os, at du er uddannet el-installatør/ingeniør eller har anden relevant teknisk uddannelse. Gennem din karriere har du opbygget solide kompetencer inden for el-teknisk projektering via produktionsindustrien.

Vi forventer, at du har erfaring med brugen af PCSCHEMATIC eller EPLAN P8. Erfaring med og kendskab til elementer som ATEX, UL, EMC, Risikovurdering samt PLC-programmering er en fordel omend ikke et krav.

Væsentligst er, at du er dygtig til dit fag og ikke er bange for at tage ansvar og arbejde selvstændigt med nye og afvekslende opgaver. Slutteligt behersker du dansk og engelsk i skrift og tale på bruger niveau.

Personlige kvalifikationer

Som person er du selvstændig, kundeorienteret, kvalitetsbevidst og tillidsvækkende.

Vi lægger vægt på et stort overblik, fokus på resultater samt at du er opsat på at være en del af et team, der sammen realiserer kundens behov og ønsker. Du arbejder struktureret og evner at prioritere i en omskiftelig hverdag. Stillingen er krævende og alsidig og stiller store krav til din forretningsforståelse, sans for detaljer og faglige stolthed.

Vi tilbyder

En yderst spændende stilling, hvor du er med til at skabe fremtidens udstyr til produktionsvirksomhederne. Du tilbydes kontinuerlig faglig og personlig udvikling kombineret med stort ansvar og interessante opgaver.

Vi sætter en ære i at bibeholde den uformelle organisation, hvor både aktivitetsniveauet og humøret er højt. Eltronic er en velrenommeret virksomhed i vækst, og der er derfor gode udviklingsmuligheder både fagligt og personligt.

Vi tilbyder attraktive personaleforhold, løn efter kvalifikationer og en alsidig hverdag i samarbejde med nogle af de dygtigste teknikere, elektrikere, udviklere, ingeniører og meget andet.

Danmarks førende automationshus

Eltronic A/S er en ingeniørvirksomhed, som i mere end 20 år har arbejdet med udvikling, levering og servicering af automations- og produktionsløsninger til vores kunder i fødevare-, life science- og fremstillingsindustrien. Eltronic A/S beskæftiger mere end 250 ingeniører og teknikere inden for en bred vifte af discipliner og med mange forskellige kompetencer.

Spørgsmål og ansøgning

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Anders S. Ludvigsen på telefon +45 30 17 87 98.

Samtaler afholdes løbende, da vi arbejder på at besætte stillingen hurtigst muligt.

Send gerne din ansøgning allerede nu, hvis du ønsker at blive en del af holdet i Eltronic A/S. Send din ansøgning via linket "Ansøg dette job".

Vi glæder os til at høre fra dig.

Eltronic ønsker at fremme ligestilling og mangfoldighed. Vi opfordrer derfor alle kvalificerede til at søge stillingen – uanset etnisk baggrund, køn, seksuel orientering, handicap, religion eller alder.

Eltronic automatiserer, digitaliserer og optimerer produktionssystemer og processer. Vi er specialister i at facilitere effektiv, enkel og bæredygtig produktion. Med udgangspunkt i vores specialist- og generelistviden inden for branchen har vi udviklet og leveret automatiserede produktionsløsninger i mere end 20 år.

Vi har alle kompetencer til at udføre komplette projekter in-house – fra rådgivning og koncept til produktion og installation. Vores kunder er store industrivirksomheder, og i alle projekter er det vores mål at overlevere en individualiseret løsning, der tilfører værdi til vores kunders forretning.

Viden er selve rygraden i Eltronic, og vi beskæftiger i dag mere end 230 ingeniører, teknikere, projektledere og specialister. Vores medarbejdere er vores mest værdifulde aktiv, og vi støtter dem i at vokse og lære gennem deres karriere i Eltronic.

Eltronic A/S er en del af Eltronic Group A/S.

Se mere på vores ansøgersite: https://Eltronic.ofir.com

Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=f5949a08)
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Hardwarespecialist", og befinder sig i kategorien "Informationsteknologi".

Arbejdsstedet er beliggende i Hedensted.

Jobbet er oprettet på vores service den 16.12.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Hardwarespecialist
  • Hedensted
  • Torsdag den 18. januar 2024

Lignende jobs

  • Hardwarespecialist i Århus

    Looking for a highly skilled Hardware Engineering Specialist ready to embark on a journey of innovation and brand transformation. In this pivotal role, you'll spearhead the implementation and opera..
    • Hardwarespecialist
    • Århus
    Få mere info
  • Hardwarespecialist i Århus N

    We are expanding and seeking a skilled hardware engineer passionate about analogue and digital design solutions such as Power management, SMPS, and sensor measuring solutions to join our team.Join .
    • Hardwarespecialist
    • Århus N
    Få mere info
  • Hardwarespecialist i Århus

    Leave your mark on the solutions of the future As a Hardware Engineer at [xxxxx], you will experience an independent job in a varied workday with professional challenges matching your areas of ex..
    • Hardwarespecialist
    • Århus
    Få mere info
  • Hardwarespecialist i Århus N

    Til stillingen som Erfaren Elektronik Hardwareudvikler læger vi vægt på, at du blandt andet: ˗ Er uddannet elektronikingeniør eller har tilsvarende uddannelse ˗ Har m..
    • Hardwarespecialist
    • Århus N
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som hardwarespecialister i Hedensted

Herunder ser du udviklingen i udbudte hardwarespecialist i Hedensted over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal hardwarespecialister.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte hardwarespecialister over tid

Dato Alle jobs som hardwarespecialister
14. maj 2024 0
13. maj 2024 0
12. maj 2024 0
11. maj 2024 0
10. maj 2024 0
9. maj 2024 0
8. maj 2024 0
7. maj 2024 0
6. maj 2024 0
5. maj 2024 0
4. maj 2024 0
3. maj 2024 0
2. maj 2024 0
1. maj 2024 0
30. april 2024 0
29. april 2024 0
28. april 2024 0
27. april 2024 0
26. april 2024 0
25. april 2024 0
24. april 2024 0
23. april 2024 0
22. april 2024 0
21. april 2024 0
20. april 2024 0
19. april 2024 0
18. april 2024 0
17. april 2024 0
16. april 2024 0
15. april 2024 0
14. april 2024 0